WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF mój 80 nosił na 1,5 roku, a teraz ledwo 92
Więc ja się nie śpieszę z zakupami większymi niż 68. 74 dokupię w trakcie, bo moja będzie to nosiła koło roku
Co do bucikow to Liwia ma jedne zimowe skarpety po braciez futerkiem i jedne buciki od mojego taty na dzień dziecka dostała. Więcej nie kupujęBorcio miał 3 pary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 16:40
-
nick nieaktualnyalinka, my się zdecydowaliśmy na lateks-pianka-kokos, zobaczymy jak się sprawdzi
ok, mam wstępny rekonesans - niektóre ciuszki mają na prawdę dziwną numerację, wzięłam do ręki bodziaka, który na oko ma rozmiar 56, patrzę na metkę 6-9 miesięcyok, chyba się komuś skurczył albo dziecko liliputa
póki co mamy:
body krótki rękaw: 56 - 2szt. 62 - 5 szt. 68 - 1 szt.
body długi rękaw: 56 - 1 szt. - myślałam że takich bodziaków więcej kupiłam
pajacyk: 56 - 1 szt. 62 - 3 szt. 68 - 3 szt.
śpiochy: po jednym z rozmiaru 62 i 74
pół śpiochy: 56 - 1 szt. 68 - 1 szt. 74 - 1 szt.
koszulka z krótkim rękawem, gdyby Filip urodził się w ostatnie dni upałów: 56 - 1szt. 62 - 1 szt.
bluza długi rękaw: 62 - 3 szt. 68 - 3 szt. i dwa kaftaniki 62
spodenki: 56 - 1 szt. 62 - 1 szt. 68 - 1 szt. 74 - 3 szt.
dodatkowo: komplet dresikowy w rozmiarze 80, dwie pary najmniejszych skarpetek i dwie malutkie czapeczki (jedna wiązana - prawdopodobnie na wyjście ze szpitala i jedna prosta bawełniana)
nie wiem co najbardziej się sprawdza, mnie najbardziej przekonuje zestaw body + spodenki/półśpiochy i na noc pajac. Zwracam szczególną uwagę, żeby był łatwy dostęp do brudnej pieluszki -
nick nieaktualnyagatia wrote:LRF mój 80 nosił na 1,5 roku, a teraz ledwo 92
Więc ja się nie śpieszę z zakupami większymi niż 68. 74 dokupię w trakcie, bo moja będzie to nosiła koło roku
Co do bucikow to Liwia ma jedne zimowe skarpety po braciez futerkiem i jedne buciki od mojego taty na dzień dziecka dostała. Więcej nie kupujęBorcio miał 3 pary.
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ad313f81594.jpg
Zamowilam w smyku malej takie piekne cos za cale 30zlna rozmiar 56 bo mam ale tylko szaroburego misia a to jest bardziej dziewczece
żabka04, kamciaelcia, _izunia_, Magdziulla, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałabym tak kupować ale nie mam już co:-(
Została mi tylko apteka ale to mogę po 10.06 zrobić i wydać ok 300zł na raz lub podzielić to na dwie tury (teraz jest promocja na to co chce kupić) albo odpuścić i kupić w lipcu czy sierpniu.
Zazdraszczam:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a tak z innej beczki, moja ginka będzie chciała w tym tygodniu wiedzieć czy będę brała tą szczepionkę z immunoglobuliny, bo ja jestem rh-, a mąż rh +. Naczytałam sie w tym temacie i nadal nie wiem co robić, ktoś coś w tym temacie ciekawego?