WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Anulka, całe szczęście, że pomógł masaż!
Jesteś supermama z tym placem zabaw w taki upał i ze swoim kręgosłupem
Ale widzę, że popełniasz ten sam błąd co ja, bierzesz się za bardzo do roboty.
Nie przeforsuj się znowu. Ja tak raz "rozchodziłam" bolący kręgosłup plewiąc w ogródku, że na drugi dzień nie wstałam z łóżka.
Ja robię dziś wołowinę, bo hemoglobina słaba. Ziemniaki młode i nie wiem co do tego. Pewnie buraczki ze spiżarki, bo mi się nie chce nicmój syn zaraz by mi wypomniał
Haneczka masz rację ale u mnie ten błogostan moze potrwać tylko dzisiaj wiec muszę skorzystać
Ale wiecie co, zrypal mnie masażysta ze pasa ciążowego nie noszę. Muszę sie przemoc i go zakładać, ale on jest mi tak cholernie niewygodnyMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusia8998 wrote:Pirelka zawsze mozesz zamowic wklady i jakies akcesoria kolorowe dla dziewczynek
żeby taki bezpłciowy nie był
zresztą do mojego wózka nie ma wkładów ani specjalnych akcesoriów. Poza tym podoba mi się na zdjęciu
zobaczymy jak na żywo.
-
Agatia zamówiłam ją na allegro ze sklepu babylove http://allegro.pl/baby-love-2cz-posciel-dla-dzieci-nowe-wzory-i5386927610.html
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Mam zestawy do wózka z kolorami
zresztą do mojego wózka nie ma wkładów ani specjalnych akcesoriów. Poza tym podoba mi się na zdjęciu
zobaczymy jak na żywo.
Zawsze można uszyć na zamówienie wkładkę do wózka, ochronki na szelkiLusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiedyś na śpiocha będę dziecku paznokcie obcinać, póki co kotu kołtuny wycinam na śpiocha
udało się kilka póki się nie obudziła i nie chciała dziabnąć w rękę
http://iv.pl/images/03105067413789694687.jpgLusia8998, żabka04, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Uroczy, ale nie moje koloryLusia8998 wrote:Dziewczyny znalazłam wózek fajny w uk wysłałam mamie linka może ogarnie i kupi
Pierwszym wyborem było camarelo vision vis-5 ale doszłam do wniosku że mieszkając na wypizdowie gondola się nie przyda i po co marnować 1600 zł jak mogę mieć używany za 800.
https://www.amazon.co.uk/i-Safe-System-Travel-Stroller-Complete/dp/B00S18594A
coś takiego babeczka ma na sprzedanie 8 miesięczny mało używany nie podrapany ni nic. Teraz czekać tylko co mamuś powie i czy jej się podoba czy dalej zostajemy przy camarelo.
Gadacie o tym jedzeniu i gadacie ja dzięki bogu wygrzebałam płytę grzewczą taką przenośną - myślałam że w wawie została na kwaterze - i zrobiłam makaron z jajkiem kukurydzą i szynka. A dalej jestem głodna.
I dumam że mam jeszcze trochę mąki i mleka to może naleśniki i czekoladę roztopić...
Dobrze że jeszcze 2 dni i Robak wraca do domu bo z moim zapędem do jedzenia od poniedziałku to na weekend bym już nic w lodówce nie miała
-
A ja padlam robiłam leczo o sernik na zimno jednocześnie kuchnia wyglądała jak tornado ale udało się no poza pierwszą warstwą która mi nie wyszła reszta ok, kuchnia pozmywana, Szymek koplal bo co chwilę podjadalam a jutro ta krzywa więc już nic słodkiego nie jem no jeszcze wynik zafauszyje.
Lusia a tu gondoli w ogóle nie chcesz ? Tylko spacerowka ?
Dziś pojawiło mi się w pue że mam decyzję o zasiłku ale nic poza tym jak sobie rozwijam to tylko mam za jaki okres i ze 100% ale ani kwota nie podana ani data wypłaty także czekam dalej.
A jak któraś z was jest z Krakowa to w sobotę w ujastku są warsztaty bezpieczny maluch, na stronie szpitala jest link do rejestracji jeżli któraś byłaby zainteresowana, darmowe oczywiście:)Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela ja idę dzisiaj wieczorem to dam znać.
Co prawda ilości śladowe, ale napisali obok "świeże", czyli może coś się zaczyna dopiero(?)
Już pomysły do głowy przychodzą. Dobrze, że wizyta już niedługo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny