WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny "kocykowe"
czy opłaca się kupić ten kocyk u Makaszki? jest ta promocja na xdzień dziecka i jest 15% ocieplany 75x100 wypełnienie 400g z przesyłką wychodzi 53 zł z groszami? NIe wiem cy się rzucać czy poczekać?
zapomniałam o linku"
http://www.makaszka.pl/kocyki-minky/kocyk-maluszka-2/kocyki-ocieplane/product/view/26/2927.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 22:03
-
Ja sie skusiłam na otulacze muślinowe zamiast woombie.
Dzisiaj w ikea kupilismy malej łozeczko, materac, mate na materac, kolejny kocyk i ręczniczk. Wzielam też podusie ale na pozniejszy okres i taki stopien pod nogi ktory podnosi kolana przy karmieniu za 9,90 podobno pomaga. Odebralam tez pajace i muslinoww otulacze z smyka. Dzien dziecka pelna geba. Juz prawie wszystko mamyjedynie troche apteki gemini dokupie i oczekiwanie na wozek i spie spokojnie
. Potem w lipcu skladanie mebelkow i celu wietrzenia i pranie ciuszkow
.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Magdziulla ja prawie kupiłam u Makaszki kocyk, ale któraś z dziewczyn wrzuciła link do aukcji allegro i tam znalazłam komplety minky, które cenowy wychodziły bardzo sensownie. Jeżeli chcesz sam kocyk i podoba Ci się ten wzór to bierz. Ja chciałam jeszcze motylka, dlatego skusiłam się na więcej i cenowo lepiej. Do tego wybrałam wzór który mi odpowiadał bardziej:) Ale żeby potem nie było na mnie:P
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Magdziulla ja prawie kupiłam u Makaszki kocyk, ale któraś z dziewczyn wrzuciła link do aukcji allegro i tam znalazłam komplety minky, które cenowy wychodziły bardzo sensownie. Jeżeli chcesz sam kocyk i podoba Ci się ten wzór to bierz. Ja chciałam jeszcze motylka, dlatego skusiłam się na więcej i cenowo lepiej. Do tego wybrałam wzór który mi odpowiadał bardziej:) Ale żeby potem nie było na mnie:P
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy tylkomoj maz tak mi dziala na nerwy ze bym go zatlukla momentami, czy to mi hormony odbijaja do mozgu ? ??? Kurde nie ma dnia zebym sie z nim o cos nie poklocila i to tak ze z nerwownie chce mi sie jesc boli mnie glowa i rece mi sie trzesa....ten acet jest totalnie nie wyrozumialym egoista w dodatku sie mna nie opiekuje i ne poswieca mi czasu, kurde ja cps dzis do niego mowie a ten tv podglasza myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, dzien w dzien pzez niego placze a on sobie nic z twgo nie robi.... normalnie dzis mu powiedziałam ze popycha mnie w ramiona prawa k pozwu rozwodowego....nie wiem jak dotrzec do tego czlowieka....
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:a też taka gramatura? bo są w podobnej cenie na allegro, ale wypełnienie 200g/m. Masz może link do tej aukcji? dzięki za info:)
Z tego co czytam u Makaszki to plusz minky ma gramaturę 400, a nie wypełnienie, ale doczytaj jeszcze raz. Ten który ja kupiłam ma gramaturę 200, ale to gramatura wypełnienia, z tego co jest napisane na aukcji.
http://allegro.pl/milutka-kocyk-ocieplany-kolderka-minky-75x100-new-i5596241440.html
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ogólnie z zamówienia u makaszki jestem zadowolona, ale z tego co ja zauważyłam to ja wybrałam opcję ocieplaną i tutaj faktycznie było napisane o tej gramaturze 400g.
Macałam też na żywo kocyki lamillou, które mają niby tą samą gramaturę ale dla mnie są dużo grubsze i jakieś takie inne. Moim zdaniem porównując produkt lamillou i makaszki to lamillou jest wart swojej ceny. Być może się jeszcze na niego skusze, albo zażyczę sobie w prezenciebo widzę że u mnie w rodzinie niektórzy mają dylemat co kupić to im delikatnie podpowiem.
I w ogóle wy też tak macie, że z kim nie rozmawiacie to pytają ile przytyłyście? jejku, kogo bym nie spytała to w pierwszych trzech pytaniach pada ile przytyłam. denerwuje mnie to
a teraz idę spać, bo jutro przedostatni dzień w pracy -
nick nieaktualny
-
Kurde spać nie moge przez bolące biodro! A bylo tak dobrze wczoraj dużo pochodzilam ale bez przesady nie az tyle aby tak cierpiec wrrr. Oby szybko przeszło bo jak będę miała leżeć to już w ogóle przytyje ja z tych wiecznie w ruchu inaczej to zimno mi o głodna wiecznie sie robie.