WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox ale masz specjalistę w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana i ja :)
    Moje dzieci na razie spokojne z rana.. już martwię się całym tygodniem i lataniem po lekarzach, badaniach itd.. w piątek przyjeżdża teściowa na weekend.
    Dzisiaj idziemy do znajomych na chwilę.

Co do golenia, mi też idzie coraz ciężej, bo brzuszek zasłania..chyba lusterko musi iść niedługo w ruch :D

Miłej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 08:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha agatia nawet nie chcialabym widziec co mi wyszlo po lusterkowym goleniu. Biedna gin to ogladala, a ja dopiero wieczorem zauwazylam ze skosilan jej droge ale bokow podkaszarka juz nie (linie bikini)... Tragedia, az mi sie smiac chcialo. Poprawie na srodowa wizyte. Dawno nie bylam u lekarza mezczyzny i troche sie pesze...

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski
    Kamcia gratuluję 3 trymestru :) super. Gonie Was :)
    Jeśli chodzi o szczepienia. Córka jest szczepionka na pneumo i meningokoki :) z rota zrezygnowaliśmy z tych samych powodów co reszta dziewczyn.
    Agatia nie boisz się szczepionki na kzm? My bardzo długo się nad nią zastanawialiśmy, ale w końcu zrezygnowaliśmy. Czytaliśmy ze dzieci bardzo ciężko ja znoszą i się wystraszlylismy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabina
    gonisz, gonisz aż w końcu dogonisz :D

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba będziemy szczepić dzieci na te obowiązkowe szczepienia, na resztę chyba nie.. ale to kwestia jeszcze do przemyślenia u Nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja wlasnie wlastalam i zaraz ide jesc smoadanie, moja ekipa ez juz wstala :) a mniw dalej boli w tych pachwinach i ciagnie do jajnikow, zhliec mozna z tym ;/ no ale kurde zadnych jakis podejrzanych wydzielin nie ma, nic wiecej mnie nie boli, maly ruszy sie normalnie caly czas.... nie wiemskad to sie wzięło. Na noc tez bralam nospe , a w nocy i tak sie budzilam :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szczepiłam na pneumo bo były po prostu za darmo z racji wady serca, o czym nas pani w przychodni na początku juz poinformowała...a tak nie wiem, czy bym się zdecydowała
    obowiązkowe tak, pneumo przemyślimy, reszta nie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :) pozostało nam 100dni hurra:D choć wg USG ok 90 ale wiadomo ;)

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś 100-dniowke :) a pamiętam jak czekałam, żeby ciąża była miala więcej niż 50 dni :) a tu proszę :) pędzie czas, zasuwa az w uszach swiszcze :)

mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w moich oczach mam tylko czas na dzialanie w lipcu, tzn jeszcze troche czasu minie zanim mąż do domu wroci...mieli być goście w czerwcu, ale to my pojedziemy na kilka dni sie gościć do Kołobrzegu
    więc pozostaje tylko lipiec na pomalowanie salonu, mycie okien (robota męża), zwłaszcza, ze nie bierze on urlopu
    w sierpniu odpoczywam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka niefajny sen. Ale tylko sen. Mi się dziś śniło, że Dwayne Johnson zakochał się we mnie, a ja go próbowałam zniechęcić i okłamywałam go, że pracuję jako prostytutka. A on i tak za mną szalał:D ech ale to tylko sen;)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten czas widze najbardziej patrzac na suWaczki:)
    Byly tak blisko, a teraz juz hen hen za polowa!:)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę po bbf Śląsk - niedawno jedna dziewczyna pisała że ma 100 dni a ja z żalem ze 176.... Ona za 3 tyg rodzi:P więc myślę ze nasza stówa też tak zleci:)

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się doczekać urlopu nie mogę, 11 dni został :) w miedzy czasie 2 wizyty więc czas zleci :) A jak wrócę z urlopu to dotrę do kolejnego celu 30+0. Wtedy odetchnę z ulgą. Ja planuje w lipcu ogarnąć rzeczy albo może jeszcze teraz, sama nie wiem. Teraz mnie kusi bo jeszcze szybciej czas zleci.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostalo 92dni
    Juz tydzien minol a ja pamietam jak czekalam na 100

74700tc7xapwpc4i.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela też mnie kusi, żeby już ogarniac, ale czekam do połowy-końca lipca, żeby wszystko było świeżutkie i pachnące :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela też mnie kusi, żeby już ogarniac, ale czekam do połowy-końca lipca, żeby wszystko było świeżutkie i pachnące :)

No ja właśnie tak planuje, wszystko szybciutko schnie na dworku więc myślę że lipiec będzie ok :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humorek mi dziś nie dopisuje..niby ok, ale wszystko mnie tak wkurza, że wybuchnę chyba! Do tego denerwuje się już całym tygodniem i zębami.. doprowadza mnie to do szału!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie za pranie nie biore szybciej jak na poczatku sierpnia, bo u nas jeszcze remontu beda przez caly lipiec wiec chce po remoncie generalne porzadki zrobic imprzygotowac ciuchy dla malego, a az tak nie mam co aie spoeszyc bo temin mam na 2.10 to jezzcze caly wrzesien :)

‹‹ 1136 1137 1138 1139 1140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ