WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw takim razie już się boję armagedonu w domu, u nas w rodzinie jeszcze się mówi (i w sumie widać to wyraźnie) że charakter się po chrzestnych częściowo przejmuje - będzie hardcorowo
nie dość, że syn będzie wszędzie to np mój brat wkładał ucięte wtyczki do kontaktu (ahh ta stara instalacja) lub zjeżdżał na poduszkach ze schodów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 08:49
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Czesc dziewczyny!
Martta wczoraj chyba był zły dzień robienia tych krzywych. Mi wyszło na granicy, ale z lux medu dzwonili zebym to skonsultowała z moja gin... Damy radę
Dziewczyny dzięki za rady wszystkie, bede uważała na dietę bardziej, poczekam co powiedzą lekarze i chyba nic innego mi teraz nie pozostaje...
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek
ból w pachwinach miewam, a większy np po jakichś porządkach
krzyz czuje (ale nie boli) i jak leżę to mąż absolutnie nie ma prawa opierać się o mnie-tak to ciązy mi na krzyzu
ogólnie mam dobre i gorsze dni
po długim chodzeniu lub leżeniu czuje spojenie -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:LRF
o chrzestnych tez słyszałam, ale tę teorię najlepiej na sobie samej sprawdzićdożarci i ironiczni, na naszym ślubie był nawet specjalny kącik: mój brat, jego chrzestny i moja przyjaciółka - trzy najbardziej złośliwe osoby, jakie w życiu znam - nietrudno sobie wyobrazić co się działo, razem pili i razem się świetnie bawili
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:dzierzba
ostatnio snił mi się twój prawy dzieć
Pysiaczku pachwiny mnie czasem tak bolą , że idę jak kaczka. Tak jakby mi ktoś tam od środka odważniki 2kg położył i rozciągał na siłę. Plecy bolały ale odkąd mam poduszkę moją to nie czuję nic. -
LRF
jak pomyslę jaki charakterek ma mój brat, a jego chrzestny...moj brat chrzestnym Piotrusia nie zostanie (ale z innych powodów)
od dziecka mi powtarzano , ze mam charakterek chrzestnej
ale najsmieszniejsze, ze wtedy kazdy doszukuje sie wad, a nie zalet -
nick nieaktualny
-
Tez mam poduszkę i piłkę nawet ta duża kupiłam... Posiedziałem troszkę na niej, ale dalej boli... I w nocy jak siku chodziłam to tez bolało... Jak mi do wieczora nie przejdzie to chyba pojade na IP. Wyjdę moze na panikare, ale ból jest naprawdę dość duży
i to naraz w tylu miejscach boli
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzierzba wrote:Hahah czyli nie tylko mi daje popalić
Pysiaczku pachwiny mnie czasem tak bolą , że idę jak kaczka. Tak jakby mi ktoś tam od środka odważniki 2kg położył i rozciągał na siłę. Plecy bolały ale odkąd mam poduszkę moją to nie czuję nic.
za duzo forum przed spaniem
twój prawy dzieć (tak tez sie nazywał w snie-prawy)
zaraz po urodzeniu szalał, raczkował i zaczynał chodzićLittle Red Fox, Dzierzba, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek jeżeli masz potrzebę jechać to pewnie jedź. Ja nie raz mam taki ból ze z łóżka wstać nie mogę, boli mnie spojenie. KRęgosłup daje o sobie znać. Wczoraj czułam się jak babcia. Ale zaciskam zeby przy Martynie miałam tak samo i narzekalam i się śmieje ze ją z brzucha wykurzylam. Teraz grzecznie biorę całe uroki ciąży na klatę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:09
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nie ma to jak głupie sny w ciąży
w snie kazdy bał się go dotknąc , no bo taki malutki i bezbronny
a prawy nagle sie turlał, bach bach i juz gotowy do raczkowania, nikt go nie mógł załapac-taki mały robaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:11
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny