WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak Magdziulla o to mi chodziło.
Pysiaczek kartka długopis i piszesz listę.
Co trzeba ile gdzie tak żebyś miała gotówką jak wyjdziesz z tego hotelui mogła z mężem na zakupy uderzyć
Skup się to najlepsza metoda na zabicie czasu i głupich myśli!!!
Ja chce ją zobaczyć nawet na brudno pokreslona tak żebyś się nie wywinela od robotyCo ty na to?????
Ciotki chceta zobaczyć pysiaczkowo-mareclkowa wyprawkę????
No to ja idę córkę wykąpać zaraz wracam:-)Pysiaczek89, Magdziulla, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Hihi dobra dziewczyny od jutra postaram sie cos kombinować z zapisywaniem naszej wyprawki
Wiecie ze musze hybrydę spiłować do tego zabiegu z paznokci... Wiec mam na jutro pare zadań aaaaa i mój M musi mi sie pomoc ze tak powiem ogolić. Nie wiem jak my to tutaj zrobimy w tym szpitaluMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Hahahha uważaj żeby cię nie ugryzł pyton (męża) hahahaha
Jakoś dacie radę.
Mój mąż w ciąży z córką nie raczył pomoc mówię że ciężko zgaga a on nie i koniec:-(
Ale ja nie dam rady sama, bo nic nie widze. A jak ostatnio troszkę próbowałam to sie pozacinalam i krew leciała i schizowalam skąd ta krew mi leci...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja juz wam chyba wspominalam ze w 1 ciazy golila mnie Mama xD a traz moj maz bedzie musial mnie ogolic jutro, bo w poniedzialek wizyta u ginekologa to wypada jakos "wygladac" hahaa
Bedziemy jutro z tym walczyćMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiedzcie mi, że nie tylko moje cycki milczą? Ja nie widzę, żeby z nich miało coś lecieć, jak urosły o 50 rozmiarów na początku tak grzecznie siedzą, nie bolą, a jeszcze w suwaczkach widzę, że ma jakaś siara lecieć...o nie nawet kropelka wody!
oby to nie zwiastowało późniejszych problemów z laktacją._ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla ja się w ciąży z synkiem sama ogarniałam do końca
przed cc goliłam "pole operacyjne"
teraz też mam nadzieję sama się oporzadzac
Co do cycków moje urosły może z pół numeru, nie widzę większej różnicyz synkiem było tak samo. A wycieków nie mam i obym nie miała
niech się mleczko pojawi po cc
bo po poerwszym cc miałam dopiero po 3 dniach, przez 3 mc i tyle, co kot naplakał.
-
nick nieaktualnyMoje cycki mi nie urosły na początku ciąży wydawały się pełniejsze.
Rozmiar mam ten sam nic się nie zmieniło.
Siara mi nie leci, z córką w ciąży dopiero po porodzie poleciala.
Teraz sutki mnie bolą czasami nie znosnie
Co do golenia z córką w ciazy w brodziku się sama gimnastykowalam czasami pa omacku ale się udało zsapana wychodzilam kurwowalam ale dałam rady teraz mam wannę i daje rade i mam nadzieję że dam do końca sama:-)
Ja się bardziej martwię ta dżungla pod pepkiem
Czy to odpadnie?wyblaknie? Czy mam ciąć? Golic? Martwię się tym strasznie mąż jaja sobie robi i plecie supelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:16
Żabcia_, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżemy zrobione, teraz czekają aż się ostudzą
a mnie stopy od chodzenia najpierw po sklepach, a potem od stania przy garnku bolą niemiłosiernie. Udało nam się kupić materacyk do łóżeczka
kolejna rzecz do odhaczenia na naszej liście wyprawkowej!
a poszliśmy do sklepu i takie niemiłe babsko na kasie się trafiło, że szok, gapiła się jak głupia na mój brzuch i kasuje nam zakupy i do nas z pretensją że ogórek nie zważony, to jej grzecznie mówię, że nie zważony, bo przecież na sztuki, a ona że nieprawda i mam lecieć na wagę. A sru, rzuciła ogórem. No ok, to ja jej na złość nie będę się śpieszyć. Nosz fantastycznie że 8 groszy dzięki niej zaoszczędziliśmy. Okazało się że jak mnie nie było to sprawdzała dwa razy czy na pomidorach jest właściwy gatunek wbity... brak słów -
nick nieaktualny
-
Żabko na wizycie jak ginka zapala lampę do badania, to się do niej śmieje, że to światło wszelkie mankamenty uwidacznia
szczegolnie irokeza na brzuchu
Z Młodym miałam podobnie, a po ciąży prawie nic nie było widać, jasniutkie pojedyncze.
Pamiętaj, że na czas ciąży te z nóg emigruja na brzuch, a po ciąży wracają na swoje miejsce -
nick nieaktualny