X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlasnie chce kupic laktator ale elektryczny wlasnie bo reczny mialam przy 1 corce i myslalam ze sie zajade ;/ No wlasnie na ten z canpola tez patrzylam

i patrzytlam na ten

http://allegro.pl/laktator-elektryczny-only-for-baby-przecena-2016-i5825131226.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 20:45

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol najlepiej zabrać stelaż do auta i pojechać na Krolewiecką i dobiorą Ci wanienkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 20:48

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    ja laktator pozyczylam od bratowej meza tak awaryjnie, reczny medeli, a w razie bedzie mi rzeczywiscie potrzebny to sobie kupie canpolu elektroniczny

ja wanienke chce kupic zwykla plastikowa, bede kopac mala z mezem razem, i tez chce ja stawiac na stelazu, ktory dostalam uzywany - wiec ponawiam pytanie, jak moge stwierdzic jaka wanienka do niego pasuje?? uzyskalam tylko informacje od osoby od ktorej dostalam ze to do klasycznej wanienki on jest, ale jak widze sa i dluzsze i krotsze wiec nie chce kupic takiej co nie bedzie pasowac. Zna sie ktoras na tym?

A jaka długość ma stelaż w górnej części?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No ja wlasnie chce kupic laktator ale elektryczny wlasnie bo reczny mialam przy 1 corce i myslalam ze sie zajade ;/ No wlasnie na ten z canpola tez patrzylam

i patrzytlam na ten

http://allegro.pl/laktator-elektryczny-only-for-baby-przecena-2016-i5825131226.html

Ten co pokazałaś ma mega słabą moc ssania.

Trochę się nasiedziałam na grupię wsparcia karmiących innaczej - czyli przez ściąganie i ogólnie nie jest polecany.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby któraś potrzebowała to mogę podesłać podsumowanie laktatorów dostępnych i godnych uwagi.

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam philipsa przez godzinę elektryczny, ale nawet go do piersi nie przylozylam, bo tak słabo ssał, że mój oddał go i dostaliśmy zwrot kasy.
    A ręcznymi można się zajechac ;) chyba, że ktoś ściąga od wielkiego dzwonu.

Angela89 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny witam się poweekendowo:) dziś były imieniny teściowej, troszkę się ojadałm, był taki gorąc do tego, żr teraz leże i kwiczę. Mój już pojechał do grodu kraka, także znowu czekanie na niego do piątku, bo cały czas jesetm u rodziców, ale to już ostatni tydzień bo mi się tęskni za bardzo;p Wczoraj był gril wyjazdowy, z noclegiem rano wracałam do domu, nienajgorzej nawet bo nie lubie w sumie spac poza domem, bo potem jakoś tak cały dzień śnięta chodzę.
    Co do wanienki to ja też chcę ze stelażem ze względu na wygodę, laktator myślałam ręczyny ale nie wiem jakiej firmy poczytam o tych o wymieniacie.
    Muszę się teraz wstrzymywać z wyprawką ze względu na budowe;(
    dziś mój Szymek tak kopał jak byliśmy u teściowej, było tam dwóch 6 latków i tak krzyczeli, i on chyba chciał się z nimi bawić heheh ale to pewnie po ilości cukru:)
    Miłego wieczoru :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jakby któraś potrzebowała to mogę podesłać podsumowanie laktatorów dostępnych i godnych uwagi.
    To ja poproszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    To ja poproszę :)
    wysłalam ci zaproszenie do przyjaciółek wyślij mi e-maila swojego :)

pirelka lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A jaka długość ma stelaż w górnej części?
    nie mam go u siebie, jeszcze nie przywiozlam wiec teraz nie wiem ;/
    ale chyba zrobie tak tak jak agatia radzi i pojade z nim do sklepu :) dzieki

agatia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie
    Jak juz go wsadzisz do auta to za jednym razem

Długość wanienek dotyczy ich górnych wymiarów (a nie dna )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol na Krolewieckiej doradzą przymierzą. Nam bez problemu wymienili wanienke, z której korek wyskakiwal ;)
    Ja tam muszę wreszcie po foteliki pojechać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Już, dzięki ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za życzenia w ramach urodzinek lody na kolacje :-) Teściowie wyjechali i pilnujemy ich domu przez tydzień wiec się będę byczeć na hamaku przez cały tydzień :-)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja też poproszę:)

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Długość wanienek dotyczy ich górnych wymiarów (a nie dna )
    Dobrze wiedziec, bo nie mialam pojecia :D

Agatia, ja zawsze jak tam przechodze Krolewiecka to mysle, zeby tam wejsc i chociaz sie rozejrzec, ale zawsze cos i tak ooo. Musze zabrac mojego lubego kiedys ze soba i niech nosi za mnie :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja też bym poprosiła :-)

o148p07w5riqasy7.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol no raczej, że z lubym niech nosi :) wybór mają duży. Ja już miesiąc idę po foteliki i pościel ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol
    Jak masz możliwość to przymierz wanienke
    Ja nie miałam z tym problemu bo kupowałam jako komplet
    Ale stelaż ma taki kształt ze wieksza / mniejsza wanienka pasuje ale to wszystko musi być stabilne

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja im więcej rzeczy dla maluszków oglądam tym większy mętlik mam w głowie, taki wybór tego. Tym bardziej serce się kraja gdy widzę piękne handmade, które mają ceny z kosmosu i wiem że nie powinnam ich kupować, bo są inne równie ładne i w bardziej atrakcyjnej cenie :(

‹‹ 1049 1050 1051 1052 1053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ