WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlinka proste, że wyprawka.
Ja mam przerwę robię wirtualnie - mam już zrobiony koszyk w rossmannie, w gemini, a na allegro czekają w obserwowanych wybrane pościel, spiworek i rozek i pod koniec msc jak zus mnie nie wrobi zamawiam, reszta na następny msc. -
Macioszczyczka wrote:Ja czuje ból taki jakby mi się okres zbliżał.
Powodzenia.
Właśnie też mnie tak ostatnio pobolewa i twardnieje brzuch i już nie wiem, czy to przepowiadacze, czy powinnam się martwić. A nast. badanie dopiero 30.06Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
U mnie na obiadek udka z piekarnika i warzywa z patelni. Zrobię jak moje młode pójdzie spać, bo już marudzić zaczął.
Ja mam już kupioną używaną kołyskę i pościel do kołyski (2 na zmianę). Pieluchy tetrowe mam po Arturku, tylko muszę przejrzeć, które się jeszcze nadają. Ubranka też mam po synku poprane, poprasowane i zapakowane, więc chyba nie będę ich odświeżać. Muszę tylko pozamawiać butelki, smoczki, kosmetyki, jakieś podpaski, podkłady, małe pampersy itp. Koszule nocne do karmienia mam, może tylko staniki dokupię, bo trochę są zużyte. O czymś jeszcze zapomniałam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój by się mógł bardziej ogarnąć, bo kopie nawet jak jadę samochodem, ostatnio się tak wypiął, że myślałam że nie dojadę do domu. Instruktor pozwolił mi się ostatnio odwieźć bo byłam ostatnią kursantką i musiałam ostro zahamować na swojej ulicy i chyba się wystraszył
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry:) witamy się w 26 tyg:) juz myslała,ze to 7 miesiąc stuknie;D
Ja dziś smutna...;c Sławek wyjechał do Niemiec pracować.Ale tylko od poniedziałku do czwartku i zjeżdza we czwartek,ale dobrze ze dobre zarobki tam są.
NIe było mnie wczoraj ..ide nadrobić
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Mam problem z L4 na profilu w Zusie PUE. Pisalam ostatnio,ze sie nie pojawia i nagle cud! Pojawilo sie w koncu,ale nie wprowadzili mi za okres od 24.04-12.05 tylko to pominęli i wystawili od 13.05-02.06 co ja mam z tym fantem zrobic!?
Ostatnie L4 bylo od 25.03-23.04 i teraz dodali od 13.05-02.06 kuuurde co robic? Gdzie jest balagan? U mnie w firmie w kadrach czy burdel w Zusie!? Doradźcie cos
U mnie od lutego pracuje i jestem ubezpieczona w Zusie. Od 15 kwietnia jestem na L4, a na profilu nie mam nic. Nawet zakładki ubezpieczony, żeby to sprawdzić. ;/ -
jeden plus tego, ze moje zasiłki rozlicza pracodawca
a po aktualnej akcji z zusem i sądem nikt na pewno nie odwazy mi sie cokolwiek źle policzyć
byłam u notariusza
jest kilka opcji, a najprostsza bedzie zrzeczenie sie spadku...lepiej mi zadzialac po urodzeniu, ale że tutejsza kancelarie notarialna zamykaja, to albo zaczne na koniec lipca, albo w innej kancelarii juz po cc
wazne że wszystko wiemżabka04, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywkurzyłam się.... zgodnie z radą postanowiłam zakupić dalej wyprawkę i dodałam na allegro do koszyka 30 przedmiotów (a z godzinę wybierałam pieluszki, smoczki, butelki itp) i mi się coś popsuło i nie wyświetla koszyka
drugi raz tego nie zniosę..
idę grzać obiad, może się naprawiA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:wkurzyłam się.... zgodnie z radą postanowiłam zakupić dalej wyprawkę i dodałam na allegro do koszyka 30 przedmiotów (a z godzinę wybierałam pieluszki, smoczki, butelki itp) i mi się coś popsuło i nie wyświetla koszyka
drugi raz tego nie zniosę..
idę grzać obiad, może się naprawitelefony nawalaja.
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Alinka, miałam podobnie kiedyś. Spróbuj włączyć w nowym oknie allegro i koszyk powinien być pełny.
PS. Macie gdzieś taką listę wyprawkową must have? Zerknę chętnie, co powinnam dokupić.
Na pierwszej stronie w poście Bbeczka:-)haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Sorry nie wiem jak to sie przycislo ze polubilam.. chyba musisz dzialac od nowa najlepiej na kompie
telefony nawalaja.
akurat na komputerze działałam. jak odświeżyłam to się wszystko anulowało. nie wiem czy dzisiaj dam rade drugi raz przez to przebrnać