WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć chudziaki
Ja dziś w pracy. Wieczorem mam wizytę. Ale poproszę o wolne na jutro, bo brzuch bardzo boli. Nawet każdy ruch Karola powoduje ból.
I wiecie co. Jak.można o takich pysznpsciach pisać? Kalafiorki, botwinki... Ja co najwyżej zjem bułkę z serkiem topionym i pomidorem -
nick nieaktualnyHey Dziewczyny!
Ja znowu budziłam się od 4-5.. potem koło 8 chciałam zasnąć i tak średnio szłono ale poleżałam troszkę.
Ja dzisiaj do dentysty, znowu będę przeżywać.. te zęby mnie naprawdę wykańczająpsychicznie! Nie wiem co bym zrobiła jakbym w szpitalu leżeć musiała
U mnie 25 tc skończony ,a dziewczynki od wczoraj bardziej aktywne i mocniejsze ruchy czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 10:19
Sabina, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Dzień dobry Kochane!
Co do wagi ciała to wczoraj gdzieś wyczytałam, że w zależności od BMI na wyjściu będziemy przybierać więcej lub mniej.
I tak np ja powinnam przytyć max 7-11 kg. Na razie jednak lecę w dół ale to jak mówię kwestia diety i zwiększenia dawki leków na tarczycę. -
Cześć dziewczyny
Synek mnie obudził już po godz 7, akurat wtedy jak mąż wstawał do pracy. I zauważyłam, że ostatnio budzą się obaj w tym samym czasieJak się mały urodzi i będzie się budził tak jak teraz to zrzucę na męża przewijanie
a mnie zostanie karmienie
A_n_k_a_80, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia, ja nie lubię sytuacji, gdy coś zamawiam i nie dostaję info czy wysłał, chciałabym się chociaż nastawić kiedy mam się spodziewać listonosza/kuriera, kiedy w domu siedzieć.
ja wróciłam jakiś czas temu z jazd i jestem mega głodna, coś czuję że wcześniej ten obiad ogarnę dla siebieŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Haneczka
Szkoda ze nie masz tego czasu nawet na małą refleksje. ..bo ten czas już jednak nie wróci a z dwójką sama w domu to dopiero się nie oszczędzisz.
A czas na ulubiony serial zawsze musi byću nas tatuś był do zabawiania w takich godzinach
Nie no wieczorami jak już starszy synek śpi i sama się kładę,a Tomek zaczyna szaleć w brzuchu to do niego gadamy z mężem, głaszczemy itp.Ale nie ma czasu na czytanie, przeżywanie każdego kopniaka, na szalone zakupy (w końcu wszystko mam po starszym). Ale cóż, chyba taka kolej rzeczy.
-
nick nieaktualnyWeszłam na mój magiczny profil na zus.. i takiego burdelu to ja dawno nie widziałam.. widzę że na 10 czerwca szykują dla mnie 3 wpłaty.. doliczyć się z tego nie idzie. W piątek idę do nich z L4 więc poproszę o jakiś wykaz ile oni mi już wypłacili a ile jeszcze jest różnicy.