WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Anulka, całe szczęście, że pomógł masaż! :) Jesteś supermama z tym placem zabaw w taki upał i ze swoim kręgosłupem :) Ale widzę, że popełniasz ten sam błąd co ja, bierzesz się za bardzo do roboty.:P Nie przeforsuj się znowu. Ja tak raz "rozchodziłam" bolący kręgosłup plewiąc w ogródku, że na drugi dzień nie wstałam z łóżka.

Ja robię dziś wołowinę, bo hemoglobina słaba. Ziemniaki młode i nie wiem co do tego. Pewnie buraczki ze spiżarki, bo mi się nie chce nic :P
    Boshe drogi moja ortografia zakrawa o pomstę do nieba! Ohydne przez ch napisałam ;) mój syn zaraz by mi wypomniał ;)
    Haneczka masz rację ale u mnie ten błogostan moze potrwać tylko dzisiaj wiec muszę skorzystać ;)
    Ale wiecie co, zrypal mnie masażysta ze pasa ciążowego nie noszę. Muszę sie przemoc i go zakładać, ale on jest mi tak cholernie niewygodny :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja patrzeć nie mogę na czarne granatowe czy siwe bez jakiegokolwiek koloru, u mnie jeszcze cały czerwony by przeszedł ale nic po za tym jakaś mało uniwersalna jestem i lubię takie ekstrawagancje :)

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia, ja też chciałam kolorowy, ale nie ma.. więc niestety będzie szaro szary :D

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka zawsze mozesz zamowic wklady i jakies akcesoria kolorowe dla dziewczynek :) żeby taki bezpłciowy nie był :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    Pirelka zawsze mozesz zamowic wklady i jakies akcesoria kolorowe dla dziewczynek :) żeby taki bezpłciowy nie był :)
    Mam zestawy do wózka z kolorami :) zresztą do mojego wózka nie ma wkładów ani specjalnych akcesoriów. Poza tym podoba mi się na zdjęciu :) zobaczymy jak na żywo.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia zamówiłam ją na allegro ze sklepu babylove http://allegro.pl/baby-love-2cz-posciel-dla-dzieci-nowe-wzory-i5386927610.html

Ulfenstein lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Mam zestawy do wózka z kolorami :) zresztą do mojego wózka nie ma wkładów ani specjalnych akcesoriów. Poza tym podoba mi się na zdjęciu :) zobaczymy jak na żywo.

Zawsze można uszyć na zamówienie wkładkę do wózka, ochronki na szelki :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zawsze można uszyć na zamówienie wkładkę do wózka, ochronki na szelki :)
    Pewnie tak, ale chyba nie zamierzam na razie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś na śpiocha będę dziecku paznokcie obcinać, póki co kotu kołtuny wycinam na śpiocha ;D udało się kilka póki się nie obudziła i nie chciała dziabnąć w rękę

http://iv.pl/images/03105067413789694687.jpg

Lusia8998, żabka04, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, jaki pas ciążowy? Co to? Nie znam.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ceneo.pl/34603837
    Ja mam taki. Mało to wygodne.

haneczka lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uroczy, ale nie moje kolory :)
    Lusia8998 wrote:
    Dziewczyny znalazłam wózek fajny w uk wysłałam mamie linka może ogarnie i kupi :) Pierwszym wyborem było camarelo vision vis-5 ale doszłam do wniosku że mieszkając na wypizdowie gondola się nie przyda i po co marnować 1600 zł jak mogę mieć używany za 800.

https://www.amazon.co.uk/i-Safe-System-Travel-Stroller-Complete/dp/B00S18594A

ad0f3bf24fb050f8med.jpg

coś takiego babeczka ma na sprzedanie 8 miesięczny mało używany nie podrapany ni nic. Teraz czekać tylko co mamuś powie i czy jej się podoba czy dalej zostajemy przy camarelo.

Gadacie o tym jedzeniu i gadacie ja dzięki bogu wygrzebałam płytę grzewczą taką przenośną - myślałam że w wawie została na kwaterze - i zrobiłam makaron z jajkiem kukurydzą i szynka. A dalej jestem głodna.

I dumam że mam jeszcze trochę mąki i mleka to może naleśniki i czekoladę roztopić...
    Dobrze że jeszcze 2 dni i Robak wraca do domu bo z moim zapędem do jedzenia od poniedziałku to na weekend bym już nic w lodówce nie miała :(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja padlam robiłam leczo o sernik na zimno jednocześnie kuchnia wyglądała jak tornado ale udało się no poza pierwszą warstwą która mi nie wyszła reszta ok, kuchnia pozmywana, Szymek koplal bo co chwilę podjadalam a jutro ta krzywa więc już nic słodkiego nie jem no jeszcze wynik zafauszyje.
    Lusia a tu gondoli w ogóle nie chcesz ? Tylko spacerowka ?
    Dziś pojawiło mi się w pue że mam decyzję o zasiłku ale nic poza tym jak sobie rozwijam to tylko mam za jaki okres i ze 100% ale ani kwota nie podana ani data wypłaty także czekam dalej.

A jak któraś z was jest z Krakowa to w sobotę w ujastku są warsztaty bezpieczny maluch, na stronie szpitala jest link do rejestracji jeżli któraś byłaby zainteresowana, darmowe oczywiście:)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali ta spacerówka jest tak rozkładana na płasko że po zakupie wkładu można z niej zrobić gondolę, już patrzyłam jaki to koszt to się gondoli nie opłaca dokupować :)

dev269pps__.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebrałam wyniki z labu, orientuje się któraś co oznaczają w moczu erytrocyty??? pierwszy raz coś takiego widzę...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    odebrałam wyniki z labu, orientuje się któraś co oznaczają w moczu erytrocyty??? pierwszy raz coś takiego widzę...

Też mam, zobaczę co jutro dr powie. Czy cokolwiek powie

• mmargol Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja idę dzisiaj wieczorem to dam znać.
    Co prawda ilości śladowe, ale napisali obok "świeże", czyli może coś się zaczyna dopiero(?)
    Już pomysły do głowy przychodzą. Dobrze, że wizyta już niedługo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 16:53

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Mmargol wiem tylko, że nie powinno ich być. A masz powyżej 10?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może coś z układem moczowym, podrażnienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyszło 25. a reszta wyniku idealnie..

‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ