WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:czas się zabrać za obiad, bo zaraz żołądek wywinie mi się na drugą stronę
wzdecie jak smok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 13:52
-
Witam laski
Ulfe powodzenia na nowej drodze zycia, dla mnie slub nawet tylko cywilny to najpiekniejszy dzien w zyciu. Bylam miesiac po poronieniu w miedzyczasie bylo wszystkich swietych i doly z straty, napierw slubu mialo nie byc, ale juz wszystko bylo gotowe powaznie tylko isc i powiedzjec tak. Uparlam sie ze slub bedzie i sie odbyl!!! I nie zalujemy. Pobralismy sie 14.11.2015 rok po zareczynach, usmiech nie zchodzil mi z twarzy, wszyscy znajomi razem, ta uroczystosc postawila mnie na nogi po stracie. I potem piekny prezent 10.01.2016 okazalo sie ze zaszlismy z Amelka ♡♡♡. Czasmi sie klucimy, potem godzimy, bo sie kochamy i nie wyobrazam sobie inaczej i z inna osoba. 26 lipca 2016 mija 2lata naszej znajomosci, kocham cie Sebo ♡♡♡ i Amelko ♡♡♡.
Wracajac z przestworzy, jest tak chica ze masakra, noga sie poeknie goi, mala fika, biurko z sypialni wywiezione wiec jutro startujemy z mebelkami dla malej. Dzisiaj idziemy do parku na grilla, ale juz razem z mezem. Sama boje sie wychodzic.
Sabina, bisacz, haneczka lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:chyba będę tu ostatnia która spakuje torbę do szpitala bo teraz sobie uświadomiłam że nawet nie mam co w nią spakować, ba ja torby odpowiedniej nie mam
nie będziesz:P
Marta wszyskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!
Uffe powodzenia!!!i też wszystkiego, wszystkiego dobrego.
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno
muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych -
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Dziewczyny a po porodzie w szpitalu zasuwa się w koszuli/piżamie non stop czy bierzecie coś luźnego do ubrania?
A co do szlafroka. Ja wezmę. Wiecie czasem.coś przemoknie, a trzeba wstać z łóżka pójść do ubikacji. I nas w szpitalu ubikacja i łazienką są wspólne na korytarzu, czulabym się niezręcznie paradujac w poplamionej koszulibisacz lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:A nie mozecie uznac dziecka nienarodzonego i wybrac nazwisko?? My tak zrobilismy jakies 2 tyg temu. Poniewaz nie jesteśmy po ślubie. Poszlismy do USC i przed urzędnikiem składaliśmy wyjasnienia,wybraliśmy nazwisko,podpisaliśmy papiery i teraz on moze po porodzie wszystkie dokumenty ogarnac. Bo tak musielibyśmy sprawe zakładać po narodzinach o uznanie dziecka.
Jak to nam kobieta w USC po wszystkim powiedziala,ze tatus juz formalnie i prawnie bedzie tatusiem -
Strazaczka to współczuję
niestety będziesz musiała po narodzinach trochę się namęczyc
Mysza ja latalam na noworodkach w piżamie pierwszego dnia, a potem w getrach i koszulce. Koszule dostałam od koleżanki, chyba ze 3, ale nie znoszę i nie założyłam
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno
muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych
agatia lubi tę wiadomość
-
W szpitalach raczej przeważa moda piżamowa, ale ja nie lubię chodzić za dnia w piżamie i rano zawsze przebierałam się w spodnie dresowe/getry i koszulkę. Koszulę do szpitala rozważam na ramiączkach, dlatego myślę nad czymś do zarzucenia na ramiona, z tym , że w szpitalu w którym chcę rodzić ubikację i prysznic mamy w sali, sale 2-osobowe, więc nie wiem czy będzie taka potrzeba.
Ulf, chyba już jest po, więc dużo miłości, cierpliwości i szacunku do siebie nawzajem dla Ciebie i Twojego męża
Wszystkim dzisiejszym solenizantom sto latStrazaczka1990, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny