WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana i ja
Moje dzieci na razie spokojne z rana.. już martwię się całym tygodniem i lataniem po lekarzach, badaniach itd.. w piątek przyjeżdża teściowa na weekend.
Dzisiaj idziemy do znajomych na chwilę.
Co do golenia, mi też idzie coraz ciężej, bo brzuszek zasłania..chyba lusterko musi iść niedługo w ruch
Miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 08:51
-
nick nieaktualnyHaha agatia nawet nie chcialabym widziec co mi wyszlo po lusterkowym goleniu. Biedna gin to ogladala, a ja dopiero wieczorem zauwazylam ze skosilan jej droge ale bokow podkaszarka juz nie (linie bikini)... Tragedia, az mi sie smiac chcialo. Poprawie na srodowa wizyte. Dawno nie bylam u lekarza mezczyzny i troche sie pesze...
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Kamcia gratuluję 3 trymestrusuper. Gonie Was
Jeśli chodzi o szczepienia. Córka jest szczepionka na pneumo i meningokokiz rota zrezygnowaliśmy z tych samych powodów co reszta dziewczyn.
Agatia nie boisz się szczepionki na kzm? My bardzo długo się nad nią zastanawialiśmy, ale w końcu zrezygnowaliśmy. Czytaliśmy ze dzieci bardzo ciężko ja znoszą i się wystraszlylismy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja wlasnie wlastalam i zaraz ide jesc smoadanie, moja ekipa ez juz wstala
a mniw dalej boli w tych pachwinach i ciagnie do jajnikow, zhliec mozna z tym ;/ no ale kurde zadnych jakis podejrzanych wydzielin nie ma, nic wiecej mnie nie boli, maly ruszy sie normalnie caly czas.... nie wiemskad to sie wzięło. Na noc tez bralam nospe , a w nocy i tak sie budzilam
-
nick nieaktualny
-
w moich oczach mam tylko czas na dzialanie w lipcu, tzn jeszcze troche czasu minie zanim mąż do domu wroci...mieli być goście w czerwcu, ale to my pojedziemy na kilka dni sie gościć do Kołobrzegu
więc pozostaje tylko lipiec na pomalowanie salonu, mycie okien (robota męża), zwłaszcza, ze nie bierze on urlopu
w sierpniu odpoczywam -
nick nieaktualnyMalutka niefajny sen. Ale tylko sen. Mi się dziś śniło, że Dwayne Johnson zakochał się we mnie, a ja go próbowałam zniechęcić i okłamywałam go, że pracuję jako prostytutka. A on i tak za mną szalał
ech ale to tylko sen;)
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już się doczekać urlopu nie mogę, 11 dni został
w miedzy czasie 2 wizyty więc czas zleci
A jak wrócę z urlopu to dotrę do kolejnego celu 30+0. Wtedy odetchnę z ulgą. Ja planuje w lipcu ogarnąć rzeczy albo może jeszcze teraz, sama nie wiem. Teraz mnie kusi bo jeszcze szybciej czas zleci.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela też mnie kusi, żeby już ogarniac, ale czekam do połowy-końca lipca, żeby wszystko było świeżutkie i pachnące
No ja właśnie tak planuje, wszystko szybciutko schnie na dworku więc myślę że lipiec będzie okagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie za pranie nie biore szybciej jak na poczatku sierpnia, bo u nas jeszcze remontu beda przez caly lipiec wiec chce po remoncie generalne porzadki zrobic imprzygotowac ciuchy dla malego, a az tak nie mam co aie spoeszyc bo temin mam na 2.10 to jezzcze caly wrzesien