X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami zaczynając 11 tydzień cieszę się razem z Wami i trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujące ;)

haneczka, slodka100, szpilka lubią tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka04, teraz Ci wierzę :D hahaha

Ale szczerze współczuję tych sinioli. Pamiętasz, że nie wolno zginać ręki po pobraniu, bo się siniaki robią? Stara szkoła odeszła do lamusa.

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:21

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Za pierwszym razem ja chciałam corcie a mąż synka. Zakochał się w małej, wybitnie córeczka tatusia. Od kiedy nie ma jej z nami a my się zdecydowaliśmy, to naszego aniołka prosilismy o pomoc 2 poczeciu zdrowiu i płci ;w

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:24

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    uohoho to pięknie! :)
    Nigdy nikogo nie mogłam ani na ovu ani na bbf odnlaeźć z ziem lubuskich a tu takie 2 przypadki na wrześniówkach, SUPER się cieszę :)

W tabelce napisałam lubuskie :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka mam taką samą kartę ciąży ;P
    A wkłucia masakra, nie mogły się wkłuć czy jak? :/

Moje zdjęcia maluszków :) każde osobno.

http://zapodaj.net/d6582b1ad4076.jpg.html

http://zapodaj.net/43d717eecdb79.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 11:23

Ksosia, Dzierzba, żabka04, haneczka, slodka100, szpilka, Żabcia_, martta, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Żabka mam taką samą kartę ciąży ;P
    A wkłucia masakra, nie mogły się wkłuć czy jak? :/

Moje zdjęcia maluszków :) każde osobno.

http://zapodaj.net/d6582b1ad4076.jpg.html

http://zapodaj.net/43d717eecdb79.jpg.html

Cudowne Malce! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:21

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest ktoś z ziem wielkopolskich?? ;)

maluutka90 lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    Za pierwszym razem ja chciałam corcie a mąż synka. Zakochał się w małej, wybitnie córeczka tatusia. Od kiedy nie ma jej z nami a my się zdecydowaliśmy, to naszego aniołka prosilismy o pomoc 2 poczuciu zdrowiu i płci ;)
    Jak będą babeczki to też pokochamy. I nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Nie wiem co czujesz i mam nadzieję, że nigdy nie będę wiedziała. Nikt nie powinien tak cierpieć, bo nikt na to nie zasługuje. Cieszę się, że się nie poddałaś i teraz jesteś z nami, a córcia czuwa nad tobą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    uohoho to pięknie! :)
    Nigdy nikogo nie mogłam ani na ovu ani na bbf odnlaeźć z ziem lubuskich a tu takie 2 przypadki na wrześniówkach, SUPER się cieszę :)

Ja jestem z okolic Wrocławia, ale jeziora w lubuskim są tak czyste, że warto poświęcić te 3 godziny w aucie, żeby tam przyjechać. :) To może zrobimy jakiś zlot brzuchatek w Niesulicach latem? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Żabka04, teraz Ci wierzę :D hahaha

Ale szczerze współczuję tych sinioli. Pamiętasz, że nie wolno zginać ręki po pobraniu, bo się siniaki robią? Stara szkoła odeszła do lamusa.

na mnie to nie dzia ła choćbym nie wiem co robiła moje żyły pękaja nawet jak się wkłuwa i beda zawsze siniaki :-(

P.S. Nareście !!!!!!!cieszę się że już mi wierzysz hahahaha :-)

szpilka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja jeszcze parę lat temu miałam zamiar zamieszkać we Wrocku. Uwielbiam to miasto. A teraz to już ho ho nie byłam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Wrocka pochodzę, mieszkałam tam 23 lata i uparcie twierdziłam, że nic i nikt mnie stąd nie ruszy. No myliłam się. Mąż mnie wyrwał .:P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka ja na samą myśl o labo mam zanik żył.
    Żyły widać gołym okiem ale babki nigdy się nie wbijają w nie tylko szukają pod skórą nie wiem czemu tak.
    I zanikają wbije się i wierci mi ta igła a tam nic.
    A jak znajdzie to właśnie takie efekty.
    Prosiłam o motylka mówie że są takie cyrki ze mną to powiedziaął że nie mają

Pirelka piekne bąbelki!!!!!

A ja mam córkę i bardzo się ucieszę jak bedzie synek.
    Mąz też sie ucieszy jak to powiedział ktoś musi utrzymać jego nazwiko i geny siać dalej hahaha
    a tak naprawde aby było zdrowe będzie co bedzie i tak mocno bede kochać :-)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Ja wiem ze i dziewczynki i chłopców pokochacie. Ja tak bardzo " nie chciałam " chłopca ze po nocach mi się śnił :D marzyłam o dziewuszce, wierzę że płeć juz nam się nie zmieni.
    Nikomu nie życzę utraty dziecka. Ból pozostanie na zawsze. Nasza córcia była z nami 10 miesięcy. Dużo razem przeżyliśmy. Mamy dużo wspomnień.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:22

maluutka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka to masakra z tym pobieraniem u Ciebie krwi :/ u mnie nie widać, ale babki zawsze dotykają i na wyczucie... i zawsze się udaje.. raz nie leciało, ale zaraz było ok nie musiała nic drugi raz wbijać.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    Ja wiem ze i dziewczynki i chłopców pokochacie. Ja tak bardzo " nie chciałam " chłopca ze po nocach mi się śnił :D marzyłam o dziewuszce, wierzę że płeć juz nam się nie zmieni.
    Nikomu nie życzę utraty dziecka. Ból pozostanie na zawsze. Nasza córcia była z nami 10 miesięcy. Dużo razem przeżyliśmy. Mamy dużo wspomnień.

Smutna historia. :( Co takiego się stało? Jak nie chcesz o tym mówić, to zrozumiem. Mój synek ma 10 miesięcy. Nie wyobrażam już sobie życia bez niego.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka zazdroszczę wagi ! Bo ja mam 159 i już 55:( startowalam z 52,5/53 więc dalas mi do myślenia i odstawiam jedzenie!!!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w odwiedzinach u koleżanki w Świebodzinie i zabrała mnie do Jezuska byłam macałam super figurka :)

‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ