WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo oficjalnie witamy się z dziewczynkami w III trymestrze - 7 miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88567c7b255f.jpgkamciaelcia, martta, marta258, żabka04, agatia, Pysiaczek89, _izunia_, bisacz, violett, Lusia8998, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, no właśnie przez nie mam mętlik w głowie, bo dla mnie to głupota, a nie chcę żeby ktoś mi później zwrócił uwagę że mam poharatane dziecko, bo mu niedapek nie ubrałam. Mam kilka ciuszków z wywijanymi rękawami, więc może się sprawdzi... moim zdaniem rączka się tylko kisi w czymś takim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz mial artroskopie 7.06 o 16, amo 20.30 lekarz kazal im juz wstawac i chodzic o kulach, no i pozowolil zjesc cos lekkiego
Ja po cc tez lezalam dobe i nie wstawalam a dzieckiem zajmowaly sie pielegniarki, dopiero po tej dobie po, ogly mi wstac i wtedy jakos czlapalam sie sama -
Pirelko cudny brzusio
Foxiku ja mam 1 niedrapki po synku tak na wszelki, ale synkowi nie zakładałam. Dla mnie to zbędne. Paznokietki u takiego malucha pięknie same "odchodzą", młody drapnal się może raz.
Cieszę się, że u Nas w szpitalu nic nie narzucająchyba coraz bardziej doceniam szpital, że pozwalają na indywidualne podejście matki
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, moja gin chce jutro robić mi wymaz w kierunku gbs, wiem że za wcześnie, ale co ja się będę z nią kłócić, po za tym teraz jakoś w lipcu jedzie na urlop więc może dlatego, ile to dodatkowo może kosztować? bo nie wiem na ile się nastawić
-
nick nieaktualny