WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:przyznam, ze ja niektóre imiona odrzuciłam przez ich charakterystykę ...malo w to wierzę, ale analizowałam
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Podobno przy leżeniu sie nasila. A pomaga mleko.
Ja przez zgage unikam cebuli i czosnku
A cebula to moja miłość
Wiec jak mnie najdzie chcica to robie tartę cebulowabo cierpię po niej tylko troche bardziej niż po zwykłej kanapce z pomidorem i cebula, a zaspokajam sie na jakis czas
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela imprezowiczki już w brzuchu?
Kamcia jeżeli Kuba będzie w 70% taki nie problemów jak Tysia z cała przyjemności stawiam piwo nawet 3kamciaelcia, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
Emilke przeanalizowałam juz po wyborze
meskie zanim płeć poznaliśmy(bo dla corki było wybrane) i odpadło conajmniej 5 imionNo cóż ma charakterek ale jak na razie nie jest problemowa.
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny jak ktoras rodzi w sierpniu to chyba dzieci sierpniowe sa bardzo wygadane, madralinskie i baaardzo energiczne! Moja cora jest 29.08 i to jest wulkan nie ustajacej energii, czasami to wyrobic nie idziw, nie posiedzi chwile sto pomyslow na minute zawsze musi miec zajecie i skupiac na sobie cala uwage , a jak sie na nia nie patrzy to zaczyna spiewac glosno na caly regulator ot taka rozpieszczona Panienka
Mój syn to lwiątko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahha to sie usmialam dziewczyny bo moja to wlasniem Panna o zgrozo ! Co za znak zodiaku jej sie trafil xD powiem wam ze nibg w astrologie czlowiek nie wierzy ale jak siw poczyta to naprawde duzo rzeczy sie zgadza
a moj synus to nie wiem jak znak zodiaku bedzie mial zalezy czh urodzk sie we wrzesniu jeszcze czy juz w pazdzierniku az sprawdze z ciekawosci
Ja jestem Wodnikiem i przez to mam zadziorny charakterekja z lutego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny