WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Po kolacji ale takiej raczej skąpej tzn jedna kanapka z szynka, sałata i ogórkiem plus taki mały pojemniczek Truskawek wyszło 115. Wiec sie zmiescilam w normie
A o 19 druga kolacja. I mam tez jedna kanapkę i jogurt naturalny. Co myślicie?
I czy mogę potem jeszcze np o tej 21 zjeść np dwa chlebki waza same lub te takie krążki ryżowe? Tez z dwa? Bo potem o 24 mam pomiar znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 18:19
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNo widzisz pysiaczek
No ta ja proponuję zabcia żeby dać czas przez noc pysiaczkowi niech obczai co gdzie jak i za ile jutro na tacy niech poda.
Pysiaczek ty sobie rób listę co kupić ile czego małemu.
Będzie Ci dane.
Jesteśmy z tobąPysiaczek89, agatia, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Ja na szczęście nie przepadam za truskawkami, ale czasem bym pojadlaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:To rzeczywiście dziwne. Zrozumialabym nocny pomiar. ..Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Nie wiem czemu szczerze mówiąc. Poranne moze na czczo. A wieczorem chcą sprawdzić czy mi moze cukry nie spadają jakoś poniżej normy? Wlasnie nie wiem czemu tak jest mierzone, ale nawet nie pytam, bo nie chce sie denerwować. Mierze i zapisuje tak jak musze.
A 6 to na pewno na czczo
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Pysiaczek no nie zadowala mnie ta odpowiedz... masz czas do 24:oo tak akurat w oczekiwaniu na pomiar
Ja to Wam w ogóle zazdroszczę... Też bym zjadła truskawkę albo ogórek...
A tak serio z tymi wkładkami to ktoś/coś?
Wkladki z canpol sa pakowane po dwie w osobnych woreczkach i eo tego tanie tyle wiem i ja takie wezme.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 18:43
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Zabcia hahahahha
Ja zamówiłam na allegro najtańsze pakowane po 60 szt.
Tam zamówisz 6op gratis 1op.
Gatunkowo dobre a co w praktyce to się okaże.
Pysiaczek tylko nie zwal po mnie hahahahahha
A i pakowane są w woreczku po dwie sztuki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 18:47
Pysiaczek89, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Ja uwielbiam, ale niestety ten pojemniczek taki malutki był, ale wazne ze chociaz troszkę mogę. Ciekawe jak bedzie z czereśniami, które uwielbiam.
ale.u mnie to jeden, dwa razy i mam na rok dość
a truskawki ni hu hu
-
nick nieaktualnyPysiaczku to bardzo dobry pomysł, żebyś szykowała wyprawkę, zrób sobie listę, przeglądaj tysiące aukcji, milion wzorów pościeli i kocyków, a na koniec zobaczysz, że jeszcze musisz wybrać wzory pieluch tetrowych, a tych jest milion;)
zobaczysz tak Cię to zaabsorbuje, że nie zauważysz kiedy czas zleci i już będziesz w domu, która z Nas zaprzeczy?
Powodzenia!Pysiaczek89 lubi tę wiadomość