WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:nie jest głupie
dobrze, bo masz jeszcze czym sie mierzyć
i zdrowe podejscie do cukrzycy
zastanowiło mnie po prostu czy z polecenia, ze np tylko na czczo badasz...ja -chociaz na diecie- z tym na czczo mam od poczatku problem -
nick nieaktualnyWitam się z kawką. Dzisiaj dzień spaceru do ZUSU uaktywnić konto PUE żebym widziała, co tam się dzieje.
Mój mały od klimy w aucie ma pseudokrup. Szczeka jak pies. Dostał już krople ze sterydami, mam nadzieję, że zaraz będzie lepiej.
Zdrza się, że raz na tydzień mam skurcze przepowiadające. Ale lekarz powiedział, że już teraz to nawet jeden skurcz dziennie można mieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam o bardziej przyzwoitej porze niż 5
Angela piękny cukier na czczo
Mam nadzieję, że dzisiaj cieplej niż wczoraj, bo trzeba iść na jakiś spacerek, żeby córeczkę dotlenić, a synek żeby się wylatał
Udanego dzionka, owocnych wizytAngela89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja uciekam na jazdy, ostatnio coraz ciężej mi, nic już z taką łatwością nie przychodzi, od czasu do czasu wraca zgaga, spać mogłabym cały dzień, a jak mały się wierci to nie wiem jak się ułożyć, żeby każdemu było komfortowo. Też chyba w ostatnim czasie miałam te skurcze przepowiadające, choć nie wiem jak one wyglądają, bo pierwsza ciąża, ale nie było to przyjemne...
Miłego dnia i odezwę się później -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja uciekam na jazdy, ostatnio coraz ciężej mi, nic już z taką łatwością nie przychodzi, od czasu do czasu wraca zgaga, spać mogłabym cały dzień, a jak mały się wierci to nie wiem jak się ułożyć, żeby każdemu było komfortowo. Też chyba w ostatnim czasie miałam te skurcze przepowiadające, choć nie wiem jak one wyglądają, bo pierwsza ciąża, ale nie było to przyjemne...
Miłego dnia i odezwę się później
Ja czuje ból taki jakby mi się okres zbliżał.
Powodzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Hej
Co tam dzisiaj gotujecie dobrego?
Ja zupkę z botwinkichodzi już za mną kilka dni
Lecę do sklepu, a później trochę popielę w ogródku (chociaż ciężko z brzuchem)...
miłego dniaa botwinkę robię jutro, sąsiadka dała swoją więc szkoda aby miała się zmarnować