WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się poweekendowo
Wczoraj wróciliśmy od znajomych z działki nad jeziorkiem. Cudnie było, pogoda dopisała, nawet na kajakach poplywalismy! No ale niestety to co fajne szybko się kończy i trzeba wracać do codziennych obowiązków
Dobrze ze to ostatni miesiąc szkoły i w końcu odsapnę
Widzę ze dużo z nas miało dziś problemy ze spaniem, to ciśnienie wariuje i pewnie dlatego.
Miłego dzionka wszystkim życzę!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mycha super, że jesteś zadowolona za zmiany gina
grunt to lekarz, któremu ufamy
moja ginka robi mi na każdej wizycie USG co 3 tyg, do tego jeszcze ze 2 usg mam u lekarza z certyfikatem, bo pracują razem w klinice i czeka mnie 1 prywatne echo serduszka, gdzie też lekarz robi pomiary. No i w Wawie na.nfz, ale tu biometrii nie robią tylko serduszko, przepływy i ogólny obraz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela a ile bedziesz placic wiesz juz ? Bo ja tez bede szla prywaynie i zastanawiam sie ile kosztuje
Ja wtedy około 30 zł bodajże płaciłam. Pierw płaciłam za pobranie naczczo bo jeżeli wyjdzie powyżej normy, nie podają glukozy i nie płaci się za całość. -
Wreszcie się ogarnęłam na wyjazd do Wawy, upał, aż pot po d leci
ale coś się chmurzy lekko, więc może skwaru nie będzie
Sarcia ja też prywatnie robię badania i też chyba 28 zl płaciłam za 3 pkt krzywąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 10:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A to faktycznie groszowa sprawa, ale tak mi sie przypomina ze 4 lata temu ta krzywa cukrowa inaczej wybladala, nie przypominam aobie zeby az 3 razy kluli chyba cos pozmieniali w tym badaniu tak mi sie wydaje
-
nick nieaktualny
-
Cześć Brzusie
Ja też witam się po dłuuugim weekendzie, bo aż 5 dni nad jeziorkiem. Synek się wyszalał. Mąż wypoczął, dziadek zżył się z wnukiem, a ja odchorowałam cały wyjazd. Złapało mnie wstrętne wirusisko (od męża z pracy) i miałam przez tydzień katar, zatkany nos i okropny ból w zatokach. Malinki ze słoika, inhalacje i sól fizjologiczna ratowały mi tyłek, ale i tak swoje wycierpiałam. Sięgnęłam nawet po xylometazolin jak już niemalże zaczęłam się dusić. Ale czytałam wypowiedź lekarza, że w ostateczności można.
W czwartek idę na wizytę, ale czuję, że u Tomka wszystko gra, bo ładnie kopie i regularnie daje o sobie znać.Miałam wprawdzie przez jeden wieczór twardy brzuch i pobolewało mnie podbrzusze, ale może to są już te skurcze przepowiadające kto wie.
Miłego dnia Wam życzę! -
nick nieaktualnyWitam się
Chwalę się wóziem
Bo mam okazje na kompie siedzieć i fotki szczelać :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/968f01a56825.jpg
Reszta rozebrana bo cześci się suszą
Teraz mogę was nadrobićpirelka, Angela89, sarcia123, kamciaelcia, mmargol, alinka, violett, claudiuszek, A_n_k_a_80, _izunia_, haneczka, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinka, ja robię prenatalne w III trymestrze, moja lekarka robi je obowiązkowo, dla mnie też są ważne więc nie sprzeciwiam się
sarcia, ja pierwszą krzywą i badania inne robiłam na skierowanie w innej placówce, ale ostatnio już prywatnie, bo nie chce mi się na głodniaka tak daleko jechać, a nową i tanią przychodnię mam w bloku na dole.
żabka wózek ślicznie się prezentujeładny kolorek, też bedziemy mieć szarości
a gondole masz?
żabka04 lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:To ja poproszę
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Witam sie po pysznym drinku z glukozy
maaatko za pozno poszlam i do 12.30 siedzimy zaslodzone
-
nick nieaktualny