WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I od dawna kusi mnie żeby zadać wam pytanie - jak wasze brzuszki, smarowanie, rozstępy?
Jeszcze niedawno dużo pisalyscie o tym a teraz cisza. Ja się nie udzielałam bo u mnie kiepsko z regularnym smarowaniemzaczęłam później. W pierwszej ciąży bałam się rozstępów ale ja mam do nich tendencje od 14 roku życia szczególnie na etapie gubienia wagi. W ciąży i tak sie pojawiły -kilka może 10 bardzo nisko (tak jak cięcie )ale ostatnio się te stare uwidacznily. Nie widziałam ich ale teraz są - na pewno nie świeże, stare, bialawe
-
Angela ja się urodziłam na przełomie 27/28tc z wagą 1200g, 30 di później byłam już w domu z wagą 2 kg
Mychakruszyna euthyrox zawiera laktoze, jak jesteś uczulona to możesz mieć biegunki. Wtedy lekarz zamienia na letrox bez laktozy. Pamietaj też, że euthyrox musisz łykac na czczo i zjeść po min 30 min. -
nick nieaktualny
-
Dzięki bardzo
wiem wiem ze na czczo
Co do smarowania się to miałam w planach 2,3 razy dziennie ale przez zapominalstwo robię to raz dziennie po kąpieli. Dodatkowo używałam balsamu nawilżającego z nivea pod prysznic.poki co rozstępów nie mam a przynajmniej nie nowe, stare takie blade ledwo widoczne na piersiach mam. -
nick nieaktualnyJa nie mam na razie rozstępów w ogóle, ale z tego co wiem to nie ma co się cieszyć, bo najczęściej pojawiają się 9 msc.
Moja bryka po całym brzuchu, ale najbardziej ulubowała sobie prawą stronę, a kopie często wysoko. Mam nadzieję, że to nic złego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 21:56
-
Ja mam 4 rozstępy z lewej strony
uwielbiam je, bo synuś się tam wypychał
wylazły na 4 dni przed cc
Nowych na razie brak, czekam do 36tc
Liwia ma dzisiaj czkawką 12 raztak samo jak Borysek
ha ha ha mam czkawkowe dzieciaki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 22:07
-
nick nieaktualnyMi mąż smaruje brzuszek i piersi co wieczór balsamem z Rossmanna i muszę powiedzieć ze jest super, bo czuję jak go zmywam następnego dnia pod prysznicem. Rozstępów całe szczęście póki co nie mam.
Jak za tydzień zacznę swoje zwolnienie to mam w planach smarować się też bio oilem rano, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Co do kopniakow to ja czuje albo bardzo nisko albo po bokach, raz lewy raz prawy. Wysoko nie czuje, więc widać moja nie chce leżeć głową w dółczkawki też nie potrafię wyczuć, a najdziwniejsze uczucie to jak się obraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 22:13
-
Ja czuje ruchy po bokach pępka i poniżej ale delikatne. Czkawki jeszcze nie czułam, przewracania też nie rozróżniam. Martwi mnie natomiast waga maluszka ze taki duży bo 22+6 miał 660g... Lekarz się pomylił i wpisał 23+6 więc na siatkach centyl pomiary wyszły dobrze ale pewno gdyby było 22+6 to wyjdą zawyżone.
-
nick nieaktualnyBratek wrote:Nikt nic poza kamciaelcią???????????? (btw-dziękuję za odp. :-*)
Echhhhh....
ja to nie wiem jak rozróżnić taki uciskja czasami nie mogę złapać oddechu, mąż ode mnie czasami ucieka z łóżka bo mówi że oddycham jak lord vader jak zasnę
i czasami po posiłku rodzinnym jak siedzę przy stole to mam wrażenie że mój brzuch waży tonę i się oderwie ode mnie
no i jeszcze te bóle kości ogonowej, o których pisałam poprzednio i puchnięcie nóg.
Poza tym jest pięknie!Bratek, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam duszności na leżąco
no i ból kręgosłupa odcinek lędźwiowo krzyżowy-okropny bol:/
A to my porównanie 2-14-24tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ef4b5f2299d.jpgStrazaczka1990, A_n_k_a_80, _izunia_, Dzierzba, żabka04, kamciaelcia, megg, Lusia8998, bbeczka91, AISAK, AJrin, mmargol lubią tę wiadomość