WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:przypuszczam, że jak przyjdzie fala upałów to będę leżeć plackiem na kanapie z wiatrakami i bezalkoholowymi drinkami z palemką, a co
Ja już zaczęłam pić drineczki, dziś zakupiłam zapas limonek do mojito virginLittle Red Fox, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Anulka
U mnie wysoki puls to norma od wielu wielu lat I ja do tego jestem przyzwyczajona
Teraz o dziwo troszkę mi spadł ale i tak jest 85-95
u diabetologa 110
Ale to moja norma (zawsze badano mi tarczyce )ale fakt ze szybko szybko się mecze .
jednak to logiczne bo dużo nie trzeba aby był bardzo wysoki
jednak ja sie z tym dobrze czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 21:07
-
Uklulam sie tym sprzętem taty (ustawiłam na 1 ta "moc" kłucia) i sie zdenerwowałam, bo w tym całym glukometrze chyba bateria padła, bo nikt go od dawien dawna nie używał. I tylko bez potrzeby "krwawiłam"
musze baterie kupic
Ale jak sama sie uklulam to nie bolało tak jak w labie.
W poniedziałek postaram sie pójść do tego rodzinnego lekarza i mam nadzieje, ze skierowanko da
Anulka
Co do pulsu to wlasnie sobie mierzyłam i ja mam chyba w miarę normalny, bo 72, chociaz na początku ciazy miałam 80-90 tak mi sie wahał. A teraz zmalał od jakiegoś czasu.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyA ja skonczylam robic moje ciasta, bedzie nudno i monotematycznie bo tarta z truskawkami mascarpone i biala czekolada i galaretka truskawkowa i biszkopt z kremem smietankowym, truskawkami i galaretka truskawkowa xD takze ogarnal mnie truskawkowy szal haha xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 22:09
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Kluje się brzegi palców aby mniej bolało i żeby je oszczędzić
Takie rysunki są na ulotkach od bnakluwaczabardziej sie skupiłam na tym jak ta igle sie instaluje i jak strzelić
pierwszy raz miałam taki sprzęt w rękach. Niestety ten glukometr nie działał, bo bateria... A szkoda bo u mamy knedle z truskawkami były i nie mogłam sie oprzeć i zjadłam trzy i chciałam po godzinie sobie sprawdzić i niestety
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
No ale te knedle takie duże były. Wolałam nie ryzykować i tak nie polałam ich śmietanka, zeby nie przesadzić. A teraz zjadłam jedna kanapkę z szynka i rzodkiewka.
Nooo jutro święto, wiec bedzie ciężko z taka bateria. Moze na stacji benzynowej?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Anulka01 wrote:Czy któraś z Was mierzy sobie regularnie ciśnienie w domu? Interesuje mnie jaki macie puls. Mi przy 95 juz serce chce gardłem wyskoczyć
A cisnienie dobre, wiec moze rzeczywiscie mialam syndorm bialego fartucha? ale az dziwne bo zawsze ta sama reka, ten sam lekarz i ten sam sprzet i bylo ok, moze po prostu gorszy dzien mialam na piatkowej wizycie ze cisnienie za wysokie bylo