WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Magdziulla o to mi chodziło.

Pysiaczek kartka długopis i piszesz listę.
    Co trzeba ile gdzie tak żebyś miała gotówką jak wyjdziesz z tego hotelu :-) i mogła z mężem na zakupy uderzyć:-)
    Skup się to najlepsza metoda na zabicie czasu i głupich myśli!!!:-)
    Ja chce ją zobaczyć nawet na brudno pokreslona tak żebyś się nie wywinela od roboty :-) Co ty na to?????

Ciotki chceta zobaczyć pysiaczkowo-mareclkowa wyprawkę????:-)

No to ja idę córkę wykąpać zaraz wracam:-)

Pysiaczek89, Magdziulla, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi dobra dziewczyny od jutra postaram sie cos kombinować z zapisywaniem naszej wyprawki :D
    Wiecie ze musze hybrydę spiłować do tego zabiegu z paznokci... Wiec mam na jutro pare zadań aaaaa i mój M musi mi sie pomoc ze tak powiem ogolić. Nie wiem jak my to tutaj zrobimy w tym szpitalu :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahha uważaj żeby cię nie ugryzł pyton (męża) hahahaha

Jakoś dacie radę. :-)
    Mój mąż w ciąży z córką nie raczył pomoc mówię że ciężko zgaga a on nie i koniec:-(

Żabcia_, Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Hahahha uważaj żeby cię nie ugryzł pyton (męża) hahahaha

Jakoś dacie radę. :-)
    Mój mąż w ciąży z córką nie raczył pomoc mówię że ciężko zgaga a on nie i koniec:-(
    Hahah no tego sie troszkę obawiam :P
    Ale ja nie dam rady sama, bo nic nie widze. A jak ostatnio troszkę próbowałam to sie pozacinalam i krew leciała i schizowalam skąd ta krew mi leci...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wam chyba wspominalam ze w 1 ciazy golila mnie Mama xD a traz moj maz bedzie musial mnie ogolic jutro, bo w poniedzialek wizyta u ginekologa to wypada jakos "wygladac" hahaa

Pysiaczek89, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie nospe w, aptece w razie w , bo w domu mam tylko ta forte, ale na nia bym sie nie pokusila bez konsultacji z lekarzem, a powiem wam ze duzo mi dzis pomogla, bo dalej mnie ciagna te jajniki ale nie jest to juz takie mecAce

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja juz wam chyba wspominalam ze w 1 ciazy golila mnie Mama xD a traz moj maz bedzie musial mnie ogolic jutro, bo w poniedzialek wizyta u ginekologa to wypada jakos "wygladac" hahaa
    Mamie tez zaproponowałam to powiedziała ze od tego mam Michała :P
    Bedziemy jutro z tym walczyć :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam kolejny wieczór kiedy czuję się pełna i kluje mnie w lewych zebrach. ..ani leżeć ani siedzieć chwile mogę stać :( i tak codziennie a nie mam pojęcia co to może być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co, ja póki co daję radę z goleniem, ciekawe jak potem, CHOCIAŻ ostatnio już po wizycie zobaczyłam, że przeoczyłam takie dwa długie fifraki (chyba nie pierwszy raz, że urosły;))

Żabcia_, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi, że nie tylko moje cycki milczą? Ja nie widzę, żeby z nich miało coś lecieć, jak urosły o 50 rozmiarów na początku tak grzecznie siedzą, nie bolą, a jeszcze w suwaczkach widzę, że ma jakaś siara lecieć...o nie nawet kropelka wody!
    oby to nie zwiastowało późniejszych problemów z laktacją.

_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI siara pierwszy raz poleciała po cc przy pierwszym przystawieniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja się w ciąży z synkiem sama ogarniałam do końca ;) przed cc goliłam "pole operacyjne" ;) teraz też mam nadzieję sama się oporzadzac :)
    Co do cycków moje urosły może z pół numeru, nie widzę większej różnicy :) z synkiem było tak samo. A wycieków nie mam i obym nie miała ;) niech się mleczko pojawi po cc :) bo po poerwszym cc miałam dopiero po 3 dniach, przez 3 mc i tyle, co kot naplakał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cycki mi nie urosły na początku ciąży wydawały się pełniejsze.
    Rozmiar mam ten sam nic się nie zmieniło.
    Siara mi nie leci, z córką w ciąży dopiero po porodzie poleciala.
    Teraz sutki mnie bolą czasami nie znosnie :-(
    Co do golenia z córką w ciazy w brodziku się sama gimnastykowalam czasami pa omacku ale się udało zsapana wychodzilam kurwowalam ale dałam rady teraz mam wannę i daje rade i mam nadzieję że dam do końca sama:-)

Ja się bardziej martwię ta dżungla pod pepkiem :-(:-(
    Czy to odpadnie?wyblaknie? Czy mam ciąć? Golic? Martwię się tym strasznie mąż jaja sobie robi i plecie supelki :-(:-(:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:16

Żabcia_, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko irokez po ciąży zniknie spoko wodza :) skóra nie będzie taka napięta, to i włosy nie będą dęba stały ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffff
    Bo już rozwazalam depilację laserowa po porodzie chyba całego ciała bo....... No:-)

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżemy zrobione, teraz czekają aż się ostudzą ;) a mnie stopy od chodzenia najpierw po sklepach, a potem od stania przy garnku bolą niemiłosiernie. Udało nam się kupić materacyk do łóżeczka ;) kolejna rzecz do odhaczenia na naszej liście wyprawkowej! :)

a poszliśmy do sklepu i takie niemiłe babsko na kasie się trafiło, że szok, gapiła się jak głupia na mój brzuch i kasuje nam zakupy i do nas z pretensją że ogórek nie zważony, to jej grzecznie mówię, że nie zważony, bo przecież na sztuki, a ona że nieprawda i mam lecieć na wagę. A sru, rzuciła ogórem. No ok, to ja jej na złość nie będę się śpieszyć. Nosz fantastycznie że 8 groszy dzięki niej zaoszczędziliśmy. Okazało się że jak mnie nie było to sprawdzała dwa razy czy na pomidorach jest właściwy gatunek wbity... brak słów :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko na wizycie jak ginka zapala lampę do badania, to się do niej śmieje, że to światło wszelkie mankamenty uwidacznia :) szczegolnie irokeza na brzuchu :)
    Z Młodym miałam podobnie, a po ciąży prawie nic nie było widać, jasniutkie pojedyncze.
    Pamiętaj, że na czas ciąży te z nóg emigruja na brzuch, a po ciąży wracają na swoje miejsce ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1133 1134 1135 1136 1137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ