X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z corka mialam wlasnie taka siare od 6 miesiaca az do porodu, to Magda ciesz sie ze nic ci nie leci bo zmora jest codziennie przebieranie i pranie koszul :P do tego maz nie pocieszony byl i zero pozytku ;) teraz mam piersi mocno nabrzmiale zwlaszcza po bokach i zrobily sie meeeega ciezkie, za to łądnie stoją mimo ze sa duze a maz sie cieszy :D hahaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Może ciąży zazdrości, lepiej Ty się tam Foxie wyegzorcyzmuj z jej uroków :D
    stara baba i ciąży zazdrości?? ;D
    swoją drogą nie wiem skąd oni w tym sklepie biorą pracowników, bo kiedyś mąż kupował linkę holowniczą i przy kasie pracownik (płci męskiej) do niego z tekstem "ohoho, widzę że gdyby żona była niegrzeczna można do kaloryfera przywiązać" - nie wiem czy się śmiać czy płakać :P

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam takie klaki na brzuchu :D i mój M tez sie śmieje ze mnie :P

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek, poinformuj o wynikach dr bo ja nie wiem czy posiew nie musi być całkowicie ujemny aby ci założyli szew, może któraś dziewczyna będzie wiedzieć ale gdzieś mi się to o uszy obiło.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ miałam dziś misje.. serce pekło mi na miliony kawałków. Moja mała według zaleceń lekarzy reh. i według własnego upodobania chodzi boso na ogródku ogolnie gdzie tylko może. I dziś stało się najgorsze, w nogę weszła jej drzazga :( I musiałam jej wyjąc. Strasznie płakała a ja razem z nią, później patrzała na mnie jak na potwora :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -ady...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:15

Pysiaczek89, Sabina, Strazaczka1990, violett, Dzierzba, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Sto latek kochana!

mysza0406 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka stooo lat :) Spełnienia marzeń

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza wszystkiego najlepszego:-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza najlepszego :)
    Pysiaczek - Angela dobrze mówi, u mnie przed założeniem pessara posiew musiał być czyściutki, a potem profilaktycznie do końca ciąży brałam nystatyne. Zapytaj w pn lekarza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mysza najlepszego :)
    Pysiaczek - Angela dobrze mówi, u mnie przed założeniem pessara posiew musiał być czyściutki, a potem profilaktycznie do końca ciąży brałam nystatyne. Zapytaj w pn lekarza.

Czyli dobrze słyszałam, więc Pysiaczku jak najszybciej poinformuj o wynikach, choć pewnie oni już też mają swoje aby podali coś ci i zabieg mógł się odbyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela współczuję drzazgi :/
    Ja też jestem matka wariatka i przeżywam czasem bardziej niż mój dzieć. Wczoraj ganiał z dzieciakami pod blokiem, tak się zapędził za piłką, że walną głową o chodnik. Ja już kinsternacja, mój synuś śliwa na pół czoła, podszedł, żeby go w sliwke pocałować, uśmiech od ucha do ucha i gania dalej, jak gdyby nigdy nic. A mamusia nogi z waty, łzy w oczach... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela współczuję drzazgi :/
    Ja też jestem matka wariatka i przeżywam czasem bardziej niż mój dzieć. Wczoraj ganiał z dzieciakami pod blokiem, tak się zapędził za piłką, że walną głową o chodnik. Ja już kinsternacja, mój synuś śliwa na pół czoła, podszedł, żeby go w sliwke pocałować, uśmiech od ucha do ucha i gania dalej, jak gdyby nigdy nic. A mamusia nogi z waty, łzy w oczach... ;)

Ehs pewnie nie raz będę, przeżywała mocniej niż ona. Ja już przynajmniej szczepień nie przeżywam gorzej niż ona :P Delikatny stres tylko przed NOP ale wcześniej to płakałam razem z nią.

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ehs pewnie nie raz będę, przeżywała mocniej niż ona. Ja już przynajmniej szczepień nie przeżywam gorzej niż ona :P Delikatny stres tylko przed NOP ale wcześniej to płakałam razem z nią.
    Mój na szczęście nie płakał przy szczepieniach, więc jakoś to znosiłam. O NOP nie myślę, od kiedy koleżanki córcia przed roczkiem wylądowała w szpitalu z sepsa od pneumo, nie zdążyły się zaszczepić... od tamtejj pory wychodzę z założenia, że szczepienie to zło konieczne, ale musi być. Choc z tyłu głowy stres zawsze jest.

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysaiaczku- wszystko będzie doebrze, trzymam kciuki!!
    Mysza- najlepszego wszystkiego!!!!
    Dzisiaj oglądaliśmy wózki w Katowicach- zakochałam się w szaro- żółtych: anex sport i bebetto luna. Babka mówi, że 10 tyg czekania;/ I nie zamówiliśmy jeszcze- ja naciskam, a mojemu się nie spieszy wrr!

Pysiaczek89, mysza0406 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja maam jeszcze jakies 18 tygodni do porodu, i mkml ze go moje 2 dziecko to caly czas mysle czy dam rade urodsic, wszystkie bole mi sie przypominaja i cala porodowka zsraz :) sle jak pomysle sobie ze moge isc droga na skroty i na cc, to mysl o holu staje sie przyjemna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam mnostwo wlosow na brzuchu aaaaaa o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 22:09

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czyli dobrze słyszałam, więc Pysiaczku jak najszybciej poinformuj o wynikach, choć pewnie oni już też mają swoje aby podali coś ci i zabieg mógł się odbyć
    Mysle ze oni swoich jeszcze nie maja. A jak zażądałam posoewu to była wielka uraza pani doktor, i gadka ze za tydzien moze byc za późno. Fajne podejście ogolnie miło bardzo jest :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 1134 1135 1136 1137 1138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ