WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:No ale bawełniane majtaski i wyższe byłyby dobre
no ale oni w szpitalu to wiadomo jak jest.
Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZobaczę czy u mnie jest rak Gaja, bo ja też muszę przymierzyć.
Muszę kupić sukienkę na wesele. Ale łatwo nie będzie. Musi być wow, bo to wystawne wesele i najbliższa rodzina, a ja mam czytać w kościele, ale też nie chciałam majątku wydawać. Chcę długą koniecznie, ale bardziej w stylu grecka bogini, a nie płachta zarzucona na słonia.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Haneczka Ty prześmiewco!
Czy was tez lozko nie chce wypuszczac zeby ogarnac chate?
Normalnie koldra na zatrzaskach, poduszka wcale nie lepsza....
Hej!
właśnie wysłałam smsa do męża, że chciałabym posprzątać komodę i regały dla Leona... Ale nie wiem jak się ruszyć z łóżka -
nick nieaktualnyja tak na kanapie się rozłożyłam i nie mam siły, a zaczyna ssać w żołądku i nie wiem co na obiad robić, zastanawiam się czy zjeść ryż z owocami czy wstrętnie niezdrowe paluszki rybne
ogarnęłam listę co kupić w aptece i teraz będę podliczać koszty żeby męża przygotować na wydatki, pomyślę w jakiej ilości co kupić żeby nie zaszaleć za bardzo...
-
nick nieaktualnymagdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html
Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne.
to nie wiem jak podkład do nich zmieszczę.
-
nick nieaktualnyWitam się po dłuższej przerwie
Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubićNa oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek
Sabina, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio kupiłam charaktery, a tam artykuł o pieszczotach, tzn. o zyciu seksualnym wspolczesnych polakow, problemach, itp.
Mąż chwycił gazetę i zaczął czytać własnie ten artykuł. poczytał, poczytał i mowi "czytałaś?", a ja, że tylko statystki, że seks trwa 13 minut, to o 5 minut mniej niz w poprzedniej dekadzie. Na co on mowi "to przeczytaj całość".
No i zapomniałam o tym... dziś chwyciłam czasopismo i zaczęłam czytać... po pierwszych akapitach dzownie do starego i mowie "czy ty uwazasz ze zmuszam cie do seksu???".
Zatkało go
Nie wiedział o co mi chodzi po czym powiedziałam, ze przeczytałam artykuł to zaczął się śmiać i powiedział, że pogadamy w domu, bo jest z klientami
Nosz normalnie dostanie ode mnie po uszach za takie domniemania! -
nick nieaktualnybisacz wrote:Witam się po dłuższej przerwie
Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubićNa oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek
wyobrażałam sobie wszystkie babki na porodowce chodzace jak gejsze
Ksosia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:magdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html
Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....
Zalando przejrzałam wzdłuż i wszerz i jedyna, która mnie zachwyciła kosztuje...600zł. No raczej mnie nie stać
właśnie boję się zamawiać przez internet. -
nick nieaktualny