WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Pirelka
Ja bokserek tez nie cierpie ani nigdy nie nosilam i nie noze, ale po porodzie trzeba brac co komfortowe i wygodniejsze na te kilka tygodnipozniej top zwykle gatki bawelniane i podpaski;)
ale nie wiem jak te siatkowe bo mam rozmiar M, ale boję się że za mocno ściskają pod brzuchem, choć większe podpaski znowu nie będą trzymać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Do majtek wkładasz podpład poporodowy lub podpaskę (później). Ja kupowałam podkłady bella mamma i podpaski bella medica ultra plus.
A na łóżko podkłady higieniczne seni soft, żeby w razie czego nie poplamić pościeli.
Ja tak samoSabina lubi tę wiadomość
-
Ja normalne majciochy mam z niskim stanem więc po cc długo jeszcze będę nosić siatkowe po domu i prać co chwila z potu. Blee
Pamiętam jak po porodzie zmieniałam koszule nocne po 2 razy w nocy, musiałam się kąpać w nocy z potu, zimna i dreszczy z włączoną nagrzewnicą, zmieniać gatki co chwila i sikałam jak z wiadra. I tak przez tydzień/dwa. Ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Do majtek wkładasz podpład poporodowy lub podpaskę (później). Ja kupowałam podkłady bella mamma i podpaski bella medica ultra plus.
A na łóżko podkłady higieniczne seni soft, żeby w razie czego nie poplamić pościeli.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF
Moj maz ogolem byl przy porodzie, jedynie jak na koncu wzieli mnie na Cc to juz na blok operacyjny nie pozwolili mu wejsc za drzwiami musial czekac, no a po cc to wiadomo ruszyc sie nie mozna przez dobre 2 tygodnie wiec moj maz mnie wkladal do wanny pmagal mi sie myc i blizne mi myl codziennie i sprawdzal czy sie dobzre goi bo ja nie mialam zamiaru na to patrzec, wystraczy ze widzialam kawalek nitki od tego szwu i juz mi slabo bylo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny