WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja wlasnie chce kupic laktator ale elektryczny wlasnie bo reczny mialam przy 1 corce i myslalam ze sie zajade ;/ No wlasnie na ten z canpola tez patrzylam
i patrzytlam na ten
http://allegro.pl/laktator-elektryczny-only-for-baby-przecena-2016-i5825131226.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 20:45
-
mmargol wrote:ja laktator pozyczylam od bratowej meza tak awaryjnie, reczny medeli, a w razie bedzie mi rzeczywiscie potrzebny to sobie kupie canpolu elektroniczny
ja wanienke chce kupic zwykla plastikowa, bede kopac mala z mezem razem, i tez chce ja stawiac na stelazu, ktory dostalam uzywany - wiec ponawiam pytanie, jak moge stwierdzic jaka wanienka do niego pasuje?? uzyskalam tylko informacje od osoby od ktorej dostalam ze to do klasycznej wanienki on jest, ale jak widze sa i dluzsze i krotsze wiec nie chce kupic takiej co nie bedzie pasowac. Zna sie ktoras na tym?
A jaka długość ma stelaż w górnej części?
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:No ja wlasnie chce kupic laktator ale elektryczny wlasnie bo reczny mialam przy 1 corce i myslalam ze sie zajade ;/ No wlasnie na ten z canpola tez patrzylam
i patrzytlam na ten
http://allegro.pl/laktator-elektryczny-only-for-baby-przecena-2016-i5825131226.html
Ten co pokazałaś ma mega słabą moc ssania.
Trochę się nasiedziałam na grupię wsparcia karmiących innaczej - czyli przez ściąganie i ogólnie nie jest polecany. -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny witam się poweekendowo:) dziś były imieniny teściowej, troszkę się ojadałm, był taki gorąc do tego, żr teraz leże i kwiczę. Mój już pojechał do grodu kraka, także znowu czekanie na niego do piątku, bo cały czas jesetm u rodziców, ale to już ostatni tydzień bo mi się tęskni za bardzo;p Wczoraj był gril wyjazdowy, z noclegiem rano wracałam do domu, nienajgorzej nawet bo nie lubie w sumie spac poza domem, bo potem jakoś tak cały dzień śnięta chodzę.
Co do wanienki to ja też chcę ze stelażem ze względu na wygodę, laktator myślałam ręczyny ale nie wiem jakiej firmy poczytam o tych o wymieniacie.
Muszę się teraz wstrzymywać z wyprawką ze względu na budowe;(
dziś mój Szymek tak kopał jak byliśmy u teściowej, było tam dwóch 6 latków i tak krzyczeli, i on chyba chciał się z nimi bawić heheh ale to pewnie po ilości cukru:)
Miłego wieczoru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za życzenia w ramach urodzinek lody na kolacje
Teściowie wyjechali i pilnujemy ich domu przez tydzień wiec się będę byczeć na hamaku przez cały tydzień
-
kamciaelcia wrote:Długość wanienek dotyczy ich górnych wymiarów (a nie dna )
Agatia, ja zawsze jak tam przechodze Krolewiecka to mysle, zeby tam wejsc i chociaz sie rozejrzec, ale zawsze cos i tak ooo. Musze zabrac mojego lubego kiedys ze soba i niech nosi za mnie
-
nick nieaktualnyja im więcej rzeczy dla maluszków oglądam tym większy mętlik mam w głowie, taki wybór tego. Tym bardziej serce się kraja gdy widzę piękne handmade, które mają ceny z kosmosu i wiem że nie powinnam ich kupować, bo są inne równie ładne i w bardziej atrakcyjnej cenie