WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I dobrze Magdziulla
Niech ci podadzą wysokość podstawy zasiłku oraz jego składowe. Wszystko będzie jasne.
Mi źle liczyli dwa lata temu co sama niechcący odkryłam. Mamy 3 lata na roszczenia ze stosunku pracy. U mnie niestety zus się w części stawia stąd nadal czekam na termin sprawy
ale w pierwszej kolejności nawalil pracodawca -
nick nieaktualny
-
dziewczyny gratuuje krzywych i trzymam kciuki za resztę, u mnie niestety się potwierdziło dzisiaj u diabetologa cukrzyca ciążowa. Trzeba ogarnąć temat, na szczęście dziewczyny z wątku cukrzycowego są niezastąpione! Oczywiście popłakałam się po wizycie w aucie, ale muszę to po prostu przetrawić i sobie poukładać. Pirelka trzymam kciuki za wizytę! Madziulla mam nadzieję, że wszystko się szybko wyjaśni.
-
nick nieaktualny
-
słodyczy to ja nawet nie jadłam i do tej pory, ale teraz sporo tych nakazów i zakazów. Powoli dojdę do wszystkiego, ale wiadomo na początku człowiek słabo to znosi zwłaszcza jak w ogóle nie brało się tego pod uwagę. Nigdy nie miałam problemów z cukrem, nie jadłam słodyczy staram sie dobrze odżywiać do tej pory i do głowy mi nie przyszło ze po prostu hormony mogą zrobić swoje. Tyle ciężarnych wokół mnie było ostatnie lata, żadnego tego nie miała. No ale dam radę, dla malucha!
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia
Pomiędzy nami jest jeszcze Międzyrzecz
Tam często leje, burza a u nas nicta burza by pasowała jakoś z twojego kierunku ale u nas Obra może nie przepuścić. Wielka niewiadoma. Gradu oczywiście nie chce
ale o 16.30 powinnam z domu wyjść. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:40
-
nick nieaktualny
-
Ale masz fajnie z tym lozeczkiem
Ja dziś skończyłam prac rzeczy Piotrusia akurat miałam dylemat gdzie powiesić ostatnie pranie i zostało w domu. Ale mi się udało
Prasowanie na tydzień mam
Łóżeczko na koniec lipca planuje
Chyba już po burzy. ..jak zwykle u nas słabo, wątpię żeby zawróciłaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:55
-
nick nieaktualny