X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Magdziulla o to mi chodziło.

Pysiaczek kartka długopis i piszesz listę.
    Co trzeba ile gdzie tak żebyś miała gotówką jak wyjdziesz z tego hotelu :-) i mogła z mężem na zakupy uderzyć:-)
    Skup się to najlepsza metoda na zabicie czasu i głupich myśli!!!:-)
    Ja chce ją zobaczyć nawet na brudno pokreslona tak żebyś się nie wywinela od roboty :-) Co ty na to?????

Ciotki chceta zobaczyć pysiaczkowo-mareclkowa wyprawkę????:-)

No to ja idę córkę wykąpać zaraz wracam:-)

Pysiaczek89, Magdziulla, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi dobra dziewczyny od jutra postaram sie cos kombinować z zapisywaniem naszej wyprawki :D
    Wiecie ze musze hybrydę spiłować do tego zabiegu z paznokci... Wiec mam na jutro pare zadań aaaaa i mój M musi mi sie pomoc ze tak powiem ogolić. Nie wiem jak my to tutaj zrobimy w tym szpitalu :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahha uważaj żeby cię nie ugryzł pyton (męża) hahahaha

Jakoś dacie radę. :-)
    Mój mąż w ciąży z córką nie raczył pomoc mówię że ciężko zgaga a on nie i koniec:-(

Żabcia_, Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Hahahha uważaj żeby cię nie ugryzł pyton (męża) hahahaha

Jakoś dacie radę. :-)
    Mój mąż w ciąży z córką nie raczył pomoc mówię że ciężko zgaga a on nie i koniec:-(
    Hahah no tego sie troszkę obawiam :P
    Ale ja nie dam rady sama, bo nic nie widze. A jak ostatnio troszkę próbowałam to sie pozacinalam i krew leciała i schizowalam skąd ta krew mi leci...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wam chyba wspominalam ze w 1 ciazy golila mnie Mama xD a traz moj maz bedzie musial mnie ogolic jutro, bo w poniedzialek wizyta u ginekologa to wypada jakos "wygladac" hahaa

Pysiaczek89, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie nospe w, aptece w razie w , bo w domu mam tylko ta forte, ale na nia bym sie nie pokusila bez konsultacji z lekarzem, a powiem wam ze duzo mi dzis pomogla, bo dalej mnie ciagna te jajniki ale nie jest to juz takie mecAce

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja juz wam chyba wspominalam ze w 1 ciazy golila mnie Mama xD a traz moj maz bedzie musial mnie ogolic jutro, bo w poniedzialek wizyta u ginekologa to wypada jakos "wygladac" hahaa
    Mamie tez zaproponowałam to powiedziała ze od tego mam Michała :P
    Bedziemy jutro z tym walczyć :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam kolejny wieczór kiedy czuję się pełna i kluje mnie w lewych zebrach. ..ani leżeć ani siedzieć chwile mogę stać :( i tak codziennie a nie mam pojęcia co to może być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co, ja póki co daję radę z goleniem, ciekawe jak potem, CHOCIAŻ ostatnio już po wizycie zobaczyłam, że przeoczyłam takie dwa długie fifraki (chyba nie pierwszy raz, że urosły;))

Żabcia_, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi, że nie tylko moje cycki milczą? Ja nie widzę, żeby z nich miało coś lecieć, jak urosły o 50 rozmiarów na początku tak grzecznie siedzą, nie bolą, a jeszcze w suwaczkach widzę, że ma jakaś siara lecieć...o nie nawet kropelka wody!
    oby to nie zwiastowało późniejszych problemów z laktacją.

_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI siara pierwszy raz poleciała po cc przy pierwszym przystawieniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja się w ciąży z synkiem sama ogarniałam do końca ;) przed cc goliłam "pole operacyjne" ;) teraz też mam nadzieję sama się oporzadzac :)
    Co do cycków moje urosły może z pół numeru, nie widzę większej różnicy :) z synkiem było tak samo. A wycieków nie mam i obym nie miała ;) niech się mleczko pojawi po cc :) bo po poerwszym cc miałam dopiero po 3 dniach, przez 3 mc i tyle, co kot naplakał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cycki mi nie urosły na początku ciąży wydawały się pełniejsze.
    Rozmiar mam ten sam nic się nie zmieniło.
    Siara mi nie leci, z córką w ciąży dopiero po porodzie poleciala.
    Teraz sutki mnie bolą czasami nie znosnie :-(
    Co do golenia z córką w ciazy w brodziku się sama gimnastykowalam czasami pa omacku ale się udało zsapana wychodzilam kurwowalam ale dałam rady teraz mam wannę i daje rade i mam nadzieję że dam do końca sama:-)

Ja się bardziej martwię ta dżungla pod pepkiem :-(:-(
    Czy to odpadnie?wyblaknie? Czy mam ciąć? Golic? Martwię się tym strasznie mąż jaja sobie robi i plecie supelki :-(:-(:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:16

Żabcia_, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko irokez po ciąży zniknie spoko wodza :) skóra nie będzie taka napięta, to i włosy nie będą dęba stały ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffff
    Bo już rozwazalam depilację laserowa po porodzie chyba całego ciała bo....... No:-)

agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżemy zrobione, teraz czekają aż się ostudzą ;) a mnie stopy od chodzenia najpierw po sklepach, a potem od stania przy garnku bolą niemiłosiernie. Udało nam się kupić materacyk do łóżeczka ;) kolejna rzecz do odhaczenia na naszej liście wyprawkowej! :)

a poszliśmy do sklepu i takie niemiłe babsko na kasie się trafiło, że szok, gapiła się jak głupia na mój brzuch i kasuje nam zakupy i do nas z pretensją że ogórek nie zważony, to jej grzecznie mówię, że nie zważony, bo przecież na sztuki, a ona że nieprawda i mam lecieć na wagę. A sru, rzuciła ogórem. No ok, to ja jej na złość nie będę się śpieszyć. Nosz fantastycznie że 8 groszy dzięki niej zaoszczędziliśmy. Okazało się że jak mnie nie było to sprawdzała dwa razy czy na pomidorach jest właściwy gatunek wbity... brak słów :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko na wizycie jak ginka zapala lampę do badania, to się do niej śmieje, że to światło wszelkie mankamenty uwidacznia :) szczegolnie irokeza na brzuchu :)
    Z Młodym miałam podobnie, a po ciąży prawie nic nie było widać, jasniutkie pojedyncze.
    Pamiętaj, że na czas ciąży te z nóg emigruja na brzuch, a po ciąży wracają na swoje miejsce ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1133 1134 1135 1136 1137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ