WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Anka dobrze, że do domku
wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej... wiadomo
Anulka powodzonka, będzie dobrze
Macioszyczka mój jak był z dziadkami 3 dni to też mega tęskniłam. Czasem mam ochotę, gdzieś wyjść, a w trakcie wyjścia tęsknię już za młodymagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Dzień dobry
Wczoraj skończyłam sprzątać garderobę, posegregowałam ubrania i te mniejsze z przed ciąży pochowałam do worków. Części z nich porobiłam zdjęcia i powystawiam na olx. Nie chcę się oszukiwać, nie wiem czy jeszcze kiedyś wejdę w 36, a skoro zaraz planujemy następną dzidzię, to na pewno nie zdarzy mi się to w przeciągu najbliższych 2 lat, a ciuchy jak leżą nieużywane, to też się niszczą.
Ja prywatnej położnej nie biorę. Uważam, że zapewnienie godnej opieki rodzącej jest ich zakichanym obowiązkiem. W zależności od szpitala w którym bym rodziła, musiałabym wyskoczyć z 500zł lub 1000zł.
-
hej dziewczyny, przepraszam za smam ale moze ktorąś z Was zainteresuje moja aukcja - 5 par jeansów chłopięcych i dwie pary jeansowych ogrodniczek, stan bardzo dobry, niektóre ubrane raz/dwa razy
zachęcam i życze szczęśliwego rozwiązania
http://allegro.pl/show_item.php?item=6262994353 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to się nic nie dzieje. Dopiero jutro będą badania. A teraz cóż, leżę, co 6 godzin kroplowka z magnezem i dzisiaj pierwszy zastrzyk na płuca dla maleństwa. Okropny był, ale co zrobić
Jak leżę na KTG na plecach to mi się jeszcze brzuch stawia, ale tak na boczku jest ok, więc zmieniam jeden boczek na drugi
Najbardziej mi się nie podoba to że nikt mi tej szyjki dzisiaj nie zbadał, ale jak aplikuje luteine to jej nie wyczuwam. Byle do jutra i zobaczymy co dalej. Pewnie z tydzien tu poleze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cos mówią Alinka o tym stawianiu? Boli Cie przy tym?
Bo mi przy leżeniu na wznak tez sie stawia, ale zaraz przekręceniu sie na bok od razu odpuszcza.
I poki nie boli, to sie bardzo nie przejmuje.
Nie moge meczu oglądaćtętno z 200, serce nawala. Idę chyba umyje wannę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 18:15
Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Alinka spokojnie, dostajesz kroplowkę, masz ktg, więc skurcze są kontrolowane, czy w ogóle są. Pewnie jutro Cię dokładnie zbadają bo week w szpitalu to tylko lezakowanie.
Powiedz na obchodzie o tym sluzie, ale może on być od luteiny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 18:15
-
nick nieaktualnyAlinka spokojnie! Będzie dobrze.
Co do wyprawki udało mi się od jednej babeczki zamówić komplet minky do wózka (wzór łowicki z granatowym minky), kokon (podobny jak na zdjęciu tylko szaro-zółty), szumisia szarożółtego i otulacz-kocyk do fotelika granatowy. Wszystko za około 200zł.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFxvNq3ekA-dVfgFlXwW5u-A9sxDQl2eEC7Qh1eeJB4VvHnQ9nEQ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 18:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny