WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabk
    a mnie dwa lata temu wręcz odwrotnie potraktowali :) wszystkich sprawdzali, a mi kazali przejechać :D haha jakby baby nie piły! a miałam zamiar dmuchać, bo tez miałam spory brzuszek ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka niestety słyszałam, że wiele ciężarnych i tak pije ..

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widziałam na własne oczy....dziewczyna z dobrego domu, ojciec kościelnym był, piwko sobie piła.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko to ogolnopolska akcja trzezwy poniedzialek... Tylko korki sie robia przez nich na miescie :/
    Mnie tez kiedys skontrolowali.... Mimo ze sie nie poje to stracha mialam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahha
    Do teraz się śmieje z tej akcji.
    No ale najwidoczniej są pijace ciężarne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdziwiłabyś się jak wiele :D Nawet moja bratowa popijała sobie odrobinę w ciąży.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko są pijace cięzarne-lubia takie w tv pokazywać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

dzisiaj wkraczamy w III trymestr! co prawda na leżąco, ale co tam :)

ja jak jeździłam do pracy teraz w ciąży to średnio raz na tydzień spotykałam kontrolę trzeźwości i zawsze dmuchałam :)

i chwalę się jak obiecałam bryką naszej Laury :)

http://iv.pl/images/19087743259854975717_thumb.jpg
    http://iv.pl/images/35749137529734767352_thumb.jpg

pirelka, żabka04, kamciaelcia, mmargol, martta, Pysiaczek89, Lusia8998, Anulka01, A_n_k_a_80, bbeczka91, violett, Sabina, _izunia_, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio widziałam dziewczynę z takim dużym brzuchem i papieros, zaciagała się, aż mnie to ubodło, jakoś naszym stanie bardziej to dotyka.
    A i oczywiście często słyszę zwłaszcza od starszego pokolenia, żeby winko wypić na krew, bo oni pili przecież. Albo że jeden łyczek piwa nie zaszkodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto widze palace...
    Pijacych osobiscie nigdy nie widzialam, ale wiem ze sa... W mojej pracy masa podopiecznych niestety byla alkoholiczkami. Dzieci teoretycznie zdrowe. W ich przypadku chyba tylko srodowisko zaszkodzilo w prawidlowym rozwoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka super wózek ! Uwielbiam wygląd Bugaboo, aczkolwiek moich oczekiwań w sklepie nie spełnił, więc pewnie bym nie kupiła. Zachwycają mnie jednak zawsze jak na nie patrzę :)

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka jaka to markami model?
    Kolka sa plastikowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mnie to drażni jak widzę takie, zwłaszcza małolaty z brzuchem i papieros, a ja raz dostałam opieprz od starej baby jak mnie zobaczyłam z hamburgerem na ulicy, że o siebie nie dbam w ciąży :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Alinka jaka to markami model?
    Kolka sa plastikowe?
    to jest bugaboo cameleon 3. kółka ma piankowe, ale przy tym bardzo dobrą amortyzację:)

pirelka lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) u nas dziś deszczowo za to wczoraj było ładnie byliśmy na rynku i na Wawelu pospacerować:-) dziś jadę do rodziców na 3 dni, trochę mi się nie chce bo pogoda Kijowa no ale cóż.

Kurze od tej luteiny coś zaczyna mnie w środku swedziec Man nadzieję ze to to, a bye zadna infekcja no bede sie musiała mogąc po lekarzach znowu.

Miłego dnia udanych wizyt :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula, AJrin dzieki! Nie omieszkam tam zajrzec :D

Pirelka to mamy podobna sytuacje. Moj juz poszedl a ja siedze w samochodzie, zaraz chyba sklepu poszukam bo Emilcia robi sie glodna. O ktorej Twoj ma rozmowe?

Ksosiu powodzenia na wizycie! Sprawdz czy Ci sie nie konczy olej, cukier, maka, mleko, jakies mieso a moze i plyn do prania ;-) to raczej takie najciezsze produkty :-) jak to sie mowi, prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie, i to prawda. Fajnie ze kilka osob Wam to porwierdzilo :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:

Pirelka to mamy podobna sytuacje. Moj juz poszedl a ja siedze w samochodzie, zaraz chyba sklepu poszukam bo Emilcia robi sie glodna. O ktorej Twoj ma rozmowe?

Mój już od dawna nie może znieść swojej pracy, staram się go wspierać, ale ten moment nie wydaje mi się dobry, choć jak człowiek nie spróbuje to nigdy się nie dowie. My jedziemy na 12-stą, też będe w aucie czekać :D
    Tylko, że mój zaczyna od lipca już na 100% inną, ale z obecnej na razie całkiem nie rezygnuje więc jest jakaś furtka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam koleżankę 8 m-cu...Jak idę do niej na kawę to zawsze woła mnie na papierosa... Czuć ruchy dziecka i fundować mu taką atrakcję... koszmar. Ja nawet nie mogę stać obok osoby, która pali. A przed ciążą paliłam paczkę dziennie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia woda i ziemniaki:)

• martta Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mamuśki! :)
    powodzenia na wizytach! no i na rozmowach mężów :) trzymam kciuki!
    ja się coś dzisiaj obudzić nie mogę, nawet śniadanie cukrzycowe opóźnione przez to, niedobrze...zaraz ma przyjechać do mnie kurier ze spodniami ciążowymi, mam nadzieje, że będą ok.
    Dzisiaj kończymy z mężem popołudniu składać szafki wiszące do sypialni na rzeczy dla maluszka, własnego projektu i wykonania (przycięli nam tylko wybrane płyty na wymiar). Fajnie wyjdzie mam nadzieje, jak będą gotowe to się pochwalę :) i wtedy mogę w końcu zacząć kompletować wyprawkę w tym tygodniu!

mmargol, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ