WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzając jest uroczy
http://art-madam.pl/maskotki/zajac-krolik-przytulanka-present,98782,615?cenado=125
od wczoraj te kocyki oglądam i się zdecydować nie potrafię -
nick nieaktualny
-
Lrf
pierwsza rocznica to chyba papierowa
wszystkiego naj w dalszych wspólnych latkach
witam sie i ja z rana
dzis lepiej sie ruszam, choć dopiero czuje, gdzie wczoraj przy upadku stłukłam i naciagnęłam...lewa noga posiniaczona, ale u nas dość chłodno, więc w jeansach nie bede szokowała -
hehe Agatia mam dokładnie to samo!
Kamcia dobrze, że nic więcej Ci się nie stało, rety...
powiem Wam, że mi w tym roku chłodniejsze lato chyba by nie przeszkadzało, ale nie będę "normalnym" ludziom odbierała prawa do upałów hehe
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychciałam dla Młodego kupić kocyk w samochody, ale wszystkie, które mnie się podobają są drogie, innym pomysłem były liski, ale też się znalazło jakieś "ale", w końcu mąż mówi że mam zamawiać te wiewiórki:
http://iv.pl/images/58959447616043798214_thumb.jpg
a materac chyba piankę-kokos zamówimy z Hildinga, bo wydaje się dobrym pomysłem
i zrobiłabym sobie wycieczkę do Ikei, ale najbliższą w Katowicach mamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak zobaczyłam salę do porodów rodzinnych zastanawiałam się czy ja naprawdę będę myślała o tym, żeby zapalić sobie kadzidełka
i te ściany pomalowane na oczodajny pomarańcz
masakra... i jak ja się wygramolę z tej wanny jeśli postanowię do niej wejść, ale pewnie nie będę zwracać na to uwagi...
staraczka_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kamcia, oczy na prawdę bolały, ale babeczka ze szkoły rodzenia uspokoiła, że jak chcemy możemy sobie światło przygasić i jest OK
a i tak na koniec światła rozpala
ktos na taki pomysł z pomaranczem wpadł, a drugi ktoś go zaakceptowal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf masz racje ja juz mezowi powiedzialam ze musze sobiw kupic jakies baleriny czy eleganckie klapki na wyjscia bo w przeciwnhm razie oszalejw jesli bedw musiala dalej meczyc sie z ubieraniem adidasow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wpiszesz mi na 6 lipca badanie III trymestru?
W ogóle wybieracie się jeszcze na te badania prenatalne w III trymestrze? Bo to chyba nie obowiązkowe. Mi powiedział lekarz na tym ostatnim że z małą wszystko ok i nie muszę przychodzić, ale ze ja chce zobaczyć malucha w 3d to idęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 09:35