WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:A nie wychodzi Ci ósemka????
Ja tak mam.
Ząb martwy szóstka a boli jak nie wiem co ale po tej strojenie rośnie ósemka i pcha te zęby i z tad ten ból.
Ja nic nie poradzę muszę czekać i po porodzie usunąć.
Może i u ciebie tak jest?
Współczuję bólu.....niestety ja ósemek pozbyłam sie juz dawno. Boje sie jutra jak cholera
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Dasz radę !!! Mnie też coś mocniej zaczyna doskwierać znowu ten leczony
szlag mnie niedługo trafi
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Kurczę wiesz ja juz z moją dentystka stwierdzilysmy, ze ostatniej dziurki w ogóle nie ruszamy, bo co rozwiercanie to sie gorzej robi. Ona jest na tyle mała ze mi tylko zabezpieczy żeby sie nie powiększała i nic juz w gębie nie ruszam
-
nick nieaktualny
-
No ja sie smieje ze mala bedzie jak ksiezniczka w kazdej rzeczy po raz sie pokazemmargol wrote:Haneczka udanego wypoczynku!
Dokąd jedziecie? My ruszamy w sobotę na tydzień - Dąbki welcome
Oby Arturkowi szybko przeszło, nic przyjemnego taka wysypka.
Anka my też skorzystaliśmy z rabatów w BRWprzez internet zamówiliśmy szafę z pólkami z odbiorem w sklepie, czekamy już tydzień, a maż się dowiedział że może to trwać od 2 do 3 tyg - pomimo, że dostawy do sklepu mają 3 razy w tyg, ja to nie wiem, chyba musza ją produkować od podstaw skoro tak długo... Nie mogę się doczekać aż zacznę układać te wszystkie rzeczy
też będziemy mieć pod dostatkiem ubranek, bo dostałam już z dwóch źródeł, a jeszcze koleżanka mówiła, że ma poodkładane dla nas
tyle tego będzie, że po razie pewnie założę
Sarcia przykro mi, że musisz się tak stresować mężemmoże on wszystko przeżywa na swój sposób i musi tak odreagować przy tych grach? chociaż niektórzy faceci wolniej albo wcale nie dojrzewają... Trzymam kciuki, żeby się ogarnął w porę
My z moim P zrobiliśmy sobie spacerek i weszliśmy do kauflanda po lody, ojacie jak zobaczyłam te promocje to nie mogłam się oprzeć! Cart d'ore duże za 8,99 zł, a magnumy na patyku jakoś koło 2,5 zł. Będę jadła!mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja po dzisiejszym dniu jestem padnięta, chyba za niedługo pójdę spać
dzieciuch dziś pierwszy raz kopnął moją mamę, później mojego męża i stwierdzili że mocno nadaje, a ja do nich "co wy wiecie o kopniakach? Ciebie kopnął w skali od 1 do 10 na słabe 2, a mamę na 5 lub 6" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeny moj malec jest mega spokojny czuje ruchy ale naprawde to sa delikatne zazwyczaj raz dziennie. Zazdroszcze bo ja ciagle sie tym zamartwiam.
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
Ale dla odmiany dziś mały jest bardzo spokojny. Wręcz zalaczylam detektor. Z mężem wspominaliśmy ze na tym właśnie etapie byliśmy w ciąży z córką na IP właśnie z powodu braku ruchów. A na ktg mała się ruszala jak głupia tylko matka tego nie czuła -
nick nieaktualny
-
Dzieki za pocieszenie
wiem, ze jest ok wiec IP nawet nie biore pod uwagę jest od samego poczatku raczej mało ruchliwy.
To nie tak ze nie czuje ruchow, bo maly juz kilka razy dal czadu, że M czuł i widział ale serio jest mega spokojny rusza sie max 2 do 3 razy dziennie, tak ze go czuć reszte spi. Ale prawda jest taka ze ja ciagle w ruchu aktywizuje sie wieczorem jak sie kładę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin
moj tez nie raz caly dzien znaku nie daje, wiesz jesli ty caly dzien jestes aktywna to twoj organizm tez inaczej funkcjonuje niz np. Moj gdzie ja wiekszosc dnia spedzam na lezeniu lub obijaniu sie ...to tez bardziej sie na tym cLowiek skupka niz jak ma zajecie caly dzien. Glowa do gory. Wszysyko jest dobrze