WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
na naszej działeczce oczywiscie jest pare krzaczków malin :d tesciowie z pól wysłali do nas pocztą
zatem w lubuskiem mam maliny z lubelszczyzny
borówki też posadzone, agrescik, potrzeczki
ale juz nic wiecej
a nie mrożę warzyw i owoców, bo u mnie wiecznie nie ma na to miejsca -
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ksosia o ile się uwinie urząd z pozwoleniami...choć myśmy też składali w maju a 10wrzesnia mieliśmy zielone światło na budowę
Nie ukrywam, ze w tej sytuacji dziękuję Bogu za nazwisko panieńskie i tate...
Podobnie mielismy z prądem. Dzierzba tak bardzo narzekała na czas, a u nas rachu ciachu i pozwolenie jest. Chociaz moje miasto też zapewne mniejsze od Waszych wiec i mniej wniosków wpływa. Z reguły sprawnie im to idzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:na naszej działeczce oczywiscie jest pare krzaczków malin :d tesciowie z pól wysłali do nas pocztą
zatem w lubuskiem mam maliny z lubelszczyzny
borówki też posadzone, agrescik, potrzeczki
ale juz nic wiecej
a nie mrożę warzyw i owoców, bo u mnie wiecznie nie ma na to miejsca -
nick nieaktualnyja chyba postawię truskawki na kompot, bo mi się chce... dostałam od teściowej miseczkę to będzie w sam raz do obiadu
i przyszła powiedzieć że w ogródku właśnie botwinka się pojawiła to może zupkę ogarnę
a jak macie jakiś fajny przepis na ogórki to chętnie poproszę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdaję relacje:
Mały waży 662g,szyjka 37mm, wody płodowe 6.
Zasłaniać się rączkami widziałam na 4d.
Śliczne widoki:-)
Jajka też widziałam hahahha
Latam do WC bo mały leży główka na pęcherzu zrobił sobie podusie hihi
Rozmawiałem z nim o cc jeśli chce to wystawi papierek i zrobią cc ze względu na cukrzycę. Jeśli mi tu odmowia wyślę mnie do Wrocławia na cc a tam bez skierowania robią kobieta które biorą insuline i mają cukrzycę.
Ale to będziemy gadać w 37tc na ten temat.
Junior ma 52 centyle.
Czyli w normie pokazywał mi wykresy:-)
Łożysko st. 0.
29.06 mam na 9:20 wizytę
Jak najbardziej mogę jechać na wczasy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 11:12
Ksosia, mychakruszyna, bisacz, claudiuszek, pirelka, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Broszka, _izunia_, Sabina, A_n_k_a_80, Anulka01, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ksosia
swoich nie mam wiec nie zamroze, a od kupnych wolałam sloiki...postawie znowu na słoiki
i nie tyle mięsa mam, co jedna szuflade zajmuja ryby-zawsze kilogramy kupuje w porcie w Kołobrzegu; sledzie (na smazone w occie), platy dorsza bo i oczywiscie fladry
w drugiej szufladzie dominuja swojskie mięsa wedzone i kiełbasy-też od tesciów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ksosia
swoich nie mam wiec nie zamroze, a od kupnych wolałam sloiki...postawie znowu na słoiki
i nie tyle mięsa mam, co jedna szuflade zajmuja ryby-zawsze kilogramy kupuje w porcie w Kołobrzegu; sledzie (na smazone w occie), platy dorsza bo i oczywiscie fladry
w drugiej szufladzie dominuja swojskie mięsa wedzone i kiełbasy-też od tesciów
Byc moze bede jutro nad morzem to bym podjechała po jakis asortyment. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz się chwalę
Junior:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cda4d4019b4.jpg
Wózio:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ac2d4275959.jpgmychakruszyna, Ksosia, kamciaelcia, claudiuszek, pirelka, alinka, Pysiaczek89, martta, Strazaczka1990, Sabina, mysza0406, Angela89, A_n_k_a_80, _izunia_, Anulka01, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
A ja sie dziewczęta witam ze szpitala
Wczoraj byłam u gin i dała mi skierowanie z wiązku z moja cukrzyca i szyjkaahhhh i tak ostatni raz byłam tu 10 tygodni temu.
Jutro jakichś profesor ma zadecydować czy beda mi zakładać szew czy szyjka do obserwacjiwolałabym ten pessar szczerze mówiąc
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ksosia wrote:Masz dobrego dostawce ryb?
Byc moze bede jutro nad morzem to bym podjechała po jakis asortyment.
w porcie w Kolobrzegu albo na rynku kupowałam, jak w porcie nikogo nie było, ale rynek we wtorki i piątki (jesli dobrze pamietam)
ceny tez sa fajne
na rynku tez ryby wedzone mniam mniamKsosia, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny