WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z labu, ale niemiłosierny skwar, pot po dupsku cieknie
Młody chce iść na dwór, a ja się zastanawiam, gdzie iść, żeby choć trochę cienia złapać.
Ja to nawet nie zaśmiecam sobie.głowy, jakimiś docinkami koleżanek o ciąży, czy "dobrymi" radami. Skutecznie nauczyłam się pewne rzeczy ignorować, bo to jedyne wyjście na ludzką głupotę. Pamietliwa nie jestem, bo nie zaśmiecam pamięci
Powodzenia na glukozach -
Usta zaciśnięte! Nie bedzie rzygania!
Ale zjazd nieprzyjemny
Nie lubie tego nagłego: biało przed oczami, sucho w ustach, pot na twarzy i plecach.
Ale juz mi lepiej.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Właśnie któraś pisała że wymiotowala, jak to możliwe że labo nie każe powtórzyć badania?
myślę, że o tym lekarz decyduje
a jak podchodzi do sprawy nie zawsze zrozumiemy
moim i tylko moim zdaniem powinien kazać powtórzyć, bo nie można zakladać , ze ponownie badanie sie nie uda...
s ahistorie typu, ze sie glukoze wypiło, zwymiotowalo lub poszlo do domu i badanie sie kontynuowalo ... -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:myślę, że o tym lekarz decyduje
a jak podchodzi do sprawy nie zawsze zrozumiemy
moim i tylko moim zdaniem powinien kazać powtórzyć, bo nie można zakladać , ze ponownie badanie sie nie uda...
s ahistorie typu, ze sie glukoze wypiło, zwymiotowalo lub poszlo do domu i badanie sie kontynuowalo ... -
nick nieaktualny
-
Ulfe krąży opinia, że im lepiej zniesiesz glukozę i im bardziej smakuje tym gorszy wynik
niby to takie gadanie, ale mi smakowała i czułam się super
Mam wyniki krwi i moczu, wszystko supergemoglobina prawie 14
Ulfenstein, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Mam wyniki z glukozy na czczo 72 po 1h 170 po 2h 142
I dziwne normy podane po 1h 140 prawidłowy a powyżej nieprawidlowa tolerancja,200 cukrzyca. Po 2h 70-99 pewnie normy sa dla nie ciężarnychMalutka92 lubi tę wiadomość
-
Malutka dwa lata wstecz miałabyś cukrzycę ciążową
Teraz normy zmienione wiec ci się udało
Mój gin opierał się jeszcze na starych normach (bo lab je nadal takie podaje ) wiec i tak by reagował - dopiero ja go uswiadomilam jakie są najnowszeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:29
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam z labo, ludzi jak mrówków, nie wiem o co chodzi, te starsze kobitki nie mają chyba co robić ze swoim życiem, bo wszędzie ich pełno o tej porze. Dlaczego nie mogą wziąć karteczki co chcą zbadać, tylko sobie przypominają przy okienku??
http://iv.pl/images/71888776198133879574.png
na mnie taka kawa czekała, ale tylko dlatego że mąż mnie poganiał jak rano wstałam, że trzeba jechać na badania, bo musi o 8:00 auto zostawić u mechanika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfe krąży opinia, że im lepiej zniesiesz glukozę i im bardziej smakuje tym gorszy wynik
niby to takie gadanie, ale mi smakowała i czułam się super
Mam wyniki krwi i moczu, wszystko supergemoglobina prawie 14
Oby
Hemoglobina do pozazdroszczenia.
Marzę juz o tym by byc w domu, w łożku. I zeby ktoś mi zrobił cos dobrego do jedzenia.
Ale głownie lezec chce. Bo ziewam straszliiiiiiwieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:42
-
nick nieaktualny