WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyostatnio jedna osoba stała przede mną, a i tak w kolejce spędziłam 10 minut, bo jakaś babcia znalazła na stoisku z psią karmą skittlesy i chciała dla swojego pupila je kupić i dopiero przy kasie pani ją oświeciła, żeby tego psu nie podawała
i się chciała biedna starowinka wykłócać co to sklep wyprawia, co to za bałagan...
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Witam się po śniadaniu
Niby wstałam 2godz temu ale zamiast się ogarnąć to się przeniosłam przed tv i tyle z wcześniejszego wstawiania. Pogadać dopisuje to trzeba się zabrać za pranie i jakieś sprzątanie.
Teść zrobił wylewek w altance na działce to może dzisiaj mi szafki z pokoju zabiorą i będę mogła jechać po łóżeczkoTylko muszę te szafki opróżnić i gdzie to układać... Pora przestać marudzic i do roboty.
Angela urzędy zawsze mają czas na wszystko niestety ale tylko wtedy jak mają komuś dać, bo w drugą stronę to od razu natychmiast sądami straszą. Przykre e niestety prawdziwe. Może szybciej załatwia Twoją sprawę, oby
Miłego, słonecznego dnia
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, dzien dobry!
Lozeczko dzis przyszlo!czeka pieknie na niedziele az tatus zlozy!
W koncu poczuje ze czekam na nasze dzieciatko jak bede zasypiac przy lozeczku!)))
Kurier byl tak uprzejmy ze wniosl. Ale az w domu slyszalam jak sapal na 3. Pietrze. Wiec jak otworzylam drzwi zaczelam mu dziekowac, chlopak tchu nie mogl zlapac, a ja cala otoczke "a niech pan sobie pomysli ze ja tak dziecko bede musiala codziennie wnosic, zakupy, pampersy, wozek. Moze byx pan dumny ze pomogl ciezarnej. Pewnie codziennie nie ma pan tak ciezkich paczek, a tu sumienir takie szczesliwe bedzie". Na co on dalej zdyszany " co ja moge powiedziec?" A ja na to "zyczyc powodzenia"
Wniosl do duzego pokoju i zapytal czy skrecic, na co ja ze maz zabronil. I zapytal cos czy maz pozwolil kurierowi do domu wejsc, wiec powiedzialam ze kazal byc mila to wniesie
Ach jak sie ciesze z tego lozeczka. Az mam ochote polezec na tym materacyku!
Jade tetaz odebrac spozniony prezent dla mamy i pozyczyc laptopa bo maz zabral na wyjazd...
Do pozniej!:*Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam z małych zakupów, po warzywa i truskawki kolejka, że hoho a baby ruszały się jak muchy w smole
U mnie dzisiaj po 8,80 zł pewnie po wolnym dniu chciały troszkę zarobić, bo każdy i tak się rzuci po zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:44
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Ja wchodze na strone zusu na swoje konto,a tam co? Ostatnie potwierdzone L4 jest z 23.04. A ja do pracy dalam jeszcze od 24.04-12.05 i od 12.05-02.06 i tego nadal nie ma,i mi ZUS nie wypłaca tylko pracodawca. Ile czasu maja na wprowadzenie L4 do systemu,bo aby patrzeć i kolejne im zawiozę od 3.06. Nie wiem czy problem tkwiw ZUSieczy u mnie w kadrach..
-
tez byłam w warzywniaku
ale ludzi zero
spokojnie wybrałam sobie szparagi na 3 dni i truskawki na 3 dninie mam zamiaru jutro się z tym męczyć, bo w sobote będzie kolejka
truskawki nadal po 13 i 12 zł (te drozsze lepiej mi się wybierało)
fasolka 28 zł
czereśnie 26 zł
szparagi chyba do końca będą po 7 zł
ach to zdrowe odzywianie i zachcianki ciążowe -
nick nieaktualny
-
A ja dalej się lenie na działce
ale tylko do pn, bo w pn wyjazd do diabetologa i po wózek, wt dentysta, środa ginka. Jak wszystko będzie ok, to w czwartek znowu dzialeczka
ale też tylko do niedzieli bo od pn znowu maraton po lekarzach.
Jakoś się dzisiaj nie za specjalnie czuję, chyba ciśnienie i ciężka pogoda nie sprzyjają
Angela absurd z tym Zusem. Porażka -
nick nieaktualny
-
Pirelko u mnie jeszcze 2 wizyty u dentysty + jedna u chirurga, ale pewnie wyrwa dopiero po cc.
No i wizyta u diabetologa w pn i tydzien później. Potem echo serca i endokrynolog. Kasy pójdzie, jak lodu. Wrrrrr. No ale jak mus, to mus
Ale na szczęście u endo też już ostatnia wizyta do cc. -
nick nieaktualnyagatia, ja właśnie chyba też nie dam rady finansowo i psychicznie zrobić wszystkich zębów. Muszę pogadać z nią, bo te najgorsze mam zrobione, ostatni robię w poniedziałek. Mam dziury na wielu, ale nie dam rady chyba całej szczęki... choć boję się potem, że zanim urodzę porobi się coś gorszego
wolałabym jednak dokończyć po porodzie.
Ja już powoli tracę całą odłożoną kasę na lekarzy, a tyle dla dzieci trzeba jeszcze kupić.. -
U mnie to babcia ma jakies ale do naszych wyborów.
Ze dziecko bedzie miało moje nazwisko (z reszta M moze tez przyjmie moje).
I komentarz : Magdalenko! Tak sie nie robi!
Olewam to. Ona sie wszystkiego czepia, ale ciśnienie samo sie podnosi na takie gadanie.
Co do zapasów na długi weekend to staram sie byc wyrozumiała, bo sama jak wyjeżdżam to robie mega zakupy na cały wyjazd w taniej biedrze.
Uzupełnianie zapasów w małych sklepikach to jest granda. Ceny potworne, wszystko przebrane.
Wiec sie ludziom nie dziwie.
No ale z zakupów w srode zrezygnowaliśmy
Robie dzis roladki z kurczaka ze szparagami i sernik truskawkowy na zimno.
Ten sernik to przez Was
-
nick nieaktualny