X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) jakoś nie mam czasu zaglądać tu a tym bardziej nadrabiać :( co do wanienki to też chciałam anatomiczna ale kilkumiesięczne maluchy lubią też zabawy na brzuszku w wodzie...a w anatomicznej nie da się więc skorzystałam z propozycji szwagierki ze ma prawie nową zwykłą w piwnicy:)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    o też mnie czeka zakup nawilżacza, jaki zamówiłaś? :)
    ja wybrałam firmy Miniland, zamówiłam w smyku. o taki:
    http://www.smyk.com/miniland-elektryczny-nawilzacz-powietrza-jonizator.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A plwiedzcie dziewczhny bedziecie kipowac laktator ? Macie jakis sprawdzony ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w mieszkaniu nie mamy miejsca na normalną wanienkę :( chyba bym musiała ją na balkonie trzymać :)

ja brałam więc pod uwagę albo wiaderko tummy tub, albo wanienkę stokke. Wiaderka szczerze mówiąc się boje, więc chyba zamówię stokke
    http://iv.pl/images/72831326788346702372_thumb.jpg

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałaś te silikonowe wanienki które sie na plasko składa? Ja też nie mam miejsca więc ewentualnie pod prysznic ja wcisnę :/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ja nie kupuję laktatora. Z synkiem miałam 2 ręczne medeli.i jakiś tam jeszcze i poszlyr do kosza. 3 mc korzystałam z elekteycznego ze szpitala, a potem przeszłam na mm, bo pokarm zanikł. Teraz albo Liwka będzie ssala albo od razu mm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A widziałaś te silikonowe wanienki które sie na plasko składa? Ja też nie mam miejsca więc ewentualnie pod prysznic ja wcisnę :/

są jeszcze inne niż stokke? podeślij linka, chętnie spojrzę :)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Wróciłam z urlopu - koniec tego dobrego:P Nad morzem pogoda nas nie rozpieszczała a tutaj w centrum duchota że nie da się wytrzymać. Chyba niedługo będzie trzeba zaprzyjaźnić się z wiatrakiem:)

A jutro idę na glukozę - trzymajcie kciuki:)

Jak ja nie mogę się doczekać kompletowania wyprawki! A muszę się jeszcze wstrzymać jakiś miesiąc, eh.

A apropo wanienek też zastanawiałam się nad wiaderkiem, ale chyba jednak będę się bała kąpać w taki sposób takiego maluszka, tym bardziej że ja kompletnie zielona w temacie dzieci...choć opinie ma rewelacyjne i nawet od znajomej słyszałam pozytywy.

agatia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia ja chcę kupić laktator, myślałam o Madeli ręcznej.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko bardzo drogie sa te wanienki :/

http://www.odnarodzin.pl/silikonowa-skladana-wanienka-do-kapieli-niemowlat-jane-81-x-45-x-22-cm.html

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Pogoda Nam dopisała więc był grillek :)
    Mój S zasnal w stanie upojenia alku .A ja leżę i odpoczywam bo się tak obzarlam. Za 2tygodnie jedziemy wózek kupić :)jupiii

Wysłany: 29 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupię ręczny laktator chyba avent Natural bo ma dobre opinie ewentualnie tommee tippee closer to nature

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wanienke dostalam ...plastikowa .I nie wiem czy kupować.Że stelażem .Bo dostalam zwykla wanienke

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kupujemy ze stelażem, bo nie mamy gdzie postawić wanienki, a chcemy kąpać w sypialni tam gdzie organizowany jest kącik dla bobasa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez 5 miesięcy przez 7 razy dziennie ściągałam laktatorem canpolu easy start. Kosztuje około 150 zł więc cenna fajna ma 3 poziomy ssania. Ja go chwale, rozbujal mi ładnie laktacje i pozwolił utrzymać na takim poziomie ze dopiero po 5 miesiącu karmiłam na przemienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ze stelażem ze względu na kręgosłup, by za nisko się nie schylać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja przez 5 miesięcy przez 7 razy dziennie ściągałam laktatorem canpolu easy start. Kosztuje około 150 zł więc cenna fajna ma 3 poziomy ssania. Ja go chwale, rozbujal mi ładnie laktacje i pozwolił utrzymać na takim poziomie ze dopiero po 5 miesiącu karmiłam na przemienie.
    ja się właśnie między nim a takim zastanawiam http://www.aptekagemini.pl/lovi-odciagacz-do-mleka-reczny-silikonowy.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się właśnie między nim a takim zastanawiam http://www.aptekagemini.pl/lovi-odciagacz-do-mleka-reczny-silikonowy.html
    Ja Ogólnie ręcznego nie polecam, no chyba że bodajże aventa na ręczny dobry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieję, że laktator nie będzie u nas często w użyciu, dlatego się zastanawiam nad czymś tańszym ;)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja laktator pozyczylam od bratowej meza tak awaryjnie, reczny medeli, a w razie bedzie mi rzeczywiscie potrzebny to sobie kupie canpolu elektroniczny

ja wanienke chce kupic zwykla plastikowa, bede kopac mala z mezem razem, i tez chce ja stawiac na stelazu, ktory dostalam uzywany - wiec ponawiam pytanie, jak moge stwierdzic jaka wanienka do niego pasuje?? uzyskalam tylko informacje od osoby od ktorej dostalam ze to do klasycznej wanienki on jest, ale jak widze sa i dluzsze i krotsze wiec nie chce kupic takiej co nie bedzie pasowac. Zna sie ktoras na tym?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 1048 1049 1050 1051 1052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ