WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:właśnie stwierdziłam, że ubieranie skarpetek powinno zostać nową dziedziną olimpijską
o masakra, sapię przy tym jak emerytka!
Skarpetki jeszcze ok, dla mnie meczarnia są rajstopy. Na jedną nogę władze, ale z drugą mam już problembuty to małżonek mi wiąże już od 2 miesięcy, aczkolwiek jak dowiedziałam się o ciąży to zamówiłam 3 pary nowych balerinek
I raczej je staram się zakładać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa akurat mam super lekarza, zwwsze siedze po 40 minut u niego, wszysykie badania sa bardzo dokladne zqszze mi mowi i pokazuje co gdzie jest, i zawszze dostaj pelno zdjec usg i wydruk z opisem wszystkich narzadow csesci ciala u dziecka i wszysykich pomiarow, takze ja akurat zlego slowo nie powiem. Kurdew koncu nie po to, place za wizyty zeby miec kiche na wizytach
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:A ja wlasniw ostatnio pojechalam kupic baleriny zwiedzilam sklepy przymierzylam milion par i wyszlam wkurzona i niw kupilam zadnych bo mialam wrazenie ze wszystkie cisna mnie w palce
ja kupiłam trampki i tenisówki o rozmiar wieksze -
nick nieaktualnyMysza mam te same myśli. Też właśnie czasami tak się zegne i nie pomyślę jak tam mala, a potem mam wyrzuty sumienia czy nic jej nie przygniotlam i nie uszkodzilam
Ostatnio właśnie do męża mówiłam że u kobiety w ciąży brzuch powinien być przezroczysty żeby było widać maluchaA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no spokojnie dziecka nie zgnieciesz, jest chroonione przez skore, powloki brzuszne no i wody plodowe, takze takiej opcji nie ma przy schylaniu zeby zgniesc dziecko:)
Moj wczoraj takie kopniaki sadzil ze pierwszy raz tak mocno go bylo czuc ze az z mezem sie smialismy ze mu ciemno i nie chce juz tam siedziec, albo ze zamawia kolacje xD -
nick nieaktualnyJa tam do lekarza do samego porodu bede chodzic na wizyty i badania, pozatym po 34 tc lekarz zleca wykonanie badania na paciorckowca ktore musisz miec ze soba w szpitalu, a ze to jest na zasadzie wymazu z pochwy to zazwyczaj nasz lekarz prowadzacy sam pobiera wymaz do badania, takze z wizyt nie ma co rezyhnowac moim zdaniem
-
ja się właśnie umówiłam na to usg z przepływami tak gdzie genetyczne i połówkowe miałam na 1 lipca, ochhh mogłby być już za miesiąc. Dzień później mam urodziny, więc mam nadzieje, że w prezencie usłyszę że wszystko ok z Filipkiem. Innego nie potrzebuje
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
u nas o 5 rano burza ale teraz nie jest źle. Czekam juz tydzień ponad na materiały na pościel i paczke ubranek i mam nadzieję ze dzisiaj przyjda:)
Co do lekarza to teraz po zmianie jestem mega zadowolona, podobnie jak sarcia mam za każdym razem usg wszystkie pomiary itp:) teraz wizyty mam co 23-25 dni:) najblizsza za tydzień w środęod kiedy czuję ruchy maluszka, szybko mija mi te 3tygodnie:)
-
nick nieaktualny