X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka a jak wyniki krzywej?

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka jedyne wyjście to przed urodzeniem dzidziola wziąść ślub.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas się zabrać za obiad, bo zaraz żołądek wywinie mi się na drugą stronę

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    czas się zabrać za obiad, bo zaraz żołądek wywinie mi się na drugą stronę
    U mnie jest tak gorąco, ze zjadlam płatki z mlekiem i poprawiłem czereśniami i aktualnir pekam ;) wzdecie jak smok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 13:52

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski ;)
    Ulfe powodzenia na nowej drodze zycia, dla mnie slub nawet tylko cywilny to najpiekniejszy dzien w zyciu. Bylam miesiac po poronieniu w miedzyczasie bylo wszystkich swietych i doly z straty, napierw slubu mialo nie byc, ale juz wszystko bylo gotowe powaznie tylko isc i powiedzjec tak. Uparlam sie ze slub bedzie i sie odbyl!!! I nie zalujemy. Pobralismy sie 14.11.2015 rok po zareczynach, usmiech nie zchodzil mi z twarzy, wszyscy znajomi razem, ta uroczystosc postawila mnie na nogi po stracie. I potem piekny prezent 10.01.2016 okazalo sie ze zaszlismy z Amelka ♡♡♡. Czasmi sie klucimy, potem godzimy, bo sie kochamy i nie wyobrazam sobie inaczej i z inna osoba :). 26 lipca 2016 mija 2lata naszej znajomosci, kocham cie Sebo ♡♡♡ i Amelko ♡♡♡.

Wracajac z przestworzy, jest tak chica ze masakra, noga sie poeknie goi, mala fika, biurko z sypialni wywiezione wiec jutro startujemy z mebelkami dla malej. Dzisiaj idziemy do parku na grilla, ale juz razem z mezem. Sama boje sie wychodzic :).

Sabina, bisacz, haneczka lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    chyba będę tu ostatnia która spakuje torbę do szpitala bo teraz sobie uświadomiłam że nawet nie mam co w nią spakować, ba ja torby odpowiedniej nie mam :D

nie będziesz:P

Marta wszyskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!

Uffe powodzenia!!!i też wszystkiego, wszystkiego dobrego.

martta lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

Uffe, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

martta lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a po porodzie w szpitalu zasuwa się w koszuli/piżamie non stop czy bierzecie coś luźnego do ubrania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno ;D
    muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych :P

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Strazaczka a jak wyniki krzywej?
    W normie.Nie mam cukrzycy .:) dobre i to.We środę IDE do ginekologa

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Strażaczka jedyne wyjście to przed urodzeniem dzidziola wziąść ślub.
    Kochana myslalam też o tym.W styczniu wygrałam sprawę .Ale pod koniec maja apelacja mi przyszła.Nie jestem jeszcze wolna :(/więc nie mogę wziąć ślubu

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Dziewczyny a po porodzie w szpitalu zasuwa się w koszuli/piżamie non stop czy bierzecie coś luźnego do ubrania?
    Ja mam dwie koszule:) i będę chodziła w koszuli po szpitalu

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu zobaczylam u siebie coś przezroczystego wycikajacego z sutków.To chyba siara.Muszę chyba jakieś wkładki kupić bo brudzi mi to koszulki

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wszystkiego Najlepszego :) szybkiego bezbolesnego porodu ;)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    W koszuli.
    A co do szlafroka. Ja wezmę. Wiecie czasem.coś przemoknie, a trzeba wstać z łóżka pójść do ubikacji. I nas w szpitalu ubikacja i łazienką są wspólne na korytarzu, czulabym się niezręcznie paradujac w poplamionej koszuli

bisacz lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    A nie mozecie uznac dziecka nienarodzonego i wybrac nazwisko?? My tak zrobilismy jakies 2 tyg temu. Poniewaz nie jesteśmy po ślubie. Poszlismy do USC i przed urzędnikiem składaliśmy wyjasnienia,wybraliśmy nazwisko,podpisaliśmy papiery i teraz on moze po porodzie wszystkie dokumenty ogarnac. Bo tak musielibyśmy sprawe zakładać po narodzinach o uznanie dziecka.

Jak to nam kobieta w USC po wszystkim powiedziala,ze tatus juz formalnie i prawnie bedzie tatusiem :-P
    Gdybym była po rozwodzie to tak.Ale jestem jeszcze w trakcie rozwodu...we wrześniu minie rok jak się mecze z tym.Nie minęło 300dni od rozwodu ,a ja zawszlam w ciążę.Dlatego .Powiedziała mi że po porodzie musze sprawę założyć .

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka to współczuję :/ niestety będziesz musiała po narodzinach trochę się namęczyc :/

Mysza ja latalam na noworodkach w piżamie pierwszego dnia, a potem w getrach i koszulce. Koszule dostałam od koleżanki, chyba ze 3, ale nie znoszę i nie założyłam ;)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja spakuję w drugiej połowie lipca, choć nie wiem czy to nie będzie za późno ;D
    muszę wszystko do niej kupić najpierw, nie wiem ile paczek pampersów kupić, myślałam o jednej, bo jak dostanie uczulenia to co ja zrobię z zapasem? zawsze mogę wysłać męża po więcej. No i koszul nie mam jeszcze nawet wybranych :P
    Ja mam.zamiar pakować się w sierpniu. Zapowiadzialam.synowi ze najwcześniej może wyjść 25 sierpnia!

agatia lubi tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalach raczej przeważa moda piżamowa, ale ja nie lubię chodzić za dnia w piżamie i rano zawsze przebierałam się w spodnie dresowe/getry i koszulkę. Koszulę do szpitala rozważam na ramiączkach, dlatego myślę nad czymś do zarzucenia na ramiona, z tym , że w szpitalu w którym chcę rodzić ubikację i prysznic mamy w sali, sale 2-osobowe, więc nie wiem czy będzie taka potrzeba.

Ulf, chyba już jest po, więc dużo miłości, cierpliwości i szacunku do siebie nawzajem dla Ciebie i Twojego męża :)

Wszystkim dzisiejszym solenizantom sto lat :)

Strazaczka1990, martta lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się tak zastanawiałam czy nie wziąć getrów do szpitala, ale boję się że mogą uciskać na ranę po cc, więc najwyżej będę chodzić w koszuli, bo najbardziej luźna.

‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ