Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pirelka, takie zasady szpitalne :P
    pewnie za mało przewiewne, skoro często każą leżeć w samym podkładzie, ale ja się pytam jak? :D
    jak w samym podkładzie? hahaha :D padnę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam jestem dobrze wychowana i w majtkach chodzić zamierzam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Moja też za dużo na takie sieciówki :P

Dlatego uderzam w M&S :D
    Ale ja do stolicy mam 200km ;) zostanę przy Gai :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Bo trzeba wietrzyć krocze przy SN a przy CC majtki uciskają często ranę.
    No ale bawełniane majtaski i wyższe byłyby dobre :) no ale oni w szpitalu to wiadomo jak jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale ja do stolicy mam 200km ;) zostanę przy Gai :)
    A no to tak..

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Ja mam chyba z gai. Byly za ok 50zl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No ale bawełniane majtaski i wyższe byłyby dobre :) no ale oni w szpitalu to wiadomo jak jest.

Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaja a'la sportowy kosztowal bodaj 43zl, i mam bardzo ladny, blekitny z mai za 48zl ale on juz z drutami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczę czy u mnie jest rak Gaja, bo ja też muszę przymierzyć.

Muszę kupić sukienkę na wesele. Ale łatwo nie będzie. Musi być wow, bo to wystawne wesele i najbliższa rodzina, a ja mam czytać w kościele, ale też nie chciałam majątku wydawać. Chcę długą koniecznie, ale bardziej w stylu grecka bogini, a nie płachta zarzucona na słonia.

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Haneczka Ty prześmiewco!:)

Czy was tez lozko nie chce wypuszczac zeby ogarnac chate?
    Normalnie koldra na zatrzaskach, poduszka wcale nie lepsza....

Hej! :)
    właśnie wysłałam smsa do męża, że chciałabym posprzątać komodę i regały dla Leona... Ale nie wiem jak się ruszyć z łóżka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak na kanapie się rozłożyłam i nie mam siły, a zaczyna ssać w żołądku i nie wiem co na obiad robić, zastanawiam się czy zjeść ryż z owocami czy wstrętnie niezdrowe paluszki rybne :( ogarnęłam listę co kupić w aptece i teraz będę podliczać koszty żeby męża przygotować na wydatki, pomyślę w jakiej ilości co kupić żeby nie zaszaleć za bardzo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
    https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html

Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He sobie chyba zrobię naleśniki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Mi było wygodnie w jednorazówkach bo ten cały podkład do normalnych majtek by się nie zmieścił. W szpitalu używałam jednorazówek i w domu przez 2 dni też. Tylko jak wychodziłam do szpitala do małej ubierałam normalne.
    Moje jednorazówki są mniejsze niż zwykłe :O to nie wiem jak podkład do nich zmieszczę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po dłuższej przerwie
    Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
    Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubić :) Na oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam charaktery, a tam artykuł o pieszczotach, tzn. o zyciu seksualnym wspolczesnych polakow, problemach, itp.
    Mąż chwycił gazetę i zaczął czytać własnie ten artykuł. poczytał, poczytał i mowi "czytałaś?", a ja, że tylko statystki, że seks trwa 13 minut, to o 5 minut mniej niz w poprzedniej dekadzie. Na co on mowi "to przeczytaj całość".
    No i zapomniałam o tym... dziś chwyciłam czasopismo i zaczęłam czytać... po pierwszych akapitach dzownie do starego i mowie "czy ty uwazasz ze zmuszam cie do seksu???".
    Zatkało go :D
    Nie wiedział o co mi chodzi po czym powiedziałam, ze przeczytałam artykuł to zaczął się śmiać i powiedział, że pogadamy w domu, bo jest z klientami :D

Nosz normalnie dostanie ode mnie po uszach za takie domniemania!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Witam się po dłuższej przerwie
    Wtorek tylko zaczął się fajnie bo po tym syn zaciągnął mnie do Burger Kinga i zjadlam tam małego burgera a on podwójnego to ja zaliczyłam w nocy żyganko a on zdychał do wczoraj, to był mój pierwszy i ostatni hamburger w kingu. Wieczorem rozpętała się u nas taka burza, że rozwaliło nam antenę, przyłącza od internetu a nawet ruter, dopiero wczoraj wróciliśmy do świata realnego.
    Piszecie o majciochach do szpitala to wam powiem, że jak rodziłam starszego to był właśnie zakaz noszenia majtek i chodziłyśmy z tymi zatkniętymi podpaskami zaciskając uda i uważając, żeby nie zgubić :) Na oddziale była taka mini stołówka z dosłownie dziecięcymi krzesłami i stołokami i to był dopiero wyczyn, usiąść i wstać żeby czegoś nie zgubić a koszulki szpitalne z dekoltem do pasa sięgały ledwie za tyłek :)
    Popkakakam się :) wyobrażałam sobie wszystkie babki na porodowce chodzace jak gejsze :) :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Moje jednorazówki są mniejsze niż zwykłe :O to nie wiem jak podkład do nich zmieszczę.
    Ja mam canpola i kupiłam rozmiar wiekszy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    magdziulla ja mam piękną suknię, którą wszyscy się zachwycali na balu charytatywnym (przed ciążą).
    https://www.zalando.pl/little-mistress-suknia-balowa-bezowy-lm121c03h-854.html

Jeśli masz dużo czasu to polecam zalando, bo mozesz odsylac bezplatnie. chyba ze masz dostep do duzych galerii, ja niestety nie, a sukienki jedynie z semper mnie przkeonywały, a tam ceny zaporowe....
    śliczna ta suknia! o coś podobnego mi chodziło tylko ciekawe jakby leżała w obecnym stanie i czy cycole się zmieszczą - z tym mam problem. Ale piękna jest!
    Zalando przejrzałam wzdłuż i wszerz i jedyna, która mnie zachwyciła kosztuje...600zł. No raczej mnie nie stać;)
    właśnie boję się zamawiać przez internet.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz, ja po burger kingu też mam rewolucje, nie mam pojęcia z czego oni robią tam żarcie :P ale chodzi za mną taki dobry i porządny hamburger, ale nie z sieciówki ;)

‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ