WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A tez tak macie ze przy sikaniu czasem tak wam sie wypina dzidzia nie wiem jak to oposac ale czasem mam wrazenie ze chce wyjść już.
-
Moja na wizytach leży główkowo podłużnie, ale czasem tak fika że nie ma bata, musi się przekręcać
Mam pytanie z innej beczki.
Jutro jedziemy z moim P, bo ma rozmowę kwalifikacyjną o pracę...zachciewa się mu zmieniać kurde. Obecnie ma umowę do końca roku i różnie się dzieje w firmie dlatego szuka, a u mnie wkrada się niepokój razem z tym tematem...
A pytanie, może któraś z Was polecić jakieś miejsce w Toruniu w okolicach starówki na dobry obiad? Może ktoś ma coś sprawdzonego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Moja na wizytach leży główkowo podłużnie, ale czasem tak fika że nie ma bata, musi się przekręcać
Jutro jedziemy z moim P, bo ma rozmowę kwalifikacyjną o pracę...zachciewa się mu zmieniać kurde. Obecnie ma umowę do końca roku i różnie się dzieje w firmie dlatego szuka, a u mnie wkrada się niepokój razem z tym tematem...
A pytanie, może któraś z Was polecić jakieś miejsce w Toruniu w okolicach starówki na dobry obiad? Może ktoś ma coś sprawdzonego
Nic się nie martw to tylko rozmowa
Nie musi teraz decydować może się zastanowić.
Zmiany wychodzą na lepsze także ja rozumiem cie bo też byłam w takiej sytuacji i bałam się
Dziś nie żałuję trafiło mu się lepiej niż kiedykolwiek.
A z obiadkowi nie doradzi bo to nie moje okolice:-)
Powodzenia dla męża:-)
A ja dziś od 15min siedzę już w labo.
Jestem druga Jupi:-)
Nie pisałam wam wczoraj ale po południu zadzwoniła moja teściowa z pretensjami,pouczeniem,lekcjami i zalami jak to jej źle było przez dwa dni kiedy to ja byłam w szpitalu.
Akurat szliśmy rodzinnie na dwór po rozmowie usiadłam na trawie i płakałam
Teraz już wiem dlaczego mąż nie chciał dzwonić po nich bo tego się właśnie spodziewał.
Kolejna miałam lekcje i wniosek jeden olać teściów i już nigdy nawet męża nie prosić żeby dzwonił i prosił o pomoc.
Przykre ale prawdziwe i było to do przewidzenia.
Jutro mam endo ciekawe jak moje tsh:-)
W czwartek diabetologa
A dziś muszę podjechać do gina i powiedzieć jak tam w szpitalu.
Miłego dnia dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 06:37
-
Dzieki Zabko, on glownie to jedzie z ciekawosci jakie warunki mu dadza ale jak lepsze to pewnie sie skusi. Niby fajnie, ma glowe na karku tylko martwie sie czy to jest dobry czas na zmiane bo stres przez nowa prace w domu bedzie stres bo sie dziecko pojawi, madtwie sie czy nie za duzo na raz.. poza tym zapewne najpierw tylko okres probny 3m-ce jak zazwyczaj bywa hmm. No nic, pozyjemy zobaczymy a moze w razie W to wyjdzie na dobre tak jak piszesz o swoim
A z tymi teaciami to rzeczywiscie przekichane macie..zadnego wsparcia tylko same pretensje, wspolczuje. Pozostaje miec ich gdzies, choc czasem pomoc potrzebna np jak ostatnio. Ze tez maja tupet takie wyrzuty Wam robic, ach tam.
My wlasnie w drodze do Torunia i juz pada
Milego dnia! -
nick nieaktualnyja dziś mam neurologa i zanosi się na deszcz, do medicoveru nie pójdę spacerem na skróty i pewnie pojadę autobusem a to okrężna droga przez miasto
ale cóż.. nie uśmiecha mi się w deszczu iść na piechotę. Trochę się boję co mi powie...
ja dziś spałam wyjątkowo dobrze, nawet z łóżka ciężko było wstać,
a teraz muszę wymyślić co zrobić na obiad i pójść do sklepu... -
Dzisiaj ma byc w 6 wojewodztwach deszczowo, burzowo i wietrznie to zeby Cie LRF nie zlapalo po drodze.
Powodzenia u neurologa, bede trzymac kciuki.
Ja za to zle spalam, juz teraz mnie muli. W nocy snilo mi sie ze widzialam zza okna tornado jak szlo na nasz blok i mialo nas zmiesc a ja bylam przerazona i slowa powiedziec nie moglam zeby ostrzec tych co nie widzieli, takie glupotki a moj P w nocy mnie wybudzal i tulil zebym sie uspokoila bo tak stekalam i sie wiercilam -
nick nieaktualnyHello!
A my dzis o 13 wizytujemy!!
Tak sie ciesze - jak glupia. Zapisalam sobie o czym chce pogadac z lekarka bo zapominam.
PS - czy warto jej wapomniec ze chcialabym typowe UsG prenatalne III trymestru? Czy po prostu zapytac czy ona ma mozliwosc to zbadac? Tylko jak to sie profesjonalnke nazywa bo juz mialam miec 2 trym. A wyszla kicha...;(
Druga sprawa.... Musze zrobic dzis duuzeee i ciezkie zakupy bo meza kolega zaoferowal sie ze wniesie nam do domu (ja w ciazy, on po duzej kontuzji kregoslupa ma zakaz dzwigania powyzej 5kg) i mysle co tu musze kupic (???)
PS - wypadek meza pokazal nam prawdziwych przyjaciol....... Nie bylo ich zbyt wielu, ale wystarczylo zebym nie czula sie sama...Sabina, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie tak mgliście że gór nie widać za oknem, ja się boję że mi lekarz wypomni że nie mam żadnego aktualnego zdjęcia rtg i czemu nie pomyślałam o szczegółowych badaniach zanim zaszłam w ciążę, a co ja duch św. że miałam wiedzieć że dzidziuś się pojawi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
sarcia co do dentysty to ja już nigdy nie będe uważać, że lepiej omijaćbędę stałą pacjentką i nie dopuszczę więcej do takiej próchnicy!! Mam za swoje i co się teraz na męczę to moja wina, bo był czas o to zadbać..
Powodzenia na badaniu
AJrin, moje dzieci ostatnio takie spokojne.. czuję je, ale są takie delikatne, że ciężko wyczuć kopniaki
Jedną i tak od początku mocniej czuję, więcej się rusza pewnie jak Mamaa druga skryta i spokojna jak Tatuś
mmargol, mój teraz też zmienia prace.. i też dzisiaj jedziemy na rozmowę.
Ksosia, powodzenia na wizycie
Jak się okazało po czasie, to ja miałam robioną tomografię głowy w okolicy właśnie zajścia w ciąże, ale mam nadzieję, że to było przed
A rtg zęba miałam już chyba 2 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 08:34
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Moja na wizytach leży główkowo podłużnie, ale czasem tak fika że nie ma bata, musi się przekręcać
A pytanie, może któraś z Was polecić jakieś miejsce w Toruniu w okolicach starówki na dobry obiad? Może ktoś ma coś sprawdzonego
Szerokiej drogi w ten deszczowy dzień.Madziuuuula, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już w domu i po śniadaniu.
Dziecko w przedszkolu mąż zawiozl.
Nie uwierzycie.
Jadę do domu a tam policja zatrzymuje na drodze myślę sobie ze wypadek czy coś.
A oni robili kontrolę trzeźwości hahaha
Mi też kazali dmuchać wieśniaki.
Na pytanie to ciężarne też się sprawdza? Policjant odp a co ciężarne nie piją???? Powiedziałam co myślałam i się uśmiechnął ale dmuchać musiałam.
Pierwszy raz zawsze musi być.
Udanych wizyt dziewczyny