WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ksosia
w każdym zawodzie sa ludzie i nieludzie...mój to taki smieszny wyjątekbo nie da sobie w kasze dmuchać, ale nie wstydzi się przy kolegach płakać, zwraca im uwage, że np zon nie szanuja czy coś
ale byli razem na misji 5 miesiecy i takie fakty ludzi łączą -
nick nieaktualnyWiesz wlasciwie to ja sie zastanawiam czy to rozwarcie zewn na 0,5 cm nie kialam juz tydzien temu na polowkowych, i moze moj gin, stwierdzil ze sie nic nie dzieje i nie chcil mnie stesowac...bo to dziwne ze w poniedzialek bylo ok a w czwaretek nagle z zewnatrz 0.5 cm hmm.....
-
sarcia123 wrote:Wiesz wlasciwie to ja sie zastanawiam czy to rozwarcie zewn na 0,5 cm nie kialam juz tydzien temu na polowkowych, i moze moj gin, stwierdzil ze sie nic nie dzieje i nie chcil mnie stesowac...bo to dziwne ze w poniedzialek bylo ok a w czwaretek nagle z zewnatrz 0.5 cm hmm.....
Ważne, że nic niepokojącego się nie dzieje, ale uważaj na siebie. -
nick nieaktualny
-
Hej, ja juz w domku
jakoś przeżyłam ale lekko nie było. Jak mną zaczęło trząść to akurat leżałam pod ktg... Myślałam ze pourywam te kable tak mnie do kibelka pogoniło
musiałam ktg powtarzać. Na szczęście z Kubusiem wszystko dobrze, brzusio na 28 tydzien wiec nie potwierdziły sie moje obawy
główka jest juz na 30 tydzien! Wazy 1200g
Wyniki krwi dowiem sie za 2 tyg jak pójdę na wizytę, no chyba ze coś tam wylezie to mi zadzwonią.
I jeszcze powiedziała ze na pewno będziemy rodzic wcześniej niż tego 10.09
Jestem spokojna i szczęśliwa ze juz poTrzymam kciuki żebyście szybciutko powracały z tych szpitali do domków!
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za kciuki :*
A i jeszcze pytałam gina czy moge to zwykle znieczulenie u dentysty, powiedziała ze nie ma żadnych przeciwskazańkamciaelcia, Pysiaczek89, Sabina, bisacz, _izunia_, Lusia8998, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka dobrze, że wszystko ok. Odchylenia +/- 14 dni są w normie.
Na podstawie wagi nie zmienia się terminu porodu, bo dzieciaki rosną skokowo. Termin porodu jest wyliczany z OM lub USG w 12tc. Waga nie oddaje rozwoju narządów, a te rozwijają się zgodnie z wiekiem ciążowym, a nie wiekiem wg wagi na USG
Co do znieczulenia, to mówiłam Cimoja normalnie znieczula, bo ból może wywołać skurcze szczególnie w III trym
więc już na spokojnie możesz leczyć ząbki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 13:38
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Wyciągnęłam dzisiaj poduszkę klin po Młodym, ale niestety strasznie zmieniła kształt i muszę kupić drugą
chcialamr też kupić nową poszewke do gniazda po Młodym, ale poszewka 70 zl, a nowe gniazdo 90 zl niezłe różnice cenowe
Wrrrr i w koło dochodzą wydatki... -
nick nieaktualnymoja nawet nie wspomina o znieczuleniu, ostatnio kamień ściągała manualnie, bo skalarem mnie za bardzo bolało, tzn dla mnie to było nieprzyjemne, a ona że pewnie boli
my zaraz ruszamy na jakieś zakupy, trzeba kupić coś dla męża, może zajrzymy do smyka i na jakieś ciacho -
nick nieaktualnyagatia wrote:Wyciągnęłam dzisiaj poduszkę klin po Młodym, ale niestety strasznie zmieniła kształt i muszę kupić drugą
chcialamr też kupić nową poszewke do gniazda po Młodym, ale poszewka 70 zl, a nowe gniazdo 90 zl niezłe różnice cenowe
Wrrrr i w koło dochodzą wydatki... -
Angela89 wrote:ja układałam rogal ciąży w gniazdo i młoda w nim uwielbiała spać(Pewnie przez to że w inkubatorze tak spała)
ale poszewka już trochę sfatygowana. Może gdzieś znajdę w necie bo szkoda mi 90 zł na nową, jak poszewke wystarczy zmienić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia miałam zacytować, a wcisnelam lubię to - oczywiscier, że nie lubię tego. A co dostajesz w kroplowce?
Dopiero zobaczyłam, że masz wpisaną na dole datę wizyty, a ja pytałam kiedy wizytujesz... no ślepa jestem ma maksa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 14:03