WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEh, ja po dentyście.. tak długo na fotelu to jeszcze nie siedziałam
plus jest taki, że dzisiaj nie płaciłam, bo ponownie weszła mi do kanałowego, który ciągle czułam i znowu wszystko wyczyściła, do każdego kanału dała mi lekarstwo i zobaczymy.. Potem zerknie w mikroskopie jak on wygląda i trzeba go wypełnić i zamknąć jak wtedy lub tymczasowo na pół roku
Niby w środku wszystko wygląda dobrze, czysto i nie widać stanów zapalnych. Więc może taka moja uroda po kanałowym??!
Ponoć dzisiaj może mnie boleć, więc zobaczymy..
Zapisałam się na piątek, by zrobić ten z którego zamiarem dzisiaj szłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, ja rtg miałam wszystko ładnie wygląda i nie wiadomo skąd te dolegliwości. Więc w pon. zajrzy w niego jeszcze z mikroskopem i zobaczymy... i albo zamknie jak wtedy albo założy takie wypełnienie tymczasowe na pół roku.
Mówi, że z ciężarnymi to często są problemy, bo im coś dokucza, a po ciąży mija. Ale tak czekać i ryzykować z bólem to trochę nie bardzo -
nick nieaktualny
-
Pirelko ja mam torbiel na dziąsle, dostałam antybiotyk i stopniowo się wchłania
bałam się, że nie znika, ale.jednak zmniejsza się. Dla tego u mnie wypelnieniey czasowe.
Udało mi się przełożyć USG III trym do innego lekarza, na dzień wcześniejbędę miała znowu usg+echo za 150 zl, więc już nie zapisuję się do gina od echo oddzielnie. Jestem spokojniejsza, że USG nie będzie robile lekarz, z którym mam złe wspomnienia.
Umowilam się też do endo
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:agatia, to mamy problemy z tymi zębami
ciekawe czy po porodzie dolegliwości Nam miną.
Ale ja się już przyzwyczaiłam i się tym nie przejmuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa używam rozjaśniacza w spray'u i stopniowo rozjaśniam.
Właśnie zjadłam sałatkę z pomidora, sałaty, mozzareli, ciecierzycy i szczypiorku. Do tego piwko bezalkoholowe z sokiem.
Milutko.
Ostatnio mąż mnie zaskoczył. Byliśmy w Lidlu na zakupach i zachciało nam się lodów. Poszliśmy do zamrażarek i mąż wybierał. Pokazałam palcem, że chcę z czekoladą i orzechami, a on podniósł te co wybrał i powiedział "ja wiem co moja kruszyna lubi najbardziej". Rozczuliłam się mega... -
nick nieaktualny
-
Macioszyczka jakiego rozjaśniacza używasz? Bo po ciąży planuję wrócić do blondu i nie mam koncepcji, a ściągać koloru nie chcę. Już to kiedyś robiłam i szkoda włosów
Ale mała dzisiaj daje popalićcały czas fika, szaleje, ale chyba nadal czujer stopy w pachwinach
więc raczej nie fiknęła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydochodzę do wniosku, że mój mąż całkiem wrażliwy jest, puściła mi się krew z nosa i od razu jak to zobaczył słabo mu
trochę krwi na chusteczce, a co to będzie przy porodzie?
my na kolację zrobiliśmy dzisiaj zapiekanki
https://zapodaj.net/images/7923cacc70ba4.jpg
a tak swoją drogą znowu bym coś zjadła!żabka04, mysza0406, alinka, violett, _, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Co do konta PUE to wiem jedynie, że kwota którą podają do wypłaty przy przelewie jest pomniejszana o 18% bo tj podatek dochodowy czy coś takiego...Nie wiem czy to o tą kwotę chodzi Angela?
Słaba jestem w papierach i tego nie wiedziałam, trochę się zdziwiłam jak pierwszy przelew doszedł mniejszy...
Nie nie, to nie o tą kwotę chodzi bo wiem że 18% zabierają. Mi po prostu wystawili kwotę jakbym była na zwykłym L4 a nie z kodem B. Bład pani kierownik urzędy.