WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rozpakowałam ostatnie 2 kartony ciuszków i powiem, że obecnie nie wiem co mam ale na maksa mam dużo! Wszystko dostałam sama kupiłam z 5 ciuszków tylko
Wiec po mału biorę się za pranie to będę wiedzieć czy czegoś mi brak ale raczej póki co mam raczej za dużo. Dziś usg III trymestru ale mam stresa
a to dopiero o 20:30
-
jejku dziewczyny ale naskobałyscie:)
ja wróciłam taka zła, że szok, najpierw nie mogłam znaleźć przystanku z którego odjeżdzał darmowy autobus bo zus jest kolo carrefour i chciałam to wykorzsytac ale w końcu poszłam na piechotę dobrze ze chłodno bo szłam jakies 25 minut.
W zus spoko złożyłam wniosek po czym pani mi mówi, że jeszcze nie mam kolejnego zwolenia u nich, dzwonię do kadr i oni też nie mają. Jak mi się ciśnienie podniosło, dałam wielkiej pani dyrektor 15.06 a ona nie raczyła nawet od tego czasu przekazać do księgowości. Szlak mnie trafi, jeszcze ma jakieś spotkania i nie odbiera telefonu, pizda jedna. Sorki za słowa, ale na prawdę ona jest taka melepeta ze obawiam się czy go nie zgubiła.
Może później odbierze, albeo oddzwoni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali współczuję tych zmagań
ja dlatego nie daję mojej kierowniczce zwolnień tylko sama sobie wysyłam za pokwitowaniem odbioru i wtedy mam czarno na białym, że wysłane..odebrane i jak zgubią to niech sami szukają, a jak nie dotrze to poczta szuka gdzie zginęło.
-
nick nieaktualnyzawsze kończy się tak samo, stwierdzam że za mało to dodam trochę pieprzu, nadal za lekko to dorzucę ostrej papryki, a jak już ostatecznie stwierdzam że za mało smaku to doleję wietnamskiego sosu chilli
teraz jest meksyk!Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
Hej hej!
Wczoraj pogoda dopisala, caly dzien wylegiwanie na plazy. Moj P to taki raczek teraz, nie chcial sje smarowac zeby chociaz troche sie opalic jak pogoda pozniej ma byc deszczowa i teraz ma hihi
Za to dzisiaj nam popadalo, wiec inne atrakcje (basen, bilard itp), a ja tak sobie dogadzam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c5067ae438d.jpg
Lusia8998, kamciaelcia, _izunia_, Pysiaczek89, pirelka, agatia, Skali89, Sabina, żabka04, bisacz, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Och pozazdrościć takich lodów ja nic tylko wypoczywam dziś byłam tylko na zakupach mój w pracy wczoraj miałam biegunke i do tego złapało mnie zapalenie cewki moczowej rozmawiałam ze znajomą położną mówiła mi, że furagine mogę brać więc się tym ratuje i herbatką żurawinową dziś na obiad krem z brokuł z grzankami czosnkowymi i placki ziemniaczane
Witam się kończąc 28 tc i zaczynamy 29 tc ech kiedy ten koniec
za tydzień czeka mnie wizyta czyli będę wtedy 28+6 znalazłam stare usg co miałam z synem on wtedy ważył 1200g +/-100g zobaczymy jak to będzie z Basią ale wydaje mi się, że ona ogólnie będzie mniejsza jak to dziewczynka syna urodziłam to miał 3250g i 56cm więc też nie był duży. A jak tam wasze wagi?
-
Ania91 wrote:Och pozazdrościć takich lodów ja nic tylko wypoczywam dziś byłam tylko na zakupach mój w pracy wczoraj miałam biegunke i do tego złapało mnie zapalenie cewki moczowej rozmawiałam ze znajomą położną mówiła mi, że furagine mogę brać więc się tym ratuje i herbatką żurawinową dziś na obiad krem z brokuł z grzankami czosnkowymi i placki ziemniaczane
Witam się kończąc 28 tc i zaczynamy 29 tc ech kiedy ten koniec
za tydzień czeka mnie wizyta czyli będę wtedy 28+6 znalazłam stare usg co miałam z synem on wtedy ważył 1200g +/-100g zobaczymy jak to będzie z Basią ale wydaje mi się, że ona ogólnie będzie mniejsza jak to dziewczynka syna urodziłam to miał 3250g i 56cm więc też nie był duży. A jak tam wasze wagi?
ur się prawie 2600g w 36tc, więc w terminie miałby 3300-3400g choć najpierw straszyli hipotrofiä
córcia w 30tc 1500g
lekarz mówi, że max 3500g, choć ja obstawiam 3 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 14:42
-
agatia wrote:Mmargol ale smaczne lody
ja dzisiaj też zjadłam moją cukrzycową porcję lodów bakaliowych, ale zdecydowanie mniejszą niż Twoja
Wypoczywaj sobie i wdychaj jod
A w tym deserze to w srodku prawie same owoce, az sie zdziwilam bo zazwyczaj niewiele ich daja i tylko na wierzchu a tu w srodku i malinki i borowki i banany i kiwi i truskawki i jabluszko, lodow tyle co widac na zdjeciu
Ale jak deszcz to i wiecej jodu niby wiec czerpie plusyagatia, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny