WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale Wam zazdroszczę tych usg, a ja jeszcze do 30 tc muszę czekać, pewnie będzie mega różnica w wadze i wyglądzie.
ale gratuluję niech Maleństwa szczęśliwie rosną.
Jakby co u Makaszki 15% rabatu z okazji dnia dziecka, kusi mnie diabelnie, ale postanowiłam, że do czasu rozstrzygnięcia sprawy z zusem nic nie kupuję. A jest taki śliczny z kotem...mam kota na punkcie kotów:) -
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt:) my dopiero w przyszlym tygodniu, a za dwa tygodnie usg III trymestru, to nie za wczesnie? Bede w 27 tyg.
Dzis zamowilismy wozekkupilam tez spioszki i smoczusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 18:54
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od radcy prawnego. Były dwie opcje do wyboru. 1. Mogę napisać jedno zdanie ze podtrzymuję w całości stanowisko 2. Rozbudowane przesadne pismo z krytyka zus, wytykaniem błędnego myślenia, zaznaczeniem ze zus tworzy własne prawo i ignoruje moje wcześniejsze odwołanie ponieważ w jego odpowiedzi nic się nie zmieniło. ..zdecydowałam się na wersję 2. A zatem radca napisze (a zatem odpłatnie )jest szansa ze sprawa skończy się na jednym posiedzeniu sądu. Nie wykluczamy ze głupi zus odwoła się w razie przegranej. To jest nowa sprawa I nietypowa. Gdybym wygrała wiele kobiet w Polsce miałoby zagwarantowane zwycięstwo (bo kolejna wygrana)więc zus niekoniecznie odpuści
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Mam bardzo mieszane uczucia, co do USG w 30tc. Okazuje się, że robi je gin, do którego chodziłam w pierwszej ciąży (ten który mi nie powiedział, że ciąża obumarla). Musze jutro zadzwonić i zapytać, czy inny lekarz mi tego badania nie zrobi - jest jeszcze dwoch z certyfikatem w tej klinice. Nie zapłacę 200 zl lekarzowi, któremu nie ufam. Jak mi nie zrobi nikt inny to będę musiała iść do innej przychodni do gina z certyfikatem.
Że też nie nie mieli kogo zatrudnić
Poza tym w 30tc mam mieć echo serca i wtedy poproszę od razu i usg III trymestru. Nie będę szła do kogos, komu nie ufam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 19:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mam bardzo mieszane uczucia, co do USG w 30tc. Okazuje się, że robi je gin, do którego chodziłam w pierwszej ciąży (ten który mi nie powiedział, że ciąża obumarla). Musze jutro zadzwonić i zapytać, czy inny lekarz mi tego badania nie zrobi - jest jeszcze dwoch z certyfikatem w tej klinice. Nie zapłacę 200 zl lekarzowi, któremu nie ufam. Jak mi nie zrobi nikt inny to będę musiała iść do innej przychodni do gina z certyfikatem.
Że też nie nie mieli kogo zatrudnić
Poza tym w 30tc mam mieć echo serca i wtedy poproszę od razu i usg III trymestru. Nie będę szła do kogos, komu nie ufam.
Szukaj innego miejsca. Ja w życiu bym nie poszła do mojej eks dr.. Nawet jakby zaproponowała mi prowadzenie ciąży za darmo.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Wróciłam od radcy prawnego. Były dwie opcje do wyboru. 1. Mogę napisać jedno zdanie ze podtrzymuję w całości stanowisko 2. Rozbudowane przesadne pismo z krytyka zus, wytykaniem błędnego myślenia, zaznaczeniem ze zus tworzy własne prawo i ignoruje moje wcześniejsze odwołanie ponieważ w jego odpowiedzi nic się nie zmieniło. ..zdecydowałam się na wersję 2. A zatem radca napisze (a zatem odpłatnie )jest szansa ze sprawa skończy się na jednym posiedzeniu sądu. Nie wykluczamy ze głupi zus odwoła się w razie przegranej. To jest nowa sprawa I nietypowa. Gdybym wygrała wiele kobiet w Polsce miałoby zagwarantowane zwycięstwo (bo kolejna wygrana)więc zus niekoniecznie odpuści
Kamcia no i dobrze tak myslalam zeby im jednak odpisac i dolozyc swoje, niech sobie nie mysla, a to ze musisz im odpisac to celowe dzialanie zeby wszystko przeciagac i wydłuzac....a jak sad bedzie kombinowal albo bedzie stronniczy zawsze mozna go zaskarzyc, i nie ma co sie przejmowac;) Ja ci powiem ze sie Twoja sprawa przejelam ze caly czas chodzilam i myslalam co by tu mozna jeszcze im zrobic;)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:anulka
a czemu w szpitalu badania?w szpitalu pracuje moja gina i teoretycznie na wszystkie badania powinnam latać na oddział, ale dotychczas uparcie robiłam prywatnie. Teraz zleciła mi tego dużo no i chociaż raz chce mnie przetargac przez ten cholerny szpital przed porodem
Jakoś to przeżyje, w niedziele bedzie mało ludzi i moze szybko mnie załatwią
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyKamcia pewnie ze tak o swoje trzeba walczyc, no mnie zawsze madrosci zusu zadziwiaja, bo juz z nimi nie raz doczynienia mialam wiec wiem czym to pachnie
Ja czekam na wyniki mojej kontroli..., chyba im sie nudzi ze chce im sie mnie kontrolowac;)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Hej jestem po wizycie
Liwia siedzi znowu na pupie
przybiera regularnie
waży 910g. Szyjka nie zkróciła się nawet o mm nadal 36mm, łożysko wysoko
Morfo idealna, mocz też. Za 3 tyg USG III trymestru, za 4 tyg wizyta.
Mała smyra mnie palcami stopy po szyjceMój trochę przystopował. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić
Idę zrobic największą głupotę czyli looknę w interneta co piszą o przyroście wagi
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny