WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia mój mały też rano tylko czasem się odezwie, mam nadzieję, że się rozbryka bo uwielbiam jak tam baraszkuje.
Jeśli chodzi o imię to po pierwszym usg, które ujawniło płeć tak jakoś wysłałam większości rodziny sms, że we wrześniu pojawi się Leon i tak się wszyscy przyzwyczailiśmy, że chyba tak zostanie tylko wczoraj teściowa przemilczała dyplomatycznie wybór imienia - a niech spada, ciekawe co miała w głowie jak męża nazywała Sylwester.
Tak z innej beczki to chylę czoła wszystkim mamom, które czekają na maluszka a w domu mają kilkulatka. Od wczoraj pilnuję 6-latki i doceniam bardzo, że mój syn jest na tyle duży, że się sam sobą zajmuje. -
nick nieaktualnyale pospałyśmy
do 8.30 dzisiaj
lecę na zakupy, bo chodzi za mną tarta czekoladowa z kremem z mleczka skondensowanego i truskawkamitrzeba upiec
a co do wyboru imienia, nasze się też nie podoba wszystkim bo się nie da go zdrobnić. Ale w sumie ja to olewam, najważniejsze że nam z mężem się podoba i czuje że do naszej córki też będzie pasowaćbisacz, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
imie my-rodzice-wybierami, a wiec innym gów...do tego
rodzice i tesciowie mieli ikazje się wykazać, a inni niech wybieraja imię dla przyszłysz swoich pociech ewentualnie zwierzaków
u mnie ostatnio mąż imię zdradził swojej rodzinie, nawet nie wiem kto,co wie...ale przez nich Adaś odpadł, więc teraz ja się wtrące i nie pozwole komukolwiek wybór komentować
ale moja ciotka chyba nadal mysli że Adasbisacz, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUzależniłam się od przeglądania allegro i olx z rzeczami dla dzieci. Czasem jednak ludzie mnie powalają bo za używki życzą sobie tyle ile za nowe, np. komplet półśpiochy+body+czapeczka(żadna firmówka) klientka chce 65zł, za tyle kupię sobie nowe w sklepie i nie zapłacę za przesyłkę...musiałam się wygadać.
mychakruszyna, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Witam się po nieprzespanej nocy
U nas będzie Wiktor więc zdrobnienia też jako tako nie ma...no chyba ze Wiktorek ale to jeszcze dłuższe niż pierwotna wersja
Mam problem co zrobić facetom do jedzenia na budowę...bo pracuje moj mąż, dwóch moich braci, teść i taki pan. Grillem zaraz będą zygac:P w środę zrobiłam hamburgerybulki i placki mięsne na grillu podsmażyłam, do tego salatka ze słoika i sosy, nie powiem dobre bylo:P a dziś nie wiem
Wybieram się do pracy mojej bo dziś dyrekcji nie ma więc chce spróbować wyciąć ze styropianu chmurki na ozdobę do pokoiku i imię dziecka ale znając moja krzywą rękę wyjdzie pofalowane wszystko -
bisacz wrote:Uzależniłam się od przeglądania allegro i olx z rzeczami dla dzieci. Czasem jednak ludzie mnie powalają bo za używki życzą sobie tyle ile za nowe, np. komplet półśpiochy+body+czapeczka(żadna firmówka) klientka chce 65zł, za tyle kupię sobie nowe w sklepie i nie zapłacę za przesyłkę...musiałam się wygadać.
Oj ja tez stałam się zakupoholiczką! Nawet tam nie wchodzę bo juz kasy nie mam. Dziś znowu przyjdzie paczka z olx 30szt same oryginalne h&m reserved za 100zl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF oczywiście, że pasujący do sypialni
Co do imion to imię ma się podobać rodzicom, a nie babkom, ciotkom, sasiadkomkażdy ma inny gust.
Ja już ubranek nie zamawiam, bo mam za dużomuszę tylko kupić skarpetki i sliniaczki, no i zimowy kombinezon. Ale kimbinezon kupię, jak już mała będzie na świecie, żebym wiedziała jaki rozmiar
-
nick nieaktualnyHej !
Ja po śniadanku witam się ranopogoda się robi słoneczna, choć nad ranem padało.
Muszę iść po pieczywo i truskawkiale te kolejki mnie przerażają o tej porze..pewnie ludzie rzucą się jak hieny na wszystko bo był jeden dzień wolny
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna mnie się ostatnio podejrzanie patrzyli, jak zaczęłam w kolejce w biedrze do mojego męża mówić, że ludziom na mózg się rzuca - jeden dzień sklepy zamknięte, a ludzie kupują jak na wojnę, na dodatek parking cały zawalony, musieliśmy stanąć samochodem kilkaset metrów dalej, bo parkowali wszędzie gdzie się dało i niekoniecznie wolno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze stoją przy tych kasach, że się przejść nie da i myślą, że się z tym brzuchem wszędzie zmieszczę jak łaskawie odsuną swój naładowany wózek o pół centymetra
mają szczęście że się dobrze czuję i jeszcze nie zemdlałam w tej kolejce i jeszcze śmieszą mnie sytuację że chcę swoje rzeczy wykładać, a oni już szukają tych przegródek "następny klient" a jak nie znajdą to wszystko przekładają
-
nick nieaktualny