WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia a czemu bedziesz miec Cc ? W 34 tc bedziesz miec ciecie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż jest panną i z dwoma męskimi pannami może być ciężko, jeśli będzie tak samo pedantyczny jak ojciec przy matce bałaganiarze ;D ja barankiem jestem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem panna i byłam bardzo spokojnym dzieckiem. :) Mama mi dawała np. jakieś ścierki czy obrusy do zabawy, a ja przez 2 godziny mogłam siedzieć na podłodze i je składać i rozkładać :) a ona odpoczywała. Przynajmniej tak mi opowiada :)

I teraz też raczej spokojna jestem, typ domatora :) jedyne co mnie denerwuje u siebie to straszny perfekcjonizm, sama muszę wszystko zrobić bo nie wierzę, że ktoś to zrobi tak dobrze jak chcę :)

za to mam w rodzinie dwa lwy i te charaktery mi się nie podobają.

inzynierka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąz to skorpion ;)
    wodnik i skorpion haha

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf, baranki sa kochane i potilne ja mam meza Byka ale stwierdzam fakt ze jego znak zodiaku to powinien byc Osiol jest tak uparty ze nie raz wytrzymac z nim nie mozna chwilami to wziac patelnie i nic tylko walnac haha :D moj znowu do porzadku uwagi nie przywiazuje a we mnie sie gotuje, bo ja az do przesady lubie miec w domu blysk i rzeczy na miejscu, a moja corka jest taka sama balaganiarka jak moj maz

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka to ja tez mam taka glupia ceche zqszczepiona, jak sama nie zrobie to nie wierze ze jesg zrobione dobrze, walcze z tum bo ta cecha mnie wnerwia na maska, jak moj maz poodkurza czh wytrze meble to chodze i sprawdzam ciezko zyje sie czasami z takimi cechami charakteru :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    zawsze do ciotki gadam, ze ja balaganiarz
    a ona się ze mnie smieje, ze jakbym była bałaganiara, to bym tylu drobiazgów na podłodze czy za meblami nie widziała
    ze moze jestem leń, ale nie bałaganiara :D
    z porządkami u mnie tragedia-musi byc na pucuś glancuś
    a jak nie mam sił, to mąż robi - bo zrobi, choć nie tak dokładnie jak ja, parę lat mi zajęło męża do prac wykorzystać i nie kłócić sie o efekty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 10:03

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a moj maz znow ma cechy takie ze jesli mu sie nie powoe zeby zrobil to sam z siebie niw zrobi taki typ, moze lezec kopiec prania a jak nie powiem zeby zlozyl to pranie samo pojdzie szynciej do szafy niz on na to uwage zwroci :)

P.s pamietajcie to wina tesciowych haha :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama też baran, ale ona jest z tych "Ordnung muss sein" - nasze motto z dzieciństwa, które nie zawsze działało, wtedy wyrzucała wszystko na środek pokoju z biurek i kazała sprzątać ;D łóżko też musiało być zaścielone na gładko...

alinka lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia będę miała cc najpozniej w 37+0tc o ile dotrwam, termin z genetycznego mam na koniec sierpnia. Ale ginka zakłada cięcie między 34 a 37, organizm zadecyduje kiedy.

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF moja mama jest baran i Młody jest baran :) ale ja nigdy nie patrzyłam na cechy charakteru przez pryzmat znaku zodiaku. Raczej przez to, co ktoś wyniósł z domu rodzinnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 10:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też z przymrużeniem oka patrzę na te znaki zodiaku ;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    moja mama też baran, ale ona jest z tych "Ordnung muss sein" - nasze motto z dzieciństwa, które nie zawsze działało, wtedy wyrzucała wszystko na środek pokoju z biurek i kazała sprzątać ;D łóżko też musiało być zaścielone na gładko...
    moja też tak robiła!! a jej znak zodiaku ryba :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, a z jakiego powodu masz wskazNia do cc ? To 1 dziecko twoje :)?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    sprawdziłam i u mnie tesciu i tesciowa to blixnieta-ale z pierwszym sie dogaduję, a z drugą nie szło :D
    szwagierka starsza byk-oj działo sie miedzy nami

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia pierwsze miałam cc i choć chciałam rodzić naturalnie, to niestety. Miałam usuwanego miesniaka macicy i to jest przeciwskazaniem do sn. Poza tym w przeciągu 3 lat miałam 6 zabiegów na macicy, więc sn jest ogromnym ryzykiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sarcia będę miała cc najpozniej w 37+0tc o ile dotrwam, termin z genetycznego mam na koniec sierpnia. Ale ginka zakłada cięcie między 34 a 37, organizm zadecyduje kiedy.
    Mi termin z genetycznego wychodzi 31 sierpnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, no wlasnie..... ja tez z corka mialam cc z przyczyn naglych mimo ze rodzilam naturalnie 16 gpdzin i 2,5h bole parte to i tak na stole skonczylam, ja zadnych operacji od 4 lat nie mialam ani nic...ale szczerze nie wiem czy na cc sie niemzdecyduje 2 raz boje sie rodzic sn.... a najbardziej tego ze bedzie tak jak z mala ze namecze sie jak cholera i znow na stole wyladuje a wtedy tojuz wole isc od razu...nie wiem nie ma dnia zebym o tym porodzie nie myslala ju mnie to mega meczy bo panicznie boje sie operacji i skalpela

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mi termin z genetycznego wychodzi 31 sierpnia :)
    Mi jakoś 28.08 chyba, choć potem mała zaczelar odbiegać rozmiarowo. Ale moja ginka i tak zawsze liczy z OM :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowa ja tez mam spod znaku blizniat a tesciu jest z grudnia to nawet nie wiem jaki ma znak zodiaku :) tesciowa potulna jak baranek ze mozesz ja slbie ustawic i zrobi tak jak chcesz a tesciu zadziorny, krewki charakterek :)

‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ