WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jak zrobilam liste wyprawkowa co potrzebuje to mam do wydania jakies 700 zl i dziecko ma totalnie wszysyko plus jakies 300 zl na moje drobne rzeczy i nie mam na co wydawac chyba przez to tak wymyslam.... bo jak wszystko mam pl corce w stanie niemalze idealnymb o bardzo dbamo wszysykie rzeczy i ich konserwacje to tak to kurcze wyglada
-
nick nieaktualny
-
Sarcia ja też szperam w necie i szukam cudów na kiju
ale jakoś zdrowy rozsądek bierze górę.
Zostało mi kilka rzeczy do kupienia, ale foteliki zjedzą budżet, więc nie szaleją
Teraz dzień dziecka, więc młodemu muszę kupić lego i tak kasa się rozlazi na bieżąco -
My mamy mała wannę - 110cm, wiec chyba kupie tylko leżaczek. Materiałowy albo plastikowy.
Jutro cos poczytam.
Oglądałam na necie filmiki z pierwszych kąpieli i jestem przerażona.
Jak my sobie poradzimy?
Chyba czas przestać myślec. Wrócić do kopniaków w brzuchu i glukozy i usg w najbliższy wtorek.
Strazaczka, Ty tak spokojnie piszesz, ze Twój pijany śpi. Podziwiam.
I cieszę sie, ze M praktycznie nie pije.
Juz sie kiedys meczylam z ochlejusem. -
nick nieaktualnyNam tescie kompletnie nic nie pomagaja i nie pomoga. Troche ze wzgledow finansowych ale ogolnie tez raczej srednio sie interesuja naszym zyciem... Maz jest ze specyficznej rodziny... No i duzej bo ma 3 rodzenstwa.
Za to jestem bardzo wdzieczna rodzicom za pomoc...
I tez wszystko od zera wiec sporo wydatkow mamy i bedziemy miec... -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:My mamy mała wannę - 110cm, wiec chyba kupie tylko leżaczek. Materiałowy albo plastikowy.
Jutro cos poczytam.
Oglądałam na necie filmiki z pierwszych kąpieli i jestem przerażona.
Jak my sobie poradzimy?
Dacie rade, przyjdzie coś magicznego zwanym instynktem macierzyńskim i uwierz mi cuda będziesz przy dziecku robić. Ja byłam przerażona kiedy pielęgniarka kazała mi przebrać małej pieluchę w inkubatorze, to jest wyższa szkoła jazdy. Albo przy wyjściu już do domu pielegniarka dała mi ją kąpać niespełna 2 kg.Uwierz mi dasz rade
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja przez 5 miesięcy przez 7 razy dziennie ściągałam laktatorem canpolu easy start. Kosztuje około 150 zł więc cenna fajna ma 3 poziomy ssania. Ja go chwale, rozbujal mi ładnie laktacje i pozwolił utrzymać na takim poziomie ze dopiero po 5 miesiącu karmiłam na przemienie.
Co do wanienki to planuję kupić zwykłą, w miarę dużą, na pewno nie żadną anatomiczną ze stelażem. Ponoć najlepiej i najdłużej się sprawdza. -
Angela89,
Dzieki za słowa otuchy i wiary.
I wyłączam YouTube'a
Wysłałam Ci zapa, bo tez poproszę o listę z laktatoramiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 22:15
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie znow moja Mama to jest zakupoholiczka i ciagle szpera w ciuchach, zboczenie zawodowe bo jest Producentem odziezy, i ja mojej corce od 3 lat ubran nie kupuje bo nie zdaze bo moja mama z łodzi ciagle jakies paki mi wysyla, juz wczoraj mowila ze malej sukienek i spodnic na lato nakupila normalnie wytrzymac z nia nie idzie;)
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Dzieki za słowa otuchy i wiary.
I wyłączam YouTube'a
Wyłącz, bo to bez sensu. Ja myłam "bobasa" w szkole rodzenia i wyszło to tak nie poradnie że byłam załamana. A tak od początku myłam Tysie i nie wyglądało to nigdy jak na tej lalce