WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio jedna osoba stała przede mną, a i tak w kolejce spędziłam 10 minut, bo jakaś babcia znalazła na stoisku z psią karmą skittlesy i chciała dla swojego pupila je kupić i dopiero przy kasie pani ją oświeciła, żeby tego psu nie podawała :P i się chciała biedna starowinka wykłócać co to sklep wyprawia, co to za bałagan...

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po śniadaniu :)
    Niby wstałam 2godz temu ale zamiast się ogarnąć to się przeniosłam przed tv i tyle z wcześniejszego wstawiania. Pogadać dopisuje to trzeba się zabrać za pranie i jakieś sprzątanie.
    Teść zrobił wylewek w altance na działce to może dzisiaj mi szafki z pokoju zabiorą i będę mogła jechać po łóżeczko :) Tylko muszę te szafki opróżnić i gdzie to układać... Pora przestać marudzic i do roboty.

Angela urzędy zawsze mają czas na wszystko niestety ale tylko wtedy jak mają komuś dać, bo w drugą stronę to od razu natychmiast sądami straszą. Przykre e niestety prawdziwe. Może szybciej załatwia Twoją sprawę, oby :)

Miłego, słonecznego dnia :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dzien dobry!:)
    Lozeczko dzis przyszlo!:) czeka pieknie na niedziele az tatus zlozy!:)
    W koncu poczuje ze czekam na nasze dzieciatko jak bede zasypiac przy lozeczku!:))))

Kurier byl tak uprzejmy ze wniosl. Ale az w domu slyszalam jak sapal na 3. Pietrze. Wiec jak otworzylam drzwi zaczelam mu dziekowac, chlopak tchu nie mogl zlapac, a ja cala otoczke "a niech pan sobie pomysli ze ja tak dziecko bede musiala codziennie wnosic, zakupy, pampersy, wozek. Moze byx pan dumny ze pomogl ciezarnej. Pewnie codziennie nie ma pan tak ciezkich paczek, a tu sumienir takie szczesliwe bedzie". Na co on dalej zdyszany " co ja moge powiedziec?" A ja na to "zyczyc powodzenia":)
    Wniosl do duzego pokoju i zapytal czy skrecic, na co ja ze maz zabronil. I zapytal cos czy maz pozwolil kurierowi do domu wejsc, wiec powiedzialam ze kazal byc mila to wniesie :)

Ach jak sie ciesze z tego lozeczka. Az mam ochote polezec na tym materacyku!:)

Jade tetaz odebrac spozniony prezent dla mamy i pozyczyc laptopa bo maz zabral na wyjazd...

Do pozniej!:*

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to zawsze się pocieszam, ze jeszcze jest 4.pietro :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znow mam biegunke....chyba zwariuje...kurde po co ja wczoraj ta kapuste jadlam pewnie mi zaszkodzila :/ pojde do apteki i wegiel bo co innego.....

na 12 idziemy na pogrzeb sasiada oby mnie w kosciele nie zebralo cholerka!

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://stashki.pl/co-ty-tam-wiesz-o-porodzie/ - swietny wpis apropo cesarki ;-) witam się piątkowo ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z małych zakupów, po warzywa i truskawki kolejka, że hoho a baby ruszały się jak muchy w smole :/ U mnie dzisiaj po 8,80 zł pewnie po wolnym dniu chciały troszkę zarobić, bo każdy i tak się rzuci po zakupy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Ja wchodze na strone zusu na swoje konto,a tam co? Ostatnie potwierdzone L4 jest z 23.04. A ja do pracy dalam jeszcze od 24.04-12.05 i od 12.05-02.06 i tego nadal nie ma,i mi ZUS nie wypłaca tylko pracodawca. Ile czasu maja na wprowadzenie L4 do systemu,bo aby patrzeć i kolejne im zawiozę od 3.06. Nie wiem czy problem tkwiw ZUSieczy u mnie w kadrach..
    Oni mają na to też 30 dni na analizę zwolnienia. Tak przynajmniej miała jak oni płaca. Ja już ich mam dosyć :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez byłam w warzywniaku :)
    ale ludzi zero :)
    spokojnie wybrałam sobie szparagi na 3 dni i truskawki na 3 dni :D nie mam zamiaru jutro się z tym męczyć, bo w sobote będzie kolejka
    truskawki nadal po 13 i 12 zł (te drozsze lepiej mi się wybierało :) )
    fasolka 28 zł
    czereśnie 26 zł
    szparagi chyba do końca będą po 7 zł
    ach to zdrowe odzywianie i zachcianki ciążowe

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie fasolka szparagowa też 28 zł :O

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej się lenie na działce :) ale tylko do pn, bo w pn wyjazd do diabetologa i po wózek, wt dentysta, środa ginka. Jak wszystko będzie ok, to w czwartek znowu dzialeczka :) ale też tylko do niedzieli bo od pn znowu maraton po lekarzach.
    Jakoś się dzisiaj nie za specjalnie czuję, chyba ciśnienie i ciężka pogoda nie sprzyjają :/

Angela absurd z tym Zusem. Porażka :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    U mnie fasolka szparagowa też 28 zł :O

pózniej (autem)poszukam mrozonej !!niech się wypchaja taka ceną

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, widzę że też masz napięty grafik z lekarzami. Ja w poniedziałek też mam ginekologa i kolejną wizytę u dentysty :/ już się stresuję..

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko u mnie jeszcze 2 wizyty u dentysty + jedna u chirurga, ale pewnie wyrwa dopiero po cc.
    No i wizyta u diabetologa w pn i tydzien później. Potem echo serca i endokrynolog. Kasy pójdzie, jak lodu. Wrrrrr. No ale jak mus, to mus :)
    Ale na szczęście u endo też już ostatnia wizyta do cc.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba muszę podjechać do Endo bo mam biegunki po euthyrox i nie wiem czy to coś groźnego

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja właśnie chyba też nie dam rady finansowo i psychicznie zrobić wszystkich zębów. Muszę pogadać z nią, bo te najgorsze mam zrobione, ostatni robię w poniedziałek. Mam dziury na wielu, ale nie dam rady chyba całej szczęki... choć boję się potem, że zanim urodzę porobi się coś gorszego :/ wolałabym jednak dokończyć po porodzie.
    Ja już powoli tracę całą odłożoną kasę na lekarzy, a tyle dla dzieci trzeba jeszcze kupić..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to my w 26 tc

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebe442a8e8be.jpg

A_n_k_a_80, pirelka, bisacz, żabka04, violett, Pysiaczek89, bbeczka91, claudiuszek, Strazaczka1990, _izunia_, mmargol, martta lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to babcia ma jakies ale do naszych wyborów.
    Ze dziecko bedzie miało moje nazwisko (z reszta M moze tez przyjmie moje).
    I komentarz : Magdalenko! Tak sie nie robi!

Olewam to. Ona sie wszystkiego czepia, ale ciśnienie samo sie podnosi na takie gadanie.

Co do zapasów na długi weekend to staram sie byc wyrozumiała, bo sama jak wyjeżdżam to robie mega zakupy na cały wyjazd w taniej biedrze.
    Uzupełnianie zapasów w małych sklepikach to jest granda. Ceny potworne, wszystko przebrane.
    Wiec sie ludziom nie dziwie.

No ale z zakupów w srode zrezygnowaliśmy ;)

Robie dzis roladki z kurczaka ze szparagami i sernik truskawkowy na zimno.
    Ten sernik to przez Was :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje szparagi juz się gotuja
    mniam mniam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    ja to zawsze się pocieszam, ze jeszcze jest 4.pietro :)
    No to wlasnie moje. Wyzej juz tylko ptaki sraja :P

‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ