WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka.
ja zasuwam z pakowaniem i prasowaniem bo o 21:00 w kimę lecimy a o 03:00 ruszamy nad morze.
Mam wyniki glukozy. Doradźcie czy mam się niepokoić, bo są gorsze niż w 1. Ciąży
Na czczo 69,2
Po godzinie 152,1
Po 2 godzinach 121,0
W poprzedniej ciąży 72/111/98Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 16:37
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoxiku nie martw się, ja za pierwszym razem też oblałam na łuku, bo auto grat jak piszesz..wychodzone i ciężko wyczuć za pierwszym razem
Potem dwa razy też trafiłam na takiego ch... i mnie specjalnie, na siłę oblał. Wiem co czujesz, ale nie przejmuj się.. zdasz :*
heneczka ładny wynik bety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Izunia:) czyli mogę jechać spokojnie. Zaniepokoiło mnie, że poprzednio miałam niższe wyniki. Szkoda, ze nigdzie nie wypoczniesz. Po porodzie będzie niezły zasuw i trzeba troszkę odetchnąć wczesniej. Mazury uwielbiam, bo sama jestem żeglarką ale w ciąży to faktycznie byłby kiepski pomysł. Może wyskoczycie gdzieś chociaż na weekend latem?
PS. Synek ma mega wysypkę po tej trzydniówce i raz dziennie robi oprócz zwykłej kupy taka rzadką.To może być reakcja na antybiotyk czy to normalne po trzydniówce? PS. Jakie są objawy uczulenia na antybiotyk? Wiecie cos?
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Haneczka staramy się tak na jakieś wycieczki jeździć co weekend, gdzieś w pobliżu. Chciałabym nad morze ale 8 czy 9 godzin w samochodzie to ja już nie dam rady. Lubię odpoczywać u teściów na działce, tylko tam to zawsze bym coś robiła a to podlewała, a to plewiła i "krzyczą" na mnie że mam odpoczywać a nie robić
Działka 3 ulice dalej więc bezpiecznie, niedaleko od domu.
Jeśli chodzi o wysypkę to nie mam doświadczenia ale reakcja na antybiotyk może być najróżniejsza. Oby szybciutko minęła.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Dziękuję Izunia:) czyli mogę jechać spokojnie. Zaniepokoiło mnie, że poprzednio miałam niższe wyniki. Szkoda, ze nigdzie nie wypoczniesz. Po porodzie będzie niezły zasuw i trzeba troszkę odetchnąć wczesniej. Mazury uwielbiam, bo sama jestem żeglarką ale w ciąży to faktycznie byłby kiepski pomysł. Może wyskoczycie gdzieś chociaż na weekend latem?
PS. Synek ma mega wysypkę po tej trzydniówce i raz dziennie robi oprócz zwykłej kupy taka rzadką.To może być reakcja na antybiotyk czy to normalne po trzydniówce? PS. Jakie są objawy uczulenia na antybiotyk? Wiecie cos?
haneczka lubi tę wiadomość
-
Haneczka
Jak u nas na 4.dzień wystąpiła wysypka to Emilka była już nowo narodzona. A lekarka mówiła ze wysypki się nie leczy. Sama mija. Ale też trzydniowka to wirus wiec nikt nam antybiotyku nie proponował
A skoro mały ma antybiotyk to mogą być reakcje birgunkowe. Stąd probiotyki wskazanehaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj z mezem z rana pojechalam do brw i kupilismy dodatkowa szafke na rzeczy dla malej. Mieli dobry rabat
. Okazalo sie ze juz druga osoba trzyma dla nas ciuchy dla malej wiec bedziemy mieli pod dostatkiem
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 18:53
-
nick nieaktualnyAnka80, noo widzisz to super
Ja po mojej corce sprzedalam tez 2 miesiace temu kilka workow ciuchow za sy6mboliczne pieniadze dolaczylam nawet pake bucikow wszytskie profilaktyczno-ortopedyczne i dolaczylam czyste wkladki na wymiane tez pani byla zadowolona co kupila ode mnie
a ja jak bede miec synuszka to msuze wszystko kupic nowe jedynie rzeczy po corrci typu spiochy body kaftaniki w uniwersalnym kolorze zostawilam a tak to wieksze ciuchy podawalam meza kuzynki corce bo co mam z tym robic;)A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haneczka udanego wypoczynku!
Dokąd jedziecie? My ruszamy w sobotę na tydzień - Dąbki welcome
Oby Arturkowi szybko przeszło, nic przyjemnego taka wysypka.
Anka my też skorzystaliśmy z rabatów w BRWprzez internet zamówiliśmy szafę z pólkami z odbiorem w sklepie, czekamy już tydzień, a maż się dowiedział że może to trwać od 2 do 3 tyg - pomimo, że dostawy do sklepu mają 3 razy w tyg, ja to nie wiem, chyba musza ją produkować od podstaw skoro tak długo... Nie mogę się doczekać aż zacznę układać te wszystkie rzeczy
też będziemy mieć pod dostatkiem ubranek, bo dostałam już z dwóch źródeł, a jeszcze koleżanka mówiła, że ma poodkładane dla nas
tyle tego będzie, że po razie pewnie założę
Sarcia przykro mi, że musisz się tak stresować mężemmoże on wszystko przeżywa na swój sposób i musi tak odreagować przy tych grach? chociaż niektórzy faceci wolniej albo wcale nie dojrzewają... Trzymam kciuki, żeby się ogarnął w porę
My z moim P zrobiliśmy sobie spacerek i weszliśmy do kauflanda po lody, ojacie jak zobaczyłam te promocje to nie mogłam się oprzeć! Cart d'ore duże za 8,99 zł, a magnumy na patyku jakoś koło 2,5 zł. Będę jadła!A_n_k_a_80, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia ja podrukowalam sobie wszystkie papiery ktore przesle w zalaczeniu jako dokumenty potwierdzajace to ze mowie prawde to wyszlo hmm jakies okolo 60 stron+odwolanie
ale zus stwierdzil ze przedstawiona dokumentacja jest nie wystarczajaca..hmmm musze poszukac cos jeszcze to ze 40 im dodrukuje, hahaha sad sie wkurzy na zus jak bedzie musial przejrzec to wszystko co ja mu zalacze:Dkamciaelcia lubi tę wiadomość