WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:tylko coś mi się wydaje, że oni na tych koszykach oszukują, bo nie były napełnione całe, a może 2/3? i rok temu trzeba było dodatkowo płacić za to że się ten koszyk do domu zabiera
biznes życia na tych truskawkach robią..
mój pytajnik przy 2,5 kg oznaczał tylko, ze tyle być powinno, a ile jest, to już kwestia uczciwości sprzedawcy... -
nick nieaktualny
-
A powiedzcie, trzeba było byc na czczo czy nie?
Bo mi zostało 30minut do ostatniego pobrania i razem ze mna czekają 3 ciężarówki, które wlasnie piją glukozę.
Aż mi sie wierzyć nie chce, ze o tej godzinie sa na czczo
-
nick nieaktualnyja jestem na tym punkcie bardzo wyczulona, będę musiała z mężem jechać po te truskawki i cukier do dżemów
rok temu za mało tego zrobiłam - może w sobotę na ryneczku będzie taniej, a chciałam zrobić taki mix truskawki + rabarbar, choć wiem że te drugie za nie długo zniknie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:A powiedzcie, trzeba było byc na czczo czy nie?
Bo mi zostało 30minut do ostatniego pobrania i razem ze mna czekają 3 ciężarówki, które wlasnie piją glukozę.
Aż mi sie wierzyć nie chce, ze o tej godzinie sa na czczou mnie w labo też były takie co późno przyszły, więc współczuję, bo ja bym już dawno o tej porze drapała ściany z głodu
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana z porana kawą
u nas rano popadało wiec jest nawet przyjemnie. Choć zmoczyło mnie na spacerze z psem.
Dziewczyny pracujace ja od prawie tygodnia jestem na L4 i kesli tylko macie taka możliwość ro polecam bo te upały to nic miłego a na L4 można bardziej zadbać o siebie i maluszka. Udaje mi sie wypijac prawie 3 litry wody mam czas na spacery i ćwiczenia plus jest jak zdrowy obiad zrobić. Oczywiście lenistwo też jestA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJamjak bede szla na glu to i tak o 7 bede juz w labo, bo od 7.30msa pobrania a wiadomo ae ludzi sie zawsze najdzie i wtedy siedzisz i siedzisz, ale ja jak bede znac termin na kiedy mam isc to pljde to tej babki i sobie zajme kolejke ze jak przyjde to seby 1 mnie wzieli na pobranie vo i yak tam 3 godziny bede musiala siedziec....
-
Dziewczyny a zastanawiałam się jak wygląda sprawa z marchewka zagotowana w sloikach...jak długo mogą być? Bo niebawem będę miała w ogródku pyszne marchewki i chciałabym juz do słoiczków zagotować żeby potem synek miał..tylko nie wiem czy te pól roku będą mogły być zamrożone