X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka proste, że wyprawka.
    Ja mam przerwę robię wirtualnie - mam już zrobiony koszyk w rossmannie, w gemini, a na allegro czekają w obserwowanych wybrane pościel, spiworek i rozek i pod koniec msc jak zus mnie nie wrobi zamawiam, reszta na następny msc.

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, praca nie zając, nie ucieknie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 14:00

• haneczka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja czuje ból taki jakby mi się okres zbliżał.

Powodzenia. ;)

Właśnie też mnie tak ostatnio pobolewa i twardnieje brzuch i już nie wiem, czy to przepowiadacze, czy powinnam się martwić. A nast. badanie dopiero 30.06

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    haneczka
    jak cię Tomus kopnie porządnie, to i kopniaki poprzezywasz :D

Kopie już mocno :D Czasem aż zaboli jak wypchnie mi się przez brzuch.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiadek udka z piekarnika i warzywa z patelni. Zrobię jak moje młode pójdzie spać, bo już marudzić zaczął.

Ja mam już kupioną używaną kołyskę i pościel do kołyski (2 na zmianę). Pieluchy tetrowe mam po Arturku, tylko muszę przejrzeć, które się jeszcze nadają. Ubranka też mam po synku poprane, poprasowane i zapakowane, więc chyba nie będę ich odświeżać. Muszę tylko pozamawiać butelki, smoczki, kosmetyki, jakieś podpaski, podkłady, małe pampersy itp. Koszule nocne do karmienia mam, może tylko staniki dokupię, bo trochę są zużyte. O czymś jeszcze zapomniałam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się tak rozkopał, że nie wiem jak się usadować, a wcześniej miałam małą nerwówkę, więc pewnie mam za karę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja na razie przestała kopać, bo zjadłam obiad. ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój by się mógł bardziej ogarnąć, bo kopie nawet jak jadę samochodem, ostatnio się tak wypiął, że myślałam że nie dojadę do domu. Instruktor pozwolił mi się ostatnio odwieźć bo byłam ostatnią kursantką i musiałam ostro zahamować na swojej ulicy i chyba się wystraszył :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby powinny nie kopać jak się chodzi, ale Hania ma gdzieś spanie wtedy, woli się wypinać, wsadzać mi nogi w żebra i żołądek. ;P

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry:) witamy się w 26 tyg:) juz myslała,ze to 7 miesiąc stuknie;D
    Ja dziś smutna...;c Sławek wyjechał do Niemiec pracować.Ale tylko od poniedziałku do czwartku i zjeżdza we czwartek,ale dobrze ze dobre zarobki tam są.

NIe było mnie wczoraj ..ide nadrobić;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Mam problem z L4 na profilu w Zusie PUE. Pisalam ostatnio,ze sie nie pojawia i nagle cud! Pojawilo sie w koncu,ale nie wprowadzili mi za okres od 24.04-12.05 tylko to pominęli i wystawili od 13.05-02.06 co ja mam z tym fantem zrobic!?
    Ostatnie L4 bylo od 25.03-23.04 i teraz dodali od 13.05-02.06 kuuurde co robic? Gdzie jest balagan? U mnie w firmie w kadrach czy burdel w Zusie!? Doradźcie cos

U mnie od lutego pracuje i jestem ubezpieczona w Zusie. Od 15 kwietnia jestem na L4, a na profilu nie mam nic. Nawet zakładki ubezpieczony, żeby to sprawdzić. ;/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeden plus tego, ze moje zasiłki rozlicza pracodawca
    a po aktualnej akcji z zusem i sądem nikt na pewno nie odwazy mi sie cokolwiek źle policzyć

byłam u notariusza
    jest kilka opcji, a najprostsza bedzie zrzeczenie sie spadku...lepiej mi zadzialac po urodzeniu, ale że tutejsza kancelarie notarialna zamykaja, to albo zaczne na koniec lipca, albo w innej kancelarii juz po cc
    wazne że wszystko wiem

żabka04, Angela89 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkurzyłam się.... zgodnie z radą postanowiłam zakupić dalej wyprawkę i dodałam na allegro do koszyka 30 przedmiotów (a z godzinę wybierałam pieluszki, smoczki, butelki itp) i mi się coś popsuło i nie wyświetla koszyka :( drugi raz tego nie zniosę..

idę grzać obiad, może się naprawi

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złośliwość rzeczy martwych
    Tez nie lubię komputerów ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    wkurzyłam się.... zgodnie z radą postanowiłam zakupić dalej wyprawkę i dodałam na allegro do koszyka 30 przedmiotów (a z godzinę wybierałam pieluszki, smoczki, butelki itp) i mi się coś popsuło i nie wyświetla koszyka :( drugi raz tego nie zniosę..

idę grzać obiad, może się naprawi
    Sorry nie wiem jak to sie przycislo ze polubilam.. chyba musisz dzialac od nowa najlepiej na kompie :) telefony nawalaja.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, miałam podobnie kiedyś. Spróbuj włączyć w nowym oknie allegro i koszyk powinien być pełny.

PS. Macie gdzieś taką listę wyprawkową must have? Zerknę chętnie, co powinnam dokupić. :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka współczuję ;) mnie zakupy przez net wkurzają, więc wyprawkę zrobiee w dwóch sklepach i tyle. Jedyne, co zamowię przez net to gondola i zamówiłam śpiworki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Alinka, miałam podobnie kiedyś. Spróbuj włączyć w nowym oknie allegro i koszyk powinien być pełny.

PS. Macie gdzieś taką listę wyprawkową must have? Zerknę chętnie, co powinnam dokupić. :)

Na pierwszej stronie w poście Bbeczka:-)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Sorry nie wiem jak to sie przycislo ze polubilam.. chyba musisz dzialac od nowa najlepiej na kompie :) telefony nawalaja.

akurat na komputerze działałam. jak odświeżyłam to się wszystko anulowało. nie wiem czy dzisiaj dam rade drugi raz przez to przebrnać :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka
    Albo to był znak :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ