X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecie numer 1 siedzi ze mna w domuy bo przez te oskrzela bidulka antybiotyk dostala;( wlasnie do przedszkola musze zadzwonic ze tydzien jej nie bedzie juz o tym zapomnialam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na drinka za jakies 3 tygodnie pewnie pojde;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kopniaków na gorze nie czułam juz jakies 2-3 tygodnie, wszystko na dole lub z lewej strony skupione

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też początkiem czerwca czeka kolejna glukoza, ale jestem dobrej myśli :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kopniaki też czuję raczej nisko, czasem po bokach i sporadycznie w okolicy pępka i niedaleko nad pępkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ruchy czuje na górze, raz na dole. Kręci się jeszcze trochę miejsca ma.

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia też sie zastanawiam, jak ta moja leży ;) czkawke czuję na dole, ale kopniaki na górze i to wysoko, prawie pod biustem. Przecież to niemożliwe bo dno macicy jest 2 palce nad pepkiem ;) no i mi Mała żołądek ugniata bo boli.od.kilku dni dość mocno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Resztę e-maili wyślę później.

Teraz lecę się zbierać bo dziś ostatni etap wypisu mojej małej z ośrodka! Trzymać kciuki!

kamciaelcia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek jest 3w1.
    Godola jest ale fotka będzie na dniach bo musi wyschnąc :-)

Mój junior kopie i na samym dole i wa razy mu się zdażyło być i kopać nad pępkiem :-)

Ja jutro mam gina ide po l4 ale na pewno zobacze juniora :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze mozna tez kupic cytrynowa glukoze w aptece i podobno jest lepsza, wiec kupie ta cytrynowa;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem z glukozą tez tragedii nie ma, szłam po raz pierwszy spanikowana, że z tego strachu prawie bym zemdlała, a po glukozie nic :) kolejne badanie mam nadzieję, że będzie równie pomyślne :D

Dzisiaj idę podglądnąć dzieciaczki do luxmedu, a potem do dentysty :/
    Muszę wcześniej obiad zrobić, by był gotowy jak wrócę, a nie stać przy garach o 16 :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 26 tygodniu :)

U nas w nocy burze, nad ranem tez, ja pije wode litrami teraz, a potem cala noc chodze siku :p

Mysza, tez sie kiedys nad tym zastanawialam czy nic malemu nie zrobie jak sie zginam gwaltownie czt kicham, to mnie maz uswiadomil, ze dawno bysmy wygineli, gdyby od kichniecia cos sie dziecku w brzuszku dzialo :) i to mnie przekonalo dosc mocno : D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 11:38

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekałam na te burze, ale u Nas jak zaklęte :/ dopiero jedna była w tym roku..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj to z 6 razy byłam w wc na siku:-(
    I raz bo mnie nurza obudziła na balkonie musiałam zbierać części od wóżka bo dosychają.

Ide do sklepu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie glukoza tez nie stresuje bo nie ma czym, badanie jak kazde inne :) fakt ze teraz obciazeniw jest glu 75, a 4 lata temu bylo 50 mg

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mnie zabiera na obiad, a ja nie potrafię się zdecydować na co mam ochotę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam między chińszczyzną, burgerami, a włoską pizzą :P
    i lemoniady mi się chce! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 12:14

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF ja pilam dzisiaj lemoniade z glukozy :-D wystarczy mi na kilka lat hehe

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj robię coś ekspresowego, a mianowicie makaron ze szpinakiem i mozzarella ;)

mysza0406 lubi tę wiadomość

• magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. dlugo mnie nie bylo, mam nadzieje ze u was wszystko ok. w sobote bylam na glukozie 75, po pol godziny zwymiotowalam. dzwonilam dzis do przychodni i prawdopodobnie nie bede musiala powtarzac bo znou zwymiotuje. maluch czesto sie nie rusza, przewaznie na dole po prawej stronie, a czkawki to jeszcze nigdy nie czulam chyba, to zle?

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
‹‹ 1055 1056 1057 1058 1059 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ