WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi na te chwilę zostało policzyć ubranka i dokupić
większe tez mam rozmiarami posegregowane i policzone, pochowane w kartonach czekaja na swoja kolej
najmniej mam r.62
nie zakładam dużego dziecka, ani Emilka nie była gigantem, ani na diecie cukrzycowej nie spodziewam sie naglego wzrostu dziecka na wysokich centylach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Dawno mnie nie bylo na forum z malych przyczyn technicznych w tel (forum w tel nie chcialo sie otworzyc) wiec nie jestem w stanie wszystkiego nadrobic co pisaliscie.
Moze ktoras mi stresci co sie dzialo na forum prze caly maj.
Ostatnio bylam na 2 dni w szpitalu (test ogtt wyszedl mi zly wiec gin od razu dal skierowanie do szpital dla szczegolowych badan i sprawdzenia czy wszystko z malenstwem dobrze jest)
Wkoncu dowiedzialam kto mieszka w brzuchu-urodze synka o imieniu Wojciech (Wojtus lub Wojtek bedziemy napewno mowic na niego).
Z synkiem jest wszystko ok. Rozwija i rosnie prawidlowo. Wazy 760g.
Ja z kolei mam przestrzegac diety dla cukrzykow bo tym jak narazie chca unormmowac glukoze w krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 15:26
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Ja mam po 10 szt z każdego rozmiaru do 62 czyli do jakichś 6-8 mc. Potem będę kupować na bieżąco, bo brakowało mi tego z synkiem, bo za dużo nakupilam
U mnie Młody 50 miał podwijane, więc dla Liwii muszę jeszcze ciut 50 dokupić.
No i kombineznik zimowy, ale to dopiero, jak już córcia będzie na świecie.
Sabina znam ten ból, zawsze coś na tel wcisnę i mi albo się post skasuje, albo źle zacytuję, albo.słownik zmieni po swojemu -
nick nieaktualnyja muszę spisać co i w jakiej ilości mam, te angielskie ciuszki mają rozmiarówkę na miesiące więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć jaki to rozmiar czy 62 czy 68
teść mi powiedział, że już sąsiadka zagląda co chwila, bo chce mieć kogoś do towarzystwa jak ona z wózkiem jeździ, a ma tak niegrzeczne dzieci, codziennie teraz słyszę jak płaczą i krzyczą, że będzie akcja partyzantka jak z Filipem będę wychodzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny