X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox ale masz specjalistę w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana i ja :)
    Moje dzieci na razie spokojne z rana.. już martwię się całym tygodniem i lataniem po lekarzach, badaniach itd.. w piątek przyjeżdża teściowa na weekend.
    Dzisiaj idziemy do znajomych na chwilę.

Co do golenia, mi też idzie coraz ciężej, bo brzuszek zasłania..chyba lusterko musi iść niedługo w ruch :D

Miłej niedzieli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 08:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha agatia nawet nie chcialabym widziec co mi wyszlo po lusterkowym goleniu. Biedna gin to ogladala, a ja dopiero wieczorem zauwazylam ze skosilan jej droge ale bokow podkaszarka juz nie (linie bikini)... Tragedia, az mi sie smiac chcialo. Poprawie na srodowa wizyte. Dawno nie bylam u lekarza mezczyzny i troche sie pesze...

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski
    Kamcia gratuluję 3 trymestru :) super. Gonie Was :)
    Jeśli chodzi o szczepienia. Córka jest szczepionka na pneumo i meningokoki :) z rota zrezygnowaliśmy z tych samych powodów co reszta dziewczyn.
    Agatia nie boisz się szczepionki na kzm? My bardzo długo się nad nią zastanawialiśmy, ale w końcu zrezygnowaliśmy. Czytaliśmy ze dzieci bardzo ciężko ja znoszą i się wystraszlylismy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sabina
    gonisz, gonisz aż w końcu dogonisz :D

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba będziemy szczepić dzieci na te obowiązkowe szczepienia, na resztę chyba nie.. ale to kwestia jeszcze do przemyślenia u Nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, ja wlasnie wlastalam i zaraz ide jesc smoadanie, moja ekipa ez juz wstala :) a mniw dalej boli w tych pachwinach i ciagnie do jajnikow, zhliec mozna z tym ;/ no ale kurde zadnych jakis podejrzanych wydzielin nie ma, nic wiecej mnie nie boli, maly ruszy sie normalnie caly czas.... nie wiemskad to sie wzięło. Na noc tez bralam nospe , a w nocy i tak sie budzilam :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szczepiłam na pneumo bo były po prostu za darmo z racji wady serca, o czym nas pani w przychodni na początku juz poinformowała...a tak nie wiem, czy bym się zdecydowała
    obowiązkowe tak, pneumo przemyślimy, reszta nie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :) pozostało nam 100dni hurra:D choć wg USG ok 90 ale wiadomo ;)

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś 100-dniowke :) a pamiętam jak czekałam, żeby ciąża była miala więcej niż 50 dni :) a tu proszę :) pędzie czas, zasuwa az w uszach swiszcze :)

mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w moich oczach mam tylko czas na dzialanie w lipcu, tzn jeszcze troche czasu minie zanim mąż do domu wroci...mieli być goście w czerwcu, ale to my pojedziemy na kilka dni sie gościć do Kołobrzegu
    więc pozostaje tylko lipiec na pomalowanie salonu, mycie okien (robota męża), zwłaszcza, ze nie bierze on urlopu
    w sierpniu odpoczywam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka niefajny sen. Ale tylko sen. Mi się dziś śniło, że Dwayne Johnson zakochał się we mnie, a ja go próbowałam zniechęcić i okłamywałam go, że pracuję jako prostytutka. A on i tak za mną szalał:D ech ale to tylko sen;)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten czas widze najbardziej patrzac na suWaczki:)
    Byly tak blisko, a teraz juz hen hen za polowa!:)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę po bbf Śląsk - niedawno jedna dziewczyna pisała że ma 100 dni a ja z żalem ze 176.... Ona za 3 tyg rodzi:P więc myślę ze nasza stówa też tak zleci:)

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się doczekać urlopu nie mogę, 11 dni został :) w miedzy czasie 2 wizyty więc czas zleci :) A jak wrócę z urlopu to dotrę do kolejnego celu 30+0. Wtedy odetchnę z ulgą. Ja planuje w lipcu ogarnąć rzeczy albo może jeszcze teraz, sama nie wiem. Teraz mnie kusi bo jeszcze szybciej czas zleci.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• ilona29 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zostalo 92dni
    Juz tydzien minol a ja pamietam jak czekalam na 100

74700tc7xapwpc4i.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela też mnie kusi, żeby już ogarniac, ale czekam do połowy-końca lipca, żeby wszystko było świeżutkie i pachnące :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela też mnie kusi, żeby już ogarniac, ale czekam do połowy-końca lipca, żeby wszystko było świeżutkie i pachnące :)

No ja właśnie tak planuje, wszystko szybciutko schnie na dworku więc myślę że lipiec będzie ok :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humorek mi dziś nie dopisuje..niby ok, ale wszystko mnie tak wkurza, że wybuchnę chyba! Do tego denerwuje się już całym tygodniem i zębami.. doprowadza mnie to do szału!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie za pranie nie biore szybciej jak na poczatku sierpnia, bo u nas jeszcze remontu beda przez caly lipiec wiec chce po remoncie generalne porzadki zrobic imprzygotowac ciuchy dla malego, a az tak nie mam co aie spoeszyc bo temin mam na 2.10 to jezzcze caly wrzesien :)

‹‹ 1136 1137 1138 1139 1140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ