X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • martta Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj rety Ksosia trzymam kciuki za męża, dużo zdrówka dla niego i mało nerwów dla Ciebie i maluszka! mam nadzieje, że uda sie złapać winowajcę i odpowie za to!
    Pysiaczek super że wychodzicie, czas najwyższy na Was ;) do domku i odpoczywać i dbać o siebie :)
    Pirelka trzymam kciuki, nikomu niepotrzebna ta cholera cukrzyca :)
    u mnie właśnie mąż wyjechał w delegację, wraca w piątek...
    jutro wizyta hurra, już prawie się doczekałam :)

pirelka, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku, fajnie, ze wychodzisz, nie ma to jak w domku, dbaj o siebie i maluszka :)

Ksosia, wspolczuje bardzo, duzo zdrowia dla meza, mam nadzieje, ze znajdzie sie sprawca, kurde nie wyobrazam sobie uciec i nie pomoc, co za ludzie :/

Dzieki za slowa otuchy, wiem, ze niby nie mam sie czym matwic z tym sluchaniem wczorajszym serduszka, ale cala noc mnie to meczylo, nie wiem, glupia jestem moze, ale wolalabym to gdzies sprawdzic, myslalam nawet o pojsciu do poloznej, bo sie zapisalam w zwiazku z rozpoczeciem szkoly rodzenia, ale nie wiem czy tak mozna.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:52

mychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia ja też zapisać chce się dziś choć bardziej ze względu na męża bo chce iść ;) zastanawiam się jaka wagę mam podać położnej dziś...3 dni temu miałam 62... Dzis 61.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u mnie syreny wyją, ciekawe co się stało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się,
    z rana już lab odwiedzony, po południu tylko wyniki moczu i morfologii odebrać i wieczorem wizyta u gina. Ciekawa jestem ile teraz Emilka będzie ważyć :) na moj dzienniczek z notowanym ciśnieniem gin za wiele na pewno nie powie, bo jest niższe niż norma, wiec wychodzi na to że miałam gorszy dzień. Martwi mnie tylko puls, bo jest bardzo wysoki, waha się w granicach 80-110..

Dzisiaj dostałam przesyłkę z bebiprogram z metkowcem i ulotkami :)
    Ostatnio doszła też pościel Emilki. Muszę szafkę u stolarza zamówić pod wymiar, bo pokoik mały i się przeliczyłam z miejscem na rzeczy Emilki.

Ksosiu zdrówka dla męża, oby z kręgosłupem wszystko było dobrze, to najważniejsze.

Pysiaczku cieszę się bardzo, że sytuacja opanowana i już do domku wychodzisz, teraz już z górki, będzie dobrze :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę więc sprawdzić czy coś ogłaszali czy coś faktycznie się stało

• mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    LRF słyszałam, że w kraju w różnych miastach mają być nadawane sygnały alarmujące o zagrożeniu (typu bomba, nalot, itp) ale powinni to gdzieś ogłaszać, że to tylko ćwiczenia.
    u mnie to było wczoraj, też zastanawiałam się o co chodzi ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia przykro mi i bardzo współczuję.
    Życzę dużo zdrówka dla męża i mam nadzieję że policja tak tego nie zostawi i znajdzie sprawcę.
    Trzeba poszukać i popytać może ktoś gdzieś ma kamery i nagralo się czego wam życzę bo nie może sprawcy to ujść na sucho.
    Trzymaj się kochana:-)

Ja leżę i zdycham :-(
    Junior tak wariuje że pierw poronily mnie do WC więc mówię ok super położyłam się bo dalej mam duszności (gorąco u mnie strasznie) i teraz mnie żołądek, wątroba napierdziela bo tak się rozpycha i mi wszystko zgniata:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam się zapisać do szkoly rodzenia w szpitalu, gdzie chce rodzic. Tam zajęcia są od 30tc. Ale teraz mam wątpliwości, bo to aż 60km stąd w jedną stronę. Nie wiem czy dam radę :/ zresztą na gimnastykę i tak mi nie wolno, tylko na zajęcia teoretyczne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie - to tylko ćwiczenia ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    muszę więc sprawdzić czy coś ogłaszali czy coś faktycznie się stało

jak jest alarm, tyo ten sygnal specyficznie brzmi, np przerywany
    i zazwyczaj po minucie jest od razu odwołanie alarmu, czyli długi ciągy dzwiek

u nas jest ochotnicza straż i syrena wyje niemal codziennie (było kilka razy dziennie zanim S3 wybudowali)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja miałam się zapisać do szkoly rodzenia w szpitalu, gdzie chce rodzic. Tam zajęcia są od 30tc. Ale teraz mam wątpliwości, bo to aż 60km stąd w jedną stronę. Nie wiem czy dam radę :/ zresztą na gimnastykę i tak mi nie wolno, tylko na zajęcia teoretyczne :(
    Ja chodzę na szkołę rodzenia do innego szpitala niż będę rodzić, może wg niektórych bez sensu, ale z tego co się dowiedziałam to tam są ciekawsze zajęcia lepiej prowadzone, a wiadomo, że tematyka ta sama, ważny sposób przekazania informacji. No może minus taki, że nie poznam porodówki w szpitalu gdzie pewnie będę rodzić tylko w tym gdzie na zajęcia chodzę.
    60 km trochę sporo, zależy jeszcze jak często odbywają się zajęcia, bo u mnie jest to raz w tygodniu. Na Twoim miejscu poszłabym gdzieś bliżej, ale to tylko moje zdanie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol wczoraj wyly syreny? Nie słyszałam ;) Też byłam rano w labie, gdzie pobieralas w szpitalu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na zakupach, zrobiłam trochę i musiałam wrócić bo coś kręciło mi się w głowie i jakoś dziwnie mi było.. odpocznę i zejdę ponownie..

U Nas taka duchota od rana.
    Rano słyszałam, że u Nas na zielonym świetle kierowca potrącił dziewczynkę idącą do szkoły. Koszmar jak trzeba uważać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 11:58

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Czesc Kochane
    Przede wszystkim dziekuje za troske. Poczytalam was troszke od rana zeby czas zajac. Siedze w Szczecinie bo maz jest tutaj w szpitalu.
    Tak jak pisalam w poniedzialek potracil go samochod, sprawca uciekl z miejsca. Meza w poniedzialek trzymali 7 godzin na sorze!!! Dotarlam do niego o 23! To jak wygladal bedzie moim koszmarem.
    W domu bylam o 3 nad ranem i na drugi dzien dzien przyjechalam. Wynajelam pokoik 700m od szpitala.
    Wczoraj mial operacje, poniewaz mial uszkodzony kregoslup w 2 miejscach. Jest caly podrapany, ale wyjdzie z tego.
    Caly dzien wczoraj przeplakalam, ot takie urodziny mialam.

Jeszcze raz dziekuje za troske.
    Jutro wracam do domu.

Ksosia, współczuję ogromnie! :( Oby złapali tego łajdaka, co zwiał z miejsca wypadku. Dużo zdrówka dla Twojego męża, a dla Ciebie siły, żeby przetrwać ten trudny okres. :*

PS. Dlaczego jest aż w Szczecinie w szpitalu? Pamiętam, że mieszkasz w lubuskim.

‹‹ 1171 1172 1173 1174 1175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ