WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza najlepszego.
Pysiaczek bardzo mocno trzymam kciuki i współczuję niemiłej służby zdrowia. Nie jestem w Twojej sytuacji w tej chwili, ale bardzo, bardzo mi smutno, jednak jestem dobrej myśli i TY też bądź.Pysiaczek89, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza najlepszego
Pysiaczek wspolczuje cukrzycy i ogolnie szpitala, ale dasz rade tylko odgon czarne mysli, bo one nie pomaga wcale
Uwierz nam wszystkim, ze spokojnie dotrwacie do sierpnia, a moze i wrzesnia
Ja dzis upieklam dwa ciacha z truskawkamiPysiaczek89, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
Jej szpital jest dla mnie stresujący. Wlasnie była akcja, bo jednej dziewczynkę odeszły wody. Dziewczyna z jej pokoju wybiegła na korytarz i zaczęła krzyczeć "sióstr, siostro w pokoju 21 dziewczynkę wody odeszły, szybko". I nagle wszystkie dziewczyny z całego oddziału powychodziły z pokoi, ja tak leze pod kroplówka i normalnie tak sie zaczęłam śmiać. Bo to jest dziwne ze leżymy na takim oddziale i takie cos moze sie zdarzyć, a dziewczyna 37 tydzien to ciaza donoszona, wiec nie ma co panikować. Ale ogolnie sie zestresowałam jak ta jedna zaczęła tak krzyczeć...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNo ja historie w wodami mialam smieszna, mmialam regularne skurcze od 22 a wody odeszly mi o 2.30, w dodatku niespodzianie, mbo wstalam pochodzic a tu chlup ciepla woda w kapciuszki
a corka urodzila sie o 13.45 nastepnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 22:46
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A powiedzcie kochane czy szczepicie dzieci na pneumokoki i rota wirusy?
-
Ksosiu ja rota doustnej nie podawałam, bo chroni ona dziecko krótko. Pneumo szczepiłam, jak młody miał 4 mc, teraz ba 2 latka meningokoki i KZM. Oczywiście obowiązkowe 5w1+ żółtaczka. Jeszcze przed nami ospa i przypominające KZM.
Córkę będę szczepić tak samo. -
Hej dziewczyny,nie nadrabiam bo nie mam siły. Pysiaczku trzymam kciuki za ciebie. Będzie dobrze..
Paczcie jakie kwiatki są na allegro
http://allegro.pl/interaktywny-nauczyciel-zycia-od-podstaw-i6244809501.html
Co do golenia to ja przedwczoraj oficjalnie pożegnałam swoją piczkę bo ani trochę jej już nie widzę. Zrobiłam papa i powiedziałam do widzenia po porodzie. Czas zacząć golić się na czuja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 05:29
Pysiaczek89, Żabcia_, żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana z kawką i z pierwszymi kanapkami z dżemem własnej produkcji
Młody od rana rozrabia, wczoraj mężowi pokazałam jak on się często ustawia w brzuchu i się aż przestraszył, po jednej stronie pustka że aż ręka się zapada, a z drugiej ogromna bułaa wczoraj jak mnie głaskał to nawet stwierdził, że stópki wyczuwa, ja sobie myślę, no pięknie matka nie rozpoznaje co gdzie dziecko ma, a mąż raz dotknie i już wszystko wie
Ksosia lubi tę wiadomość