WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pirelka, takie zasady szpitalne :P
    pewnie za mało przewiewne, skoro często każą leżeć w samym podkładzie, ale ja się pytam jak? :D
    jak w samym podkładzie? hahaha :D padnę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam jestem dobrze wychowana i w majtkach chodzić zamierzam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Moja też za dużo na takie sieciówki :P

Dlatego uderzam w M&S :D
    Ale ja do stolicy mam 200km ;) zostanę przy Gai :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Bo trzeba wietrzyć krocze przy SN a przy CC majtki uciskają często ranę.
    No ale bawełniane majtaski i wyższe byłyby dobre :) no ale oni w szpitalu to wiadomo jak jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale ja do stolicy mam 200km ;) zostanę przy Gai :)
    A no to tak..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Ja mam chyba z gai. Byly za ok 50zl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No ale bawełniane majtaski i wyższe byłyby dobre :) no ale oni w szpitalu to wiadomo jak jest.

Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja a'la sportowy kosztowal bodaj 43zl, i mam bardzo ladny, blekitny z mai za 48zl ale on juz z drutami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczę czy u mnie jest rak Gaja, bo ja też muszę przymierzyć.

Muszę kupić sukienkę na wesele. Ale łatwo nie będzie. Musi być wow, bo to wystawne wesele i najbliższa rodzina, a ja mam czytać w kościele, ale też nie chciałam majątku wydawać. Chcę długą koniecznie, ale bardziej w stylu grecka bogini, a nie płachta zarzucona na słonia.

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Haneczka Ty prześmiewco!:)

Czy was tez lozko nie chce wypuszczac zeby ogarnac chate?
    Normalnie koldra na zatrzaskach, poduszka wcale nie lepsza....

Hej! :)
    właśnie wysłałam smsa do męża, że chciałabym posprzątać komodę i regały dla Leona... Ale nie wiem jak się ruszyć z łóżka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak na kanapie się rozłożyłam i nie mam siły, a zaczyna ssać w żołądku i nie wiem co na obiad robić, zastanawiam się czy zjeść ryż z owocami czy wstrętnie niezdrowe paluszki rybne :( ogarnęłam listę co kupić w aptece i teraz będę podliczać koszty żeby męża przygotować na wydatki, pomyślę w jakiej ilości co kupić żeby nie zaszaleć za bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
    https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html

Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He sobie chyba zrobię naleśniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne.
    Moje jednorazówki są mniejsze niż zwykłe :O to nie wiem jak podkład do nich zmieszczę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po dłuższej przerwie
    Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
    Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubić :) Na oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek :)

Sabina, Angela89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam charaktery, a tam artykuł o pieszczotach, tzn. o zyciu seksualnym wspolczesnych polakow, problemach, itp.
    Mąż chwycił gazetę i zaczął czytać własnie ten artykuł. poczytał, poczytał i mowi "czytałaś?", a ja, że tylko statystki, że seks trwa 13 minut, to o 5 minut mniej niz w poprzedniej dekadzie. Na co on mowi "to przeczytaj całość".
    No i zapomniałam o tym... dziś chwyciłam czasopismo i zaczęłam czytać... po pierwszych akapitach dzownie do starego i mowie "czy ty uwazasz ze zmuszam cie do seksu???".
    Zatkało go :D
    Nie wiedział o co mi chodzi po czym powiedziałam, ze przeczytałam artykuł to zaczął się śmiać i powiedział, że pogadamy w domu, bo jest z klientami :D

Nosz normalnie dostanie ode mnie po uszach za takie domniemania!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Witam się po dłuższej przerwie
    Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
    Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubić :) Na oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek :)
    Popkakakam się :) wyobrażałam sobie wszystkie babki na porodowce chodzace jak gejsze :) :)

Ksosia, bisacz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Moje jednorazówki są mniejsze niż zwykłe :O to nie wiem jak podkład do nich zmieszczę.
    Ja mam canpola i kupiłam rozmiar wiekszy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    magdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
    https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html

Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....
    śliczna ta suknia! o coś podobnego mi chodziło tylko ciekawe jakby leżała w obecnym stanie i czy cycole się zmieszczą - z tym mam problem. Ale piękna jest!
    Zalando przejrzałam wzdłuż i wszerz i jedyna, która mnie zachwyciła kosztuje...600zł. No raczej mnie nie stać;)
    właśnie boję się zamawiać przez internet.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, ja po burger kingu też mam rewolucje, nie mam pojęcia z czego oni robią tam żarcie :P ale chodzi za mną taki dobry i porządny hamburger, ale nie z sieciówki ;)

‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ