WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatia, wyły takie długie ciągłe sygnały, może do mnie bardziej niesie dźwięki. Ja bez problemu słyszę w domu juwenalia koło politechniki, koncerty nad wisłą czy też ze starówki koncerty, ostatnio przypomniało mi się o Dawidzie Podsiadło jak go usłyszałam
Byłam jakoś koło 8 na winiarach, Ty też? w sumie widziałam 2 ciężarne -
nick nieaktualny
-
Witam się oficjalnie i w ramach leniuchowania i oszczędzania brzucha nadrobiłam Was bardzo dokładnie.
Violett, Sabinka gratuluję dużych i zdrowych dzidziusiów.Muszę zmolestować swojego gina, żeby mi zmierzył maluszka na następnej wizycie, bo ostatnie wieści mam z połówkowego.
Sabina, leż jak najwięcej, nogi razem i do września wszystko będzie w porządku:)
Pysiaczku, super, że Cię wypuszczają ze szpitala i skoro tak się dzieje, to znaczy, że jest już dużo lepiej. Staraj się tym cieszyć i nie martwić niepotrzebnie.
Sarcia, dobrze, że operacja męża się udała.
Anulka, daj znać, czy pomagają te masaże. Bezbolesnego życzę!
Agatia, zieleń, żółty, pomarańcz to takie uniwersalne kolory dla obu płci. Ja miałam farta, bo pomalowaliśmy z mężem po ślubie byłą sypialnię (obecnie pokój dzieci) na niebiesko-brązowo, a teraz mamy synka i drugiego w drodze i nic nie trzeba zmieniać.
Little, Mysza, Dzierzba współczuję tych krwawień z nosa. Jaka jest tego przyczyna?
Dziewczyny, piszecie o wadze. Ile przybrałyście jak dotąd? Czy 4 kg to nie za mało? Latam za synkiem jak głupia, apetytu też nie mam jakiegoś wielkiego. Nie chcę, żeby urodziła się chudzinka.
Żabcia, oby było tak jak piszesz. Wczoraj miałam tak mocno 2 razy w ciągu dnia. Położna mówiła to samo. Nie głaskać, nie dotykać, bo tylko oksytocynę wyzwala się i można niepotrzebnie narobić bigosu.Dziś staram się więcej odpoczywać. A synek gania po domu bez asekuracji.
PS. Powodzenia na szkole rodzenia:) Ja swoją miło wspominam, ale teraz już nie powtarzam, bo jestem na świeżo. A możesz jakoś leczyć opryszczkę w ciąży czy niet?
Mmargol, powodzenia na wizycie:)
Żabka04, coś Ty jadła na śniadanie, że tak młode fika?
Pirelka, wszystko ok. z tą dziewczynką? Tak się właśnie zastanawiam do jakiego wieku będę odprowadzać dzieci do szkoły. Całe szczęście, że mieszkam w Obornikach Śląskich a nie we Wrocku, bo tu jest mniejszy ruch zdecydowanie.
Dzisiaj planuję poszperać na allegro w poszukiwaniu wyprawki dla Tomusia i akcesoriów plażowych. 20.06 jedziemy nad morze i przydałby się parasol, namiot plażowy dla Arturka.Pysiaczek89, Sabina, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka, nie mam pojęcia bo nigdzie nic nie pisze, a słyszałam to w przychodni. Ponoć zaraz było pogotowie.
Żabcia, ja radziłam się znajomej i polecała Bebilon. Za to Hipp właśnie odradzała. Inna koleżanka małej dawała Bebiko, ale ona karmiła tylko piersią na początku, a ja nie wiem czy będe mieć aż tyle pokarmu na dwójkę maluszków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:34
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że ja na początku podawałam dla Kuby NAN ale miał brzydkie kupy no i kolki, potem bebiko to też nie lepiej ale super był dla nas BEBILON polecam
ja kupię jedno opakowanie BEBILONU w razie W ale będę się starała karmić piersią
-
z mm na pewno bedzie tak, że ile osob, tyle opinii
my lecieliśmy od urodzenia na hipp, takie tez w szpitalu podawali, na te chwile nie zamierzamy zmieniać, bo nic sie nie działo: ani kolek, ani biegunek, ani zaparc
na szkole rodzenia tez było cięzko uzyskać info jakie mleko najlepsze...bebiko najtańsze, niektóre maja cene przesadzona...bebilon ponoć ryba smierdzi (info ze SR -polożna mówiła o opiniach niektórych mam)
wyjdzie w trakcie
nan natomiast znajome polecały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 12:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja siostra znów poleca Enfamil, młoda dosyć długo na nim żyła
Z tego co pamiętam to bebilon faktycznie obrzydliwy, bo pamiętam jak zostałam z małą i miałam ją nakarmić awaryjnie mm jakby odciągniętego pokarmu brakło. Spróbowałam, faktycznie śmierdzi rybą, jest ochydne.
-
mmargol wrote:agatia, wyły takie długie ciągłe sygnały, może do mnie bardziej niesie dźwięki. Ja bez problemu słyszę w domu juwenalia koło politechniki, koncerty nad wisłą czy też ze starówki koncerty, ostatnio przypomniało mi się o Dawidzie Podsiadło jak go usłyszałam
Byłam jakoś koło 8 na winiarach, Ty też? w sumie widziałam 2 ciężarne