WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargol
Ja pierwszy wpis w karcie ciąży mam 160 /100
I u mnie to na pewno syndrom białego fartucha
W domu 100 / 60
Gin tez zawsze podkreśla ze to na fotel to na kozetke skacze wiec ciśnienie nie jest miarodajne
W pierwszej ciąży tak samo było -za wysokie pomiary w gabinecie wiec codziennie przez 2 tyg mierzylam ciśnienie u położnej -idealne -
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
No nie wiem jak z tą bateria
Ja mam dużą płaska okrągła
i 7 nas tylko u zegarmistrza bym kupiła. ..Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Hejka dziewczyny, cały dzień na nogach i dopiero padłam.
Truskaweczki mówicieHihi właśnie przywiozłam całą kobiałeczkę od babci ( taki plus własnego interesu) mogłam sobie wybrać i przebrać
Jutro koktajl a dziś były w śmietanie
Młoda aż płakała bo już chciała je jeść.
My po pierwszym etapie wypisu z ośrodka wszystko pięknie. Za tydzień cała komisja.
Byłam u blizniaków i jak zobaczyłam te pchełki ledwo 50 cm to nawet nie pamiętam że moja Calineczka tak wyglądała..a pomyśleć że była jeszcze mniejsza.
Ja zaczęłam się tą glukozą martwić, ale wszystko we wtorek się okaże. Jestem dobrej myśli
Staraczka no no Twój Alanek to kawał chłopa, o ile wyprzedza termin? Lekarz nic nie wspominał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 22:44
-
nick nieaktualny
-
Hej dziś pierwszy dzien na l4 i wychodzi na to, ze nie mam czasu was nadganiac
Ale udalo mi sie wiec powroce do kosztów wyprawki jestem szczesciara bo wydalam max 1500 i to glownie na usg
Duzo dostalam po bracie jakies 2000 tys zaoszczędzone tesciowie wydali jakies 2000 na ciuchy ale strach je zakladac bo to hugo bossy i kombinezon i kurteczka blueberry. Kurde matka gorzej bedzie ubranaNo i tesciowie prawie 5000 wydadza na wózek a i tak chcieli za 8000 wydać! Wiec poszczesciło mi sie na maksa ale czeka nas ślub i remont i kupno auta większego więc z tym jesteśmy w czarnej d...
Ale ważne, że dzidziuś bedzie ogarniety -
a ja padłam leże już w łóżeczku, mój jeszcze robi wycenę wykończenia mieszkania dla klienta, zrobiłam z mamą placek biszkopt z musem truskawkowo śmietanowym, raczej jeszcze się robi, bo ten mus trza zalać jak się prawie stężały bo na biszkopt jest wyższy niż brytwanka i się rozpłynie wszystko i tak czekamy aż zacznie się zsiadać.
Kupiłam sobie w biedrze koszule nocną dla cięzarnych i piżamę i kocyk, są też rajstopy dresy i legginsy, niby od piątku, ale moja technika za 10 min przed zamknięciem się sprawdziła i już mam. Dziś się ochodziłam mega, bo zakupy mamę wysłałam do fryzjera:)
Mój przyjechał to Szymek nie kopie standard, ale się wkurza heheh że nie może poczuć, a wczoraj jak się położyłam to tak kopał jak szalony heheh może sie uda z rana
Dobrej nocki dziewczynki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdca44bfd7d2.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fcaf0bb0609.jpg
Maz sprawił mi przyjemnosc na dzien matki, powjedzial ze zgadal sie z Amelia i kupili mi prezent, piekne roze, majtki i taka kartke, urocze Kocham ich oboje ♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 02:36
sarcia123, Pysiaczek89, żabka04, Little Red Fox, kamciaelcia, Magdziulla, martta, Ulfenstein, bbeczka91, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już wczoraj uciekłam do wyrka, bo takiej zgagi dostałam, jakiej w życiu nie miałam. Jakby to powiedział mój kolega dziecku włosy rosną, ostatnio pytał czy mam zgagę
a mały od rana znowu boksuje i kopie, że aż nie potrafię usiedzieć na jednym miejscu