WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się
jakoś nie mam czasu zaglądać tu a tym bardziej nadrabiać
co do wanienki to też chciałam anatomiczna ale kilkumiesięczne maluchy lubią też zabawy na brzuszku w wodzie...a w anatomicznej nie da się więc skorzystałam z propozycji szwagierki ze ma prawie nową zwykłą w piwnicy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy w mieszkaniu nie mamy miejsca na normalną wanienkę
chyba bym musiała ją na balkonie trzymać
ja brałam więc pod uwagę albo wiaderko tummy tub, albo wanienkę stokke. Wiaderka szczerze mówiąc się boje, więc chyba zamówię stokke
http://iv.pl/images/72831326788346702372_thumb.jpgStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Wróciłam z urlopu - koniec tego dobrego:P Nad morzem pogoda nas nie rozpieszczała a tutaj w centrum duchota że nie da się wytrzymać. Chyba niedługo będzie trzeba zaprzyjaźnić się z wiatrakiem:)
A jutro idę na glukozę - trzymajcie kciuki:)
Jak ja nie mogę się doczekać kompletowania wyprawki! A muszę się jeszcze wstrzymać jakiś miesiąc, eh.
A apropo wanienek też zastanawiałam się nad wiaderkiem, ale chyba jednak będę się bała kąpać w taki sposób takiego maluszka, tym bardziej że ja kompletnie zielona w temacie dzieci...choć opinie ma rewelacyjne i nawet od znajomej słyszałam pozytywy.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przez 5 miesięcy przez 7 razy dziennie ściągałam laktatorem canpolu easy start. Kosztuje około 150 zł więc cenna fajna ma 3 poziomy ssania. Ja go chwale, rozbujal mi ładnie laktacje i pozwolił utrzymać na takim poziomie ze dopiero po 5 miesiącu karmiłam na przemienie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja przez 5 miesięcy przez 7 razy dziennie ściągałam laktatorem canpolu easy start. Kosztuje około 150 zł więc cenna fajna ma 3 poziomy ssania. Ja go chwale, rozbujal mi ładnie laktacje i pozwolił utrzymać na takim poziomie ze dopiero po 5 miesiącu karmiłam na przemienie.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się właśnie między nim a takim zastanawiam http://www.aptekagemini.pl/lovi-odciagacz-do-mleka-reczny-silikonowy.html
-
nick nieaktualny
-
ja laktator pozyczylam od bratowej meza tak awaryjnie, reczny medeli, a w razie bedzie mi rzeczywiscie potrzebny to sobie kupie canpolu elektroniczny
ja wanienke chce kupic zwykla plastikowa, bede kopac mala z mezem razem, i tez chce ja stawiac na stelazu, ktory dostalam uzywany - wiec ponawiam pytanie, jak moge stwierdzic jaka wanienka do niego pasuje?? uzyskalam tylko informacje od osoby od ktorej dostalam ze to do klasycznej wanienki on jest, ale jak widze sa i dluzsze i krotsze wiec nie chce kupic takiej co nie bedzie pasowac. Zna sie ktoras na tym?