WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:A ja nie nauczyłam się sama kąpać
ale wspólnie to już była czysta przyjemność
Ja musiałam "nauczyć" kąpać sama bo mąż pracuje zmianowo i go kilka razy w miesiącu nie ma popołudniu więc wyjścia też nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 22:20
-
nick nieaktualny
-
Ja kupilam wanienke z odplywem i mam do niej wezyk bo nie bede nosic wanienki zeby z niej wode precyzyjnie do umywalki wylewac zeby zalac polowe lazienki
. Mam tylko prysznic wiec mala jak najdluzej bedzjemy myli w wanience
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 22:52
-
co do ZUS... mój wyciągnął dziś ze skrzynki pismo do mojej wiadomości, że jedna jednstka przekazuje moje zwolnienie drugiej jednostce do rozpoznania sprawy, bo jest właściwa dla miejsca płatnika. Ciekawa jestem ile teraz będę czekać na rozpoznanie sprawy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:co do ZUS... mój wyciągnął dziś ze skrzynki pismo do mojej wiadomości, że jedna jednstka przekazuje moje zwolnienie drugiej jednostce do rozpoznania sprawy, bo jest właściwa dla miejsca płatnika. Ciekawa jestem ile teraz będę czekać na rozpoznanie sprawy...
Mają 30 dni od dostarczenia zwolnienia. -
Sarcia nie kontrola. Tylko przysłali mi pismo, że jeden oddział zus przekazuje moją ,,sprawę" drugiemu oddziałowi zus, żeby ten się nią zajął. Zakład pracy wysłal pewnie zwolenie oddziału I- głównego a ten przkeazuje do właściciwej dla płatnika składek jednostki terneowej. Ja to tak rozumiem. I dopiero ta wyda decyzję o zasiłku... takie moje gdybanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny!
Ja wczorajszej nocy nie mogłam spac z powodu tych upałów i dzisiejsza noc spędziłam z włączonym wiatrakiem. Powiem Wam, ze o niebo lepiej i szybko zasnęłamale juz sie boje co bedzie w lipcu, czy sierpniu jak brzuch bedzie jeszcze większy
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnymnie się dzisiaj wyjątkowo dobrze spało
choć wstałam wcześniej - może zmobilizuję się i pojadę na trening
ja się pierwszej kąpieli tak nie boję jak smółki
i dzisiaj mamy pierwszą rocznicę ślubu!martta, A_n_k_a_80, claudiuszek, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to i ja się witam w 25 tygodniu. Już tylko jakieś 13 tygodni do spotkania z maluszkiem
Ogólnie nie wiem czy przestałam dzisiaj jakieś 3 godzinywiatrak mamy w piwnicy i muszę męża zmobilizować aby go przyniósł, ale spaliśmy cała noc z otwartym szeroko oknem i niewiele to dało.
No i mam już 9,5 kg na plusie, czyli mój plan aby przytyć tylko 12 raczej nie ma szans powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 07:42
-
Foksik najlepszego!
Ja dzisiaj tez spałam przy otawrtym okniem, ale nie bylo zle, te upały męczące i też sie boję co yu później będzie jak juz teraz jest ciezko momentami. Trochę niestety przez to spisuje to lato ns straty dla siebie już. Za rok sobie odbijemy -
LRF najlepszego i udanego świętowania
Ja dzisiaj od 5 z boku na bok, ale w miarę się wyspałam. Dzisiaj wyjazd do Wawy do diab i zobaczę znowu Małąnajgorsza tylko podróż w ten upał. A w środę wizyta u mojej ginki i dokładne pomiary córci, tego się ciut boję, ale oby było dobrze
Udanego dzionka laski