Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisia nie zazdroszcze tych poligonow kurde to tez jest dla ciebie stres w dodatku bidulko w ciazy jestes zdana sama na siebie :( głowa do gory, masz jeszcze nas! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w trzecim trymestrze :) :) :)
    To niesamowite jak te tygodnie uciekają.
    Muszę się pochwalić, że od rana byłam bardzo pilna i wyprasowałam małemu 3 suszarki ciuszków, później szybkie zakupy i obiadek. Jestem zdechła a jeszcze dzwonili z pracy czy mogę dziś podjechać no i mam dylemat bo niby nie muszę ale wiecie jak to jest.
    Alinko to Ty już się w sumie wczasujesz :)
    Żabko może jak Cię przebadają to wypuszczą już jutro ?
    Kamcia mąż zgrzeszył na dzień dobry ale fajnie, że już jest, nie.
    Pirelko spróbuj zgagę przegonić mlekiem.
    Lrf teraz wszystkie meble tak składają, że w paczkach wyglądają bardzo niepozornie.

haneczka, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I we wtorek sprawa w sądzie! !!to sobie porządki zaplanowałam. I remont

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka z tym zabkowaniem to nie ma reguły. Mój przy żadnym zębie nie miał gorączki, biegunek ani innych cudów. 4 jedynki wyszły na raz nie wiem nawet kiedy, ostatnio 4 piątki też nie wiem kiedy ;)
    Może to 3 dniowka. U nas na szczescier była łagodna, bo temp 2 dni 37,5 i prawie bez wysypki, a nieliczne krostki po 2 dniach zeszły.
    Ale lepiej iść kontrolnie do pediatry, bo każde dziecko jest inne i inaczej znosi pewne rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 16:01

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też wolałabym kropelki niż czopki, ale wszystkiego można się dowiedzieć na wizycie patronażowej, więc mam nadzieję że wtedy wybierzemy najlepszy sposób podawania paracetamolu ;)

dzisiaj postanowiłam nie sprzątać, a jutro egzamin i o 17 szkoła rodzenia to za wiele nie zrobię :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia!!! Przez kolano mu!!! Ja tak robie... Nozke na taborecik i mowie "prosze do mnie" i klapsy idą! :)
    Kiedy mialby wyjechac? Daleko?
    (Edit: widze ze to juz we wtorek:o)

Alinka, nic nie wiem o tym ze nie mozna :)
    Sama kupuje 0,5h i pozeram w calosci SAMA :) spokojnie, nie chcialam Cie stresowac. Po prostu uwielbiam "swojskie". Zawsze sie obawiam kupnych ze wzgledu na pryskanie...

Angela czekamy!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 16:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka mój mały też się zawsze uaktywniał u dentysty ale to chyba ze względu na nietypową pozycję, którą się przyjmuje leżąc głową w dół :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też kopie jak siedzę u dentysty, ostatnio aż podskoczyłam, a biedna dentystka myślała, że to ona sprawia mi ból :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też wolałabym kropelki niż czopki, ale wszystkiego można się dowiedzieć na wizycie patronażowej, więc mam nadzieję że wtedy wybierzemy najlepszy sposób podawania paracetamolu ;)

dzisiaj postanowiłam nie sprzątać, a jutro egzamin i o 17 szkoła rodzenia to za wiele nie zrobię :P
    Oby nie były ani kropelki ani czopki konieczne :) u nas się przydały w kroplach jakoś koło 18 mc chyba i w wieku 24 mc na jelitowke dwa czopki i dwie dawki pedicetamolu :)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po zakupach w rossmannie, więc już kilka rzeczy mogę odhaczyć z listy wyprawkowej :) a teraz czas na obiadek, bo synek głodny :)

haneczka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pocałowałam klamkę u lekarza - dr jest na 2 dniowym szkoleniu ... to niecałe 2 tygodnie temu tego nie wiedział jak umawiał wizytę ?!?!?!?! No i przełożone na 24 czerwca... a już myślałam że się dowiem ile waży i mierzy moje dziecię ... Wróciłam do domu i idę spać bo padam na ryło.

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ciocie :) ważę 1530 leżę sobie główką w dół. Wszystkie pomiary mieszczą się w idealnie w siatki. Jak to lekarz powiedział superowy ze mnie chłopak. Nic nie wskazuje abym miał iść w ślady siostry i urodzić się za szybko :) Mama się dziś przestarzała bo wyniku posiewu nie było ale dobre ciocie poszły do szpitala, odebrały i posiew ujemny. Możemy jechać spokojnie na wakacje.
    Oczywiście podczas usg sobie brykałem i uciekałem podczas pomiaru :) Płyny mam w normie 13. Serduszko puka jak należy, wszystko bardzo dobrze.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1fdc4382af0.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb92e475e0e7.jpg

kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, agatia, nick nieaktualny, Pysiaczek89, marta258, martta, Madziuuuula, Anulka01, bbeczka91, haneczka, Lusia8998, nick nieaktualny, Ulfenstein, nick nieaktualny, bella84, mmargol, _izunia_, nick nieaktualny, A_n_k_a_80, Dzierzba, Malutka92 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Daleko
    Swietoszow-czyli cholerna anakonda

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka wiem co przeżywasz :/ moje dzieci też kopią u dentysty, a ja dostanę znieczulenie za każdym razem.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Czyli twój ma już największą odnotowana wagę :D śliczny chłopaczek

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam w Polomarkecie nawilżane chusteczki Pampers a'56szt po 5,99 były też w promocji wkładki laktacyjne 30szt też chyba po 5,99 ale ich nie wzięłam bo nie wiem czy sie opłaca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ja 60szt kupiłam za 5,99 na allegro.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Ja po dentyście, 7 dalej otwarta ale bez antybiotyku, 5 i 6 zaklajstrowane lekarstwem. Niestety bez znieczulenia sie nie obyło, przez co pol gęby mnie boli :/ Młodemu wizyta nie przypadła do gustu ;) kilka razy mnie tak kopnął ze aż podskoczyłam :)

A mniej już boli?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Bisacz ja 60szt kupiłam za 5,99 na allegro.
    Za wkładki laktacyjne tak? Bo właśnie wydawało mi się, że w necie dostanę taniej.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są już dwie paczki, czekam na męża i robimy otwarcie :D

‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ