Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka a jak wyniki krzywej?

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka jedyne wyjście to przed urodzeniem dzidziola wziąść ślub.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas się zabrać za obiad, bo zaraz żołądek wywinie mi się na drugą stronę

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    czas się zabrać za obiad, bo zaraz żołądek wywinie mi się na drugą stronę
    U mnie jest tak gorąco, ze zjadlam płatki z mlekiem i poprawiłem czereśniami i aktualnir pekam ;) wzdecie jak smok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 13:52

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski ;)
    Ulfe powodzenia na nowej drodze zycia, dla mnie slub nawet tylko cywilny to najpiekniejszy dzien w zyciu. Bylam miesiac po poronieniu w miedzyczasie bylo wszystkich swietych i doly z straty, napierw slubu mialo nie byc, ale juz wszystko bylo gotowe powaznie tylko isc i powiedzjec tak. Uparlam sie ze slub bedzie i sie odbyl!!! I nie zalujemy. Pobralismy sie 14.11.2015 rok po zareczynach, usmiech nie zchodzil mi z twarzy, wszyscy znajomi razem, ta uroczystosc postawila mnie na nogi po stracie. I potem piekny prezent 10.01.2016 okazalo sie ze zaszlismy z Amelka ♡♡♡. Czasmi sie klucimy, potem godzimy, bo sie kochamy i nie wyobrazam sobie inaczej i z inna osoba :). 26 lipca 2016 mija 2lata naszej znajomosci, kocham cie Sebo ♡♡♡ i Amelko ♡♡♡.

Wracajac z przestworzy, jest tak chica ze masakra, noga sie poeknie goi, mala fika, biurko z sypialni wywiezione wiec jutro startujemy z mebelkami dla malej. Dzisiaj idziemy do parku na grilla, ale juz razem z mezem. Sama boje sie wychodzic :).

nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    chyba będę tu ostatnia która spakuje torbę do szpitala bo teraz sobie uświadomiłam że nawet nie mam co w nią spakować, ba ja torby odpowiedniej nie mam :D

nie będziesz:P

Marta wszyskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!

Uffe powodzenia!!!i też wszystkiego, wszystkiego dobrego.

martta lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Uffe, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

martta lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a po porodzie w szpitalu zasuwa się w koszuli/piżamie non stop czy bierzecie coś luźnego do ubrania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno ;D
    muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych :P

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Strazaczka a jak wyniki krzywej?
    W normie.Nie mam cukrzycy .:) dobre i to.We środę IDE do ginekologa

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Strażaczka jedyne wyjście to przed urodzeniem dzidziola wziąść ślub.
    Kochana myslalam też o tym.W styczniu wygrałam sprawę .Ale pod koniec maja apelacja mi przyszła.Nie jestem jeszcze wolna :(/więc nie mogę wziąć ślubu

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Dziewczyny a po porodzie w szpitalu zasuwa się w koszuli/piżamie non stop czy bierzecie coś luźnego do ubrania?
    Ja mam dwie koszule:) i będę chodziła w koszuli po szpitalu

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu zobaczylam u siebie coś przezroczystego wycikajacego z sutków.To chyba siara.Muszę chyba jakieś wkładki kupić bo brudzi mi to koszulki

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wszystkiego Najlepszego :) szybkiego bezbolesnego porodu ;)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    W koszuli.
    A co do szlafroka. Ja wezmę. Wiecie czasem.coś przemoknie, a trzeba wstać z łóżka pójść do ubikacji. I nas w szpitalu ubikacja i łazienką są wspólne na korytarzu, czulabym się niezręcznie paradujac w poplamionej koszuli

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    A nie mozecie uznac dziecka nienarodzonego i wybrac nazwisko?? My tak zrobilismy jakies 2 tyg temu. Poniewaz nie jesteśmy po ślubie. Poszlismy do USC i przed urzędnikiem składaliśmy wyjasnienia,wybraliśmy nazwisko,podpisaliśmy papiery i teraz on moze po porodzie wszystkie dokumenty ogarnac. Bo tak musielibyśmy sprawe zakładać po narodzinach o uznanie dziecka.

Jak to nam kobieta w USC po wszystkim powiedziala,ze tatus juz formalnie i prawnie bedzie tatusiem :-P
    Gdybym była po rozwodzie to tak.Ale jestem jeszcze w trakcie rozwodu...we wrześniu minie rok jak się mecze z tym.Nie minęło 300dni od rozwodu ,a ja zawszlam w ciążę.Dlatego .Powiedziała mi że po porodzie musze sprawę założyć .

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka to współczuję :/ niestety będziesz musiała po narodzinach trochę się namęczyc :/

Mysza ja latalam na noworodkach w piżamie pierwszego dnia, a potem w getrach i koszulce. Koszule dostałam od koleżanki, chyba ze 3, ale nie znoszę i nie założyłam ;)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno ;D
    muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych :P
    Ja mam.zamiar pakować się w sierpniu. Zapowiadzialam.synowi ze najwcześniej może wyjść 25 sierpnia!

agatia lubi tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalach raczej przeważa moda piżamowa, ale ja nie lubię chodzić za dnia w piżamie i rano zawsze przebierałam się w spodnie dresowe/getry i koszulkę. Koszulę do szpitala rozważam na ramiączkach, dlatego myślę nad czymś do zarzucenia na ramiona, z tym , że w szpitalu w którym chcę rodzić ubikację i prysznic mamy w sali, sale 2-osobowe, więc nie wiem czy będzie taka potrzeba.

Ulf, chyba już jest po, więc dużo miłości, cierpliwości i szacunku do siebie nawzajem dla Ciebie i Twojego męża :)

Wszystkim dzisiejszym solenizantom sto lat :)

Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się tak zastanawiałam czy nie wziąć getrów do szpitala, ale boję się że mogą uciskać na ranę po cc, więc najwyżej będę chodzić w koszuli, bo najbardziej luźna.

‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ