WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzcie wybierałam zdjęcia do wywołania i natknęłam się na foto mojej małej właśnie w okolicach 30tc jedno z ostatnich przez usg i patrze, patrze i stwierdziłam że Kuba będzie do niej podobny przynajmniej przez usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ecfe1192217.jpg
dla porównania Kuba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc746281c9d8.jpgpirelka, violett, agatia, Pysiaczek89, Żabcia_, Sabina, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
U nas jest skwar na noworodkach, ale szlafrok biorę bo u nas nie dają koszul i trzeba przejść z ktg na salę operacyjną
gołym tłustym dupskiem nie będę świecić
Pirelko skawar jest niemiłosierny, ja już nie wyrabiam.
Angela Twoja Tyska to kawał kobity na USGpodobni z Kubą
Liwcia też na fotach podobna do brata, identycznie się zasłania i tak samo leżą -
nick nieaktualnyUff, jaki upal od rana.
Ulf, powodzenia i jak najmniej nerwow! My w sierpniu mamy 2 rocznice slubu, jak to zlecialo, ale bardzo milo wspominam, usmiech nam z buzi nie schodzil, tylko pozniej bylam padnieta
Martta wszystkiego najlepszego
Jejj, tez mam dylemat jak sobie z chlopcem poradze, moja mama mnie straszy, bo z bratem musiala chyba sie nameczyc, bo rozne infekcje mial, a polozna mowila, zeby napletka nie ruszac. Nie wiem jak to ogoarne.
A mozna wiedziec czemu nie uzywacie emolientow? Bo jeszcze nie kupilam, ale sie zastanawiam.
Tez slyszalam, ze woda przegotowana tylko do buzki i glowki, takze nie ma co szalec -
nick nieaktualnyagatia wrote:
Angela Twoja Tyska to kawał kobity na USGpodobni z Kubą
Liwcia też na fotach podobna do brata, identycznie się zasłania i tak samo leżą
Bo to kawał kobitkia tak serio wyraźne pulpeciki miała no i w sumie główkę miała sporą jak na swój wiek urodzenia bo 31cm teraz ma 48
-
Ulfenstein wrote:Te ubranka co poukładałem to tez podpisałam. Dla M i w sumie dla siebie tez. 'Pajace 56-62' ,'body krótkie 62-68'. Itd.
W szkole rodzenia mówili, żeby nie ruszać napletka. Ze poki siusiak służy do sikania to nie ściągać napletka.
Natomiastu dziewczynek wlasnie rozchylac wargi i dokładnie wycierać. Bo wlasnie mogą sie posklejać.
dokładnie tak podpisywałam za pierwszym razem-male karteczki z nazwami i rozmiarami przy każdek kupeczce ciuszków
teraz ten sam uklad wiec mąż juz wie o co chodz -
nick nieaktualnyviolett wrote:
A mozna wiedziec czemu nie uzywacie emolientow? Bo jeszcze nie kupilam, ale sie zastanawiam.
Bo jestem zdania, że po co przyzwyczajać skórę z którą się nic nie dzieje do emolientów. One są przeznaczone dla skóry z problemami. Nie które mamy stosują aby nie nakładać już nic po kąpieli, no i profilaktycznie.mysza0406, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya propos skrajności położna Nam mówiła - uwaga z doświadczenia, żeby nie brać do szpitala - przenośnej toalety! Mieli taki przypadek autentycznie - wpuścili ją z tym z ciekawości. Poza tym mieli Panią z lodówką turystyczną, a nie raz pojawiają się Panie z...żelazkiem.
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:a propos skrajności położna Nam mówiła - uwaga z doświadczenia, żeby nie brać do szpitala - przenośnej toalety! Mieli taki przypadek autentycznie - wpuścili ją z tym z ciekawości. Poza tym mieli Panią z lodówką turystyczną, a nie raz pojawiają się Panie z...żelazkiem.
Haha może poród z wakacjami pomyliła? -
Z takich ciekawostek do szpitala to nam zwróciła uwage pani, zeby wziąć nakładki higieniczne na kibel.
Ze na Małysza sie nie da, a siadać nie ma co. A nie zawsze sa w szpitalach.
A to grosze. -
nick nieaktualnyNakładki tak, ja wrzuciłam już dawno do koszyka w gemini, bo mi się na pewno przyda, jak wszystkich w szpitalu nie zużyję to potem, bo nienawidzę publicznych toalet.
Z takich jednorazowych drobiazgów poza tym mega przydatna rzecz to ręcznik jednorazowy. -
Ulfenstein wrote:Z takich ciekawostek do szpitala to nam zwróciła uwage pani, zeby wziąć nakładki higieniczne na kibel.
Ze na Małysza sie nie da, a siadać nie ma co. A nie zawsze sa w szpitalach.
A to grosze.ja nawet na podkładach na desce bym nie usiadła ble ble
jeszcze zależy jaki sort mamus się trafi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 11:09
-
agatia wrote:Da się nw Małysza
ja nawet na podkładach na desce bym nie usiadła ble ble
jeszcze zależy jaki sort mamus się trafi.
Kolejn rzecz to pomadka do ust, bo wysychają usta.
I woda termalna w sprayu do zwilżania twarzy.
I wspomniany juz ręcznik papierowy.
Takie duperele, a mogą ulgę przynieść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 11:14
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyulfe, nie stresuj się tak, ja na przysiędze zaniemówiłam, kompletnie nie wiedziałam co mam mówić, mimo że ksiądz dwa razy podpowiedział, wszyscy mieli stresa że zaraz ucieknę sprzed ołtarza
nam na szkole rodzenia mówili, żeby nie używać emolientów lub innych kosmetyków przez pierwszy miesiąc, zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie
byłam na lumpie, póki co króluje kolekcja letnia, a ja takich ciuszków najmniej potrzebuję, udało mi się dorwać jeden śpioszek i spodenki, które jak zobaczyłam stwierdziłam że biorę - na grubej gumie, więc się nie będzie wrzynać w brzuszek
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane.
Od paru dni chodze jak na skazanie
Byłam w Urzędzie SC by się dowiedzieć co mogę zrobić by dziecko po urodzeniu nie miało nazwiska po byłym mężu.Kobieta patrzyła na mnie jak na idiotkę :o .Robiła dziwne miny jak się jej zapytalam.
Nic się nie da zrobić.Po urodzeniu musze założyć sprawę .
Kolejny problem na głowie.
Pozdrawiam każda z osobna