X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    U mnie z jednym też nie wiadomo jakby było..

pogdybać to my sobie mozemy :) Emilka tez nie była mała bo 3560 było w 38+4 i można tylko sie domyslać, ze przy przenoszonej ciązy wyszłoby ponad 4 kg

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę ogarnąć tą potrawkę, bo już mnie ssie w żołądku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt wpływu nie mamy :) najważniejsze, by zdrowe i wszystko szczęśliwie się zakończyło !!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    i tak bedzie na pewno-tylko szczesliwe zakończenia!

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozpakowałam ostatnie 2 kartony ciuszków i powiem, że obecnie nie wiem co mam ale na maksa mam dużo! Wszystko dostałam sama kupiłam z 5 ciuszków tylko :-) Wiec po mału biorę się za pranie to będę wiedzieć czy czegoś mi brak ale raczej póki co mam raczej za dużo. Dziś usg III trymestru ale mam stresa :/ a to dopiero o 20:30

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    piekna pora na usg :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku dziewczyny ale naskobałyscie:)

ja wróciłam taka zła, że szok, najpierw nie mogłam znaleźć przystanku z którego odjeżdzał darmowy autobus bo zus jest kolo carrefour i chciałam to wykorzsytac ale w końcu poszłam na piechotę dobrze ze chłodno bo szłam jakies 25 minut.
    W zus spoko złożyłam wniosek po czym pani mi mówi, że jeszcze nie mam kolejnego zwolenia u nich, dzwonię do kadr i oni też nie mają. Jak mi się ciśnienie podniosło, dałam wielkiej pani dyrektor 15.06 a ona nie raczyła nawet od tego czasu przekazać do księgowości. Szlak mnie trafi, jeszcze ma jakieś spotkania i nie odbiera telefonu, pizda jedna. Sorki za słowa, ale na prawdę ona jest taka melepeta ze obawiam się czy go nie zgubiła.
    Może później odbierze, albeo oddzwoni.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dosłali mi brakujące wkładki laktacyjne z zamówienia i gratis matę turystyczną do przewijania :)

A_n_k_a_80, kamciaelcia, AJrin, żabka04, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzwonilam do endo i mi powiedziala ze mam nie patrzec na te referencje z labo na III trymeestr tylko brac leki jak ona przepisala :) to juz jestem spokojniejsza :)

pirelka, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali współczuję tych zmagań :/ ja dlatego nie daję mojej kierowniczce zwolnień tylko sama sobie wysyłam za pokwitowaniem odbioru i wtedy mam czarno na białym, że wysłane..odebrane i jak zgubią to niech sami szukają, a jak nie dotrze to poczta szuka gdzie zginęło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze kończy się tak samo, stwierdzam że za mało to dodam trochę pieprzu, nadal za lekko to dorzucę ostrej papryki, a jak już ostatecznie stwierdzam że za mało smaku to doleję wietnamskiego sosu chilli :D

teraz jest meksyk! :D

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!
    Wczoraj pogoda dopisala, caly dzien wylegiwanie na plazy. Moj P to taki raczek teraz, nie chcial sje smarowac zeby chociaz troche sie opalic jak pogoda pozniej ma byc deszczowa i teraz ma hihi ;-)
    Za to dzisiaj nam popadalo, wiec inne atrakcje (basen, bilard itp), a ja tak sobie dogadzam:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c5067ae438d.jpg

Lusia8998, kamciaelcia, _izunia_, Pysiaczek89, pirelka, agatia, Skali89, Sabina, żabka04, bisacz, violett lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • ILovqq Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim ! Dołączam do wrzesniowek ! Termin na 06 ,jeszcze troszeczkę ale już nie mogę się doczekać :) miłego dnia ! :)

pirelka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol ale smaczne lody :) ja dzisiaj też zjadłam moją cukrzycową porcję lodów bakaliowych, ale zdecydowanie mniejszą niż Twoja :-D
    Wypoczywaj sobie i wdychaj jod :)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do porodu zwariuję ze swoją rodzinką, drażni mnie ich nadmierna troskliwość, po co drążyć temat cesarki drugi tydzień? to rutynowe cięcie, a oni przeżywają jakby to miał być co najmniej przeszczep serca :/

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och pozazdrościć takich lodów ja nic tylko wypoczywam dziś byłam tylko na zakupach mój w pracy wczoraj miałam biegunke i do tego złapało mnie zapalenie cewki moczowej rozmawiałam ze znajomą położną mówiła mi, że furagine mogę brać więc się tym ratuje i herbatką żurawinową dziś na obiad krem z brokuł z grzankami czosnkowymi i placki ziemniaczane :D Witam się kończąc 28 tc i zaczynamy 29 tc ech kiedy ten koniec :P za tydzień czeka mnie wizyta czyli będę wtedy 28+6 znalazłam stare usg co miałam z synem on wtedy ważył 1200g +/-100g zobaczymy jak to będzie z Basią ale wydaje mi się, że ona ogólnie będzie mniejsza jak to dziewczynka syna urodziłam to miał 3250g i 56cm więc też nie był duży. A jak tam wasze wagi?

w57vikgnszqgz528.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    U mnie cześć (np teściowa ) wręcz powiedzieli ze bardzo dobrze ze cc. ..
    To naprawdę zależy od nastawienia człowieka bo u mnie nic takiego się nie działo. Ostatecznie tez nie poinformowałam ze cc jest dzień wcześniej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Och pozazdrościć takich lodów ja nic tylko wypoczywam dziś byłam tylko na zakupach mój w pracy wczoraj miałam biegunke i do tego złapało mnie zapalenie cewki moczowej rozmawiałam ze znajomą położną mówiła mi, że furagine mogę brać więc się tym ratuje i herbatką żurawinową dziś na obiad krem z brokuł z grzankami czosnkowymi i placki ziemniaczane :D Witam się kończąc 28 tc i zaczynamy 29 tc ech kiedy ten koniec :P za tydzień czeka mnie wizyta czyli będę wtedy 28+6 znalazłam stare usg co miałam z synem on wtedy ważył 1200g +/-100g zobaczymy jak to będzie z Basią ale wydaje mi się, że ona ogólnie będzie mniejsza jak to dziewczynka syna urodziłam to miał 3250g i 56cm więc też nie był duży. A jak tam wasze wagi?
    Mój synek w 28tc też ważył 1200g :) ur się prawie 2600g w 36tc, więc w terminie miałby 3300-3400g choć najpierw straszyli hipotrofiä ;) córcia w 30tc 1500g :) lekarz mówi, że max 3500g, choć ja obstawiam 3 kg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 14:42

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol ale smaczne lody :) ja dzisiaj też zjadłam moją cukrzycową porcję lodów bakaliowych, ale zdecydowanie mniejszą niż Twoja :-D
    Wypoczywaj sobie i wdychaj jod :)
    Dzieki, pogoda nie sprzyja to inne przyjemnosci nadrabiaja :D
    A w tym deserze to w srodku prawie same owoce, az sie zdziwilam bo zazwyczaj niewiele ich daja i tylko na wierzchu a tu w srodku i malinki i borowki i banany i kiwi i truskawki i jabluszko, lodow tyle co widac na zdjeciu ;-)
    Ale jak deszcz to i wiecej jodu niby wiec czerpie plusy ;-)

agatia, Ksosia lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol ja zazdroszcze :)
    Udanego wypoczynku!:)

Macioszczyczka mozna juz oficjalnie gratulowac?:)

mmargol lubi tę wiadomość

‹‹ 1385 1386 1387 1388 1389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ